Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 894
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Питах една приятелка, която има три аптеки и тя ми каза, че Вигантол няма и не се знае кога ще има. Същото е и с Деавита, едвам ми изнамери една опаковка.  На всичкото отгоре срока на годност на отворено шишенце Деавит е 1 месец.  #Cussing out

# 121
В началото на февруари някаква американска фарм. компания щяла да пуска вит.Д на пазара, така че скоро ще има навсякъде.

buggy, не давам банан. На дъщеря ми също го въведох късно, суров естествено. И ние откъм алергии сме...  ooooh! цял букет... затова съм по-предпазлива. При дъщеря ми имаше точно непоносимост към някои съставки, не се отключи алергия. И това отмина... израства се...

И аз за бишкотите си помислих същото като Селма, но реших да не го пиша.  Laughing Ясно защо...  

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 15:54 от dunaika

# 122
Tyra, благодаря.

Нашите памперси са с мрежичка, но аз вземам малък пакет 5ца, защото за сега само те останаха с мрежичка - може би са просто отдавна в магазина.

Ох бишкотите наистина са с кофти съдържание. Аз не се бях сетила да видя, когато ги купувах. Бъги май беше дето спомена още преди няколко дни. Та тогава се замислих и сега си ги ям основно аз. Давам му да се поплюнчи малко, когато сме на масата и не всеки ден. Но все пак ще пробвам довечера с една в млякото и дано се наспя.

Преди малко установих, че и моркова не яде - а той е сладък. Утре ще пробвам и тоя пъщърнак. Всъщност май няма да е утре, а след някокло дни.

# 123
  • Пловдив
Честит рожден ден, Ади! Много здраве и любов ти пожелавам!   bouquet
И при ние със съпруга ми си имаме разнородни алергии  Crazy
Надявам се поне при децата да нямо много и лоши проявления.
Относно хистамина, като се замисля, при Ели още на 6-7 мес дадох и банан и авокадо, добре че  не е имало реакция. Сега с Кити планирах другия месец да и дам  newsm78

# 124
Здравейте! Ние ходихме пак на лекар. Не мога да ви опиша какво ставаше в поликлиниката. Хора, хора, много хора. Тук вече обявиха грипна епидемия от днес. Крис има начален бронхит. Вече минахме на антибиотици. В четвъртък сме на контролен преглед. Много се притесних. На таткото и на него му дадоха болничен, че и той нее добре.
Гледам сега да му давам само кърма, но май не му е достатъчно и само крещи недоволно. Май ще отида да му пасирам малко бананче.
В аптеката до нас казаха, че до към средата на февруари ще има деавит. Дано не грешат.

# 125
dunaika, плодовете и зеленчуците с по-високо съдържание на хистамин не отключват алергии. Симптомите на хистаминовата непоносимост просто наподобяват алергичните, но тестове за алергия остават отрицателни, защото не участва имунната система. В този линк, който дадох по-долу много хубаво е описано какво се случва. Най-вероятно при някои дечица, ензимът, който се отделя в червата и разгражда хистамина все още не е в достатъчни количества поради незрелостта на храносмилателната система и се получава тази непоносимост. За това и се израства с течение на времето  Peace
В моята таблица за захранването доматът е даден по-късно, в случай на алергична обремененост, за разлика от банана  newsm78 Явно случаят с него е по-друг. Сега ми стана любопитно и ще се разтърся  Simple Smile
Иначе, аз вече давам банан и на Борис му е много любим. За сега не е имал проблем, но пък и той е все още само на кърма.
П.П. Да не си помислиш, че те агитирам и ти да даваш. Просто споделям какво съм намерила по въпроса. Пък може и на някой друг да му е полезно  Peace

Аз се отказах от белия Памперс. Без това по едно време беше кът и обикалях като луда да го търся. После се оказа супер гаден и седи някак си като картон. Та минах на Актив Бейби. На 4-ка сме още.  

# 126
   Докато ги пуснат тея Вигантол и Деавит,ще дойде пролет и голямото слънце,което  е много по-добър вариант от всякакви химии...
     Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

buggy-->,не го знаех това за банана!
  Мерси за инфото!  Simple Smile

# 127
  • София
   Докато ги пуснат тея Вигантол и Деавит,ще дойде пролет и голямото слънце,което  е много по-добър вариант от всякакви химии...

smile3521  Peace

# 128
Ади, Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава и  винаги обичана!
Момичета, я  да си ви попитам аз,че тук в Испания малко не ги разбирам нещата защо са все наопаки.Плодови пюрета-сурови,обелени пасирани без захар, с малко сок от портокал или мандарина.Зеленчукови пюрета започнахме от днес,малко картоф със зелен боб.Казаха ми ,че мога да смесвам зеленчуците от сега.И че мога да му давам, по колкото си иска детето  Thinking А аз зная и от мама,че се почва с 1 лъжичка.Казаха ми без сол,само сварения зеленчук с една лъжичка зехтин и да пасирам.От другата седмица месо-пилешко и след това телешко.Глутен от 7-ми месец.За жълтък,нищо не ми казаха и аз забравих да попитам и на листчето с описание какво да давам, пак не пише нищо за жълтък????? Аз дадох на Оги около 6-7 лъжички му хареса.Може ли да ми кажете вие как правите пюрето и по колко давате?И месо слагате ли и по колко?Ох, едно зная ,те друго ми казват  Crazy

# 129
  • София
Портокалите, както и цитрусите - лимон, мандарина, се сочат като алергизиращи. Почти във всички статии се препоръчва изчакване до годинка. Много хора са давали и нищо им няма на чаветата, но аз бих изчакала. Най-малкото, защото е доста кисел дори за моя стомах.

# 130
Абе  Joy аз манго ли съм писала,авокадо имах в предвид,понеже и двете са ми тъмна Индия,авокадо съм яла сурово мисля в салата и пасирано като сос ,но не съм купувала за вкъщи та за това питам,как да му го поднеса на малкия да си хапне Wink
За бишкотките аз купих преди 2 седмици ,но все още не съм дала,като ме наплашихте колко вредни нещица съдържали,ще взема аз да ги изям вкусни са иначе

# 131
Здравейте, моля да ни подкрепите в конкурса, ако ви харесва малката ми госпожица, като трябва да харесате страницата тук http://www.facebook.com/pages/Bebeshki-dreshki/109890045706653, а моята кукла тук http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187635271265463&set=a … 3.109890045706653 , Благодаря ви   bouquet

# 132
  • София
Абе  Joy аз манго ли съм писала,авокадо имах в предвид,понеже и двете са ми тъмна Индия,авокадо съм яла сурово мисля в салата и пасирано като сос ,но не съм купувала за вкъщи та за това питам,как да му го поднеса на малкия да си хапне Wink
За бишкотките аз купих преди 2 седмици ,но все още не съм дала,като ме наплашихте колко вредни нещица съдържали,ще взема аз да ги изям вкусни са иначе

хаха, обикновено най-вкусните неща са най-вредни, нали знаеш

аз от години junk food като снаксове, чипсове, вафлички, бисквитки и прочее не кусвам; единствено си позволявам солети; по-точно единствено обичам солети; много силно се надявам тото да не иска никакъв junk  Praynig но ме съмнява

# 133
Здравейте  Hug мами имам в повече  една опаковка Vigantoletten- знаете Немския вариант на витамин Д. Ако някоя реши пишете ми на лични  Hug

# 134
Vtrendy имаш завидна воля,аз от шоколад и бисквити живея,ужас Blush

Общи условия

Активация на акаунт