цял букет... затова съм по-предпазлива. При дъщеря ми имаше точно непоносимост към някои съставки, не се отключи алергия. И това отмина... израства се...

Явно случаят с него е по-друг. Сега ми стана любопитно и ще се разтърся

А аз зная и от мама,че се почва с 1 лъжичка.Казаха ми без сол,само сварения зеленчук с една лъжичка зехтин и да пасирам.От другата седмица месо-пилешко и след това телешко.Глутен от 7-ми месец.За жълтък,нищо не ми казаха и аз забравих да попитам и на листчето с описание какво да давам, пак не пише нищо за жълтък????? Аз дадох на Оги около 6-7 лъжички му хареса.Може ли да ми кажете вие как правите пюрето и по колко давате?И месо слагате ли и по колко?Ох, едно зная ,те друго ми казват
аз манго ли съм писала,авокадо имах в предвид,понеже и двете са ми тъмна Индия,авокадо съм яла сурово мисля в салата и пасирано като сос ,но не съм купувала за вкъщи та за това питам,как да му го поднеса на малкия да си хапне 
аз манго ли съм писала,авокадо имах в предвид,понеже и двете са ми тъмна Индия,авокадо съм яла сурово мисля в салата и пасирано като сос ,но не съм купувала за вкъщи та за това питам,как да му го поднеса на малкия да си хапне 
но ме съмнява Препоръчани теми