Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 879
  • 732
  •   1
Отговори
# 105

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, АДИ! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЗА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!

Avia, и ние сме без режим. Само ставането сутрин и лягането вечер са долу-горе по едно и също време, но не винаги. За храненето - преди да се разболее сучеше на 3-4 часа, но сега е нон-стоп. Аз и умишлено му давам начесто, защото от вчера поддържа Т39.5 и да не се обезводни... направо му се свари мозъкът на това дете  Sad ужасен вирус...

cvetulka, в Бургас няма обявена грипна епидемия. Няма и много болни все още.

tiramisy, а защо си решила да даваш манго? Нещо важно ли съдържа?

# 106
Ади.честит рожден ден! пожелавам здраве на всички,които обичаш!

аз съм дала и авокадо на мойто дете,но манго не съм още.мисля,че след навършени 6 месеца по наши схеми тук може на практика почти всички плодове и зеленчуци да се дават,но аз няма д аправя така.примерно от една от чужбинските майки чух,че домат не е препоръчително до годинка и мисля да опитам да го спазя.

# 107
  • София
Момичета,какви са тези бишкоти,дееето взимате?

# 108
...чух,че домат не е препоръчително до годинка и мисля да опитам да го спазя.

И аз на дъщеря ми до годинка суров домат не й дадох. Съдържа хистамини. Но сготвен може.  Peace

Авокадото си е полезно, а и вкусно. Аз много го обичам и честичко слагам в салати.

# 109
  • в 1001-та нощ
_Izabella_ - тези са

аз снощи давах за 1 път - в млякото и много му хареса - звучно и демонстративно мляскаше - беше много смешен ...

направих му го гъстичко с парченца Wink)); довечера ще му дам 1 бисквита да си смуче Wink))

# 110
  • Stavanger, Norway
Отмениха ваксината. Педи ми е звъняла да не се разхождаме, ама като не си поглеждам телефона и се поразходихме до болницата. От ХЕИ са се обадили тази сутрин да кажат, че се отменят ДК, Жк, и т.н. за неопределен период  Rolling Eyes
П.П. Аз направих на Алекси пюренца авокадо, пил. месо и картоф и авокадо, пил. месо и карфиол. Станаха много вкусни, особено с картофа. Иначе сурово авокадо е отврат Sad

# 111
Ади, Честит Рожден Ден!!!
Цитат
загубих всякакъв хъс да готвя и после да изхвърлям
- и аз така. Днес отивам да купувам пюренца. Искам да попитам отворени могат ли да се дават два дни подред. Може ли да си престои 24 часа в хладилника. Че сигурно и тях няма да яде.
И с режима сме много зле. Вечер заспива в 12, буди се в 3, после в 6 - дадох АМ и после до 10.30 спа.. Аз не му давам АМ вечер все още, а само го кърмя, но вече се замислям сериозно дали да не започна. По-рано не се будеше така...Тази вечер ще пробвам и с бишкотите, че не помня от кога не съм спала като човек. А имам и изпит.
Реших току що да пробвам бутона "Проверка правопис". Е вместо "пюренца" ми предложи да напиша "буренца". Имаше още около 5 подобни индикации за грешка. Трябваше да ги поправя с предложенията и да видя дали ще е по-лесно за четене  Joy

# 112
    Нещо не ми е много симпатичен състава на тези бишкоти..... Thinking
    Захар,растителна мазнина (да не е палмово някакво),млечен белтък.... Rolling Eyes
    за мен все неща неподходящи за нашата възраст.  Peace

Ади, Честит Рожден Ден!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 113
  • в Кошера
Днес отивам да купувам пюренца. Искам да попитам отворени могат ли да се дават два дни подред. Може ли да си престои 24 часа в хладилника. Че сигурно и тях няма да яде.

Макс до 48 часа след отваряне, само в хладилник, разбира се  Peace

Ади, честит празник!

# 114
  • София
    Нещо не ми е много симпатичен състава на тези бишкоти..... Thinking
    Захар,растителна мазнина (да не е палмово някакво),млечен белтък.... Rolling Eyes
    за мен все неща неподходящи за нашата възраст.  Peace

Ади, Честит Рожден Ден!!!   bouquet  bouquet  bouquet

сигурна съм, че е палмово; няма да се минат да сложат кокосово или нещо още по-хубаво; не бих дала такова нещо на тото; в крайна сметка, аз и на себе си не предлагам такъв junk food

# 115
Здравейте момичета,

да попитам някоя от вас знае ли къде в София има все още Деавит/ преди време Светла Златева беше споделила, че има около 3- та градска болница, но уви вече и там е свършил/?

Тези хора хич не  мислят за децата .....

# 116
  bouquet  Честит рожден ден, АДИ   bouquet

ние вече втора вечер спим цяла нощ  Joy
 Днес званях на педито края на седмицата сме на имунизация и да ни теглят..и гадните изследвания.

Лек ден за сега!!

# 117
  • в 1001-та нощ
Krisa, до колкото зная и вигантол има вече  Rolling Eyes newsm78

казаха ми за аптеката в Токуда, но е въпрос да го уцелиш - сега има, след малко няма  newsm78 Rolling Eyes

# 118
Ади, честит рожден ден! Да много здраве и щастие с твоите две съкровища ти желая   bouquet Hug

Маритек, по BLW схемата доматът го дават м/у 6 и 8 месец. В случай на фамилна обременост от алергия - да се изчака до 9-ти. Аз не знам ти как захранваш. От чужбинската тема има доста момичета, които пишат в BLW, та май при вас е доста "модерно" това захранване Simple Smile

dunaika, то и в банана има хистамин. И него ли го даваш сготвен newsm78 Не е ли гаден така?
Всъщност аз доста почетох за алергиите, тъй като ние с мъжа ми сме алергични и има доста голяма вероятност (между 50% - 80%) и бебо да наследи склонността ни към алергии. Към храните с високо съдържание на хистамин, всъщност не се развива алергия, а т.нар. хистаминова непоносимост. Симптомите доста наподобяват на алергия, но при нея не участва имунната система. Ето тук има доста интересна информация по въпроса:
http://daosin.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-%D1%85%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82/%D1%85%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82/

# 119
За деавит, вчера проверявах в една аптека и ми казаха, че има само в аптеките на Софарма, такава била Санита и още някакви там, но не ги запомних....
А вигантол къде има???

Общи условия

Активация на акаунт