Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 843
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
обувки  Rolling Eyes - те още не ходят  Hug

има разни "пантофки" с кожа отдолу, които се ползват от деца в проходилка - дадоха ми ползвани такива, но съм ги отделила на страна, не съм ги и разглеждала много  Rolling Eyes

# 76
  • Бургас
Извинявайте, че така нахлувам в темичката ви, но имам един въпрос. Кой номер обувки носят горе-долу 6-месечните бебоци? Аз имам един едномесечен бебок и кака, но съм забравила Simple Smile
В момента на номерацията на Адидас е 17номер,другите ни са 17,5 и 16,5

# 77
  • Варна
Да, да, знам, че не ходят. Но аз слагах на Диана някакви декоративни обувки, с кожичка отдолу точно, а пък и да топлят... А пък и за гъзариика Simple Smile И сега гледам в Ларедут някакви маратонки Адидас, които се намалят с кодове и идват на много ниска цена, но се чудя кой номер да поръчам, та реших да получа отговор от "първа ръка" дет' се вика Simple Smile

Мира, много благодаря. Това ми точно отговора, дето ми трябва Simple Smile

# 78
  • в Кошера
Извинявайте, че така нахлувам в темичката ви, но имам един въпрос. Кой номер обувки носят горе-долу 6-месечните бебоци? Аз имам един едномесечен бебок и кака, но съм забравила Simple Smile

Преди да родя бях купила от Зара едни обувчици, които сега й стават, с по-тънко чорапче. Като номер 15-16  Peace

# 79
  • Бургас
Да, да, знам, че не ходят. Но аз слагах на Диана някакви декоративни обувки, с кожичка отдолу точно, а пък и да топлят... А пък и за гъзариика Simple Smile И сега гледам в Ларедут някакви маратонки Адидас, които се намалят с кодове и идват на много ниска цена, но се чудя кой номер да поръчам, та реших да получа отговор от "първа ръка" дет' се вика Simple Smile

Мира, много благодаря. Това ми точно отговора, дето ми трябва Simple Smile
За нищо,обувки и слагам от както е на 1 месец,първите бяха 16номер сега е на 6м и мина на 17,до 22 номер съм я уредила,за после ще мисля. Grinning

# 80
  • София
слагала съм обувчици само веднъж или два пъти; много гъзарски обувчици бяха, подарък от моя близка; така и си стоят; сега му слагам платнени буйки, а те са без номера

# 81
Първият ни ортопедичен преглед мина в Токуда, веднага след раждането и после не сме ходили. Та исках да знам следващият кога трябва да е  newsm78 Мерси много за отговорите.

Иначе, рецептата за бисквитките е от тук: http://vkuhniata.wordpress.com/2010/05/27/gluten-free-sugar-free-cookies/ Бананът може да бъде заменен с ябълка или друг плод. Маслото и жълтъкът също могат да се слагат/махнат по лично усмотрение. Зависи до къде сте стигнали със захранването.

# 82
Първият ни ортопедичен преглед мина в Токуда, веднага след раждането и после не сме ходили. Та исках да знам следващият кога трябва да е  newsm78 Мерси много за отговорите.

Иначе, рецептата за бисквитките е от тук: http://vkuhniata.wordpress.com/2010/05/27/gluten-free-sugar-free-cookies/ Бананът може да бъде заменен с ябълка или друг плод. Маслото и жълтъкът също могат да се слагат/махнат по лично усмотрение. Зависи до къде сте стигнали със захранването.
много благодаря
ЗА обувките и ние имаме едни такива с кожа отдолу и на тях пише 16-17, но са ни малко големи. Най-вероятно 14-15 ще са добре  Peace

# 83
забравих да се похваля и аз купих от онея бишкоти  Embarassed и снощи изяде 6 със кърма към 20:30, заспа в 22:30 и спа до сутринта-7...е незнам дали е от бишкотите или от това че яде по късно и заспа още по-късно, но довечера пак ще пробвам  Praynig

# 84
На ортопед и ние не сме ходили след първия преглед  Thinking

Да питам нещо за кашите:
от вчера хапваме млечна каша елда на ХИП. В съдържанието пише, че съдържа преходно мляко на прах (обезмаслено). Това адаптирано мляко ли е или обикновено  newsm78
И след елдата с каква каша е добре са продължа?

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 18:41 от Danito_d

# 85
  • в 1001-та нощ
адаптирано  newsm78 как така ще е обикновено  Shocked

# 86
Здравейте.  Grinning

Алена, благодаря за темичката.

Селма, добре дошла.  Hug Зарадва ме много.

И аз захранвам от скоро. По смесена система, моя си някаква  Laughing . Роско хапна първо печена тиква, от моя пръст. Следваха морковче пюре и резен сурова ябълка за смукане(още няма зъби). Много му харесва и като спра, започва да плаче и да се сърди.  Laughing
Но от вчера е болничък. Естествено, винаги, когато си дойдем в Несебър, някой трябва да се разболее.  Sad Днес бяхме в Бургас на лекар. Потвърдиха, че е вирус. И сега сваляме Т и минаваме пак само на кърма.

Относно мамолог - интересувах се, когато отбих дъщеря ми, кога е най-добре да се отиде. Мнението на консултантите по кърмене е шест месеца след спиране на кърменето да се отиде.

Катче, дано повече не ви навестяват такива неприятни изживявания. Бързо да наваксва Петърчо сега.  Hug

# 87
Ние пък се записахме на детска кухня и съм много доволна. Дори ни носят храната до вкъщи и плащаме 3.50 лева на ден... Кухнята е частна и затова си има и такава екстра Blush Ядем супа и второ на обяд, а десертчето го давам в 17.00 часа. Аааа, да, започнахме и попарите и на Цветенцето много й харесва. Хубава седмица на всички и благодарности на alena за темата Hug

# 88
боже господи,немога да ви изчета! много се извинявам и ми е неудобно,но абсурд просто! тъкмо се чудех как ще прочета назад две,три непрочетени от мен страници и като погледнах и тук колко сте писали се отказвам Blush

обаче видях,че селма и катчето са се появили! здравейте и радвам се да ви видя!аз съм на вълна захранване или по–точно май сме на антизахранване Joy въвела съм доста неща,но напоследък хич не върви.незнам защо,но се муси на всичко,а аз пък грам не го насилвам.не храня педагогически,защото още не съм се въодушевила по тази тема,но пюрирам сама.и каши давам,но пак сме до под кривата круша.мойто дете е цицалче и аз като стоун взех да се попритеснявам.май ще сме от тези,дето се кърмят и другото го имат за нищо.ама имаме и нещо любимо–пъщърнак.вчера му сварих един и го яде като полудял.никога не е ял нещо така,освен кърма.банан май също обича,но не е като пощурял,морков върви и тиква един път вървя,но втория път нещо не я хареса,обаче бяха различни тикви.едната беше по–гъстичка някакси и по–оранжева,а другата по–жълта и по–водниста....
ни глутен съм въвела,ни нищо.чудех се до кога може така да го караме? загубих всякакъв хъс да готвя и после да изхвърлям.и каквото и да хапне дори и така калоричните каши,които се предполага,че повече засищат после иска кърма.той не,че и много яде де,но един път изяде 100 грама каша и после го кърмих.

сега ще опитам да попрочета нещо,ако имам време,но засега това успях.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 20:09 от Гаца Баца (марита)

# 89
  • Пловдив
боже господи,немога да ви изчета! много се извинявам и ми е неудобно,но абсурд просто! тъкмо се чудех как ще прочета назад две,три непрочетени от мен страници и като погледнах и тук колко сте писали се отказвам Blush

newsm62 и аз така. Два дена не съм влизала и колко сте изписали!
И ние сме на вълна захранване. Хапваме тиква и картофче. Мноого и харесва - като види, че повече няма да и давам започва да плаче, въпреки че първо я кърмя и след това предлагам новите храни.
Момичета, аз и друг път съм питала за вашите режими. Кити няма никакъв режим и ми е много трудно с храненето. Всеки ден и давам в различен час, защото се съобразявам с кърменето. Днес например като я накърмих в 10.30 излязохме на разходка и спа до 15 часа и обяда и беше по-скоро следобедна закуска  Thinking
Аз и каката я кърмех на поискване, но тя още след първия месец си беше изградила режим и за ядене и за спане, а сега  ooooh!
Сутрин я събуждам по едно и също време, опитвам се и вечер да я къпя и да я слагам да спи по едно и също време /къпя към 19 и към 20ч е нахранена и готова за спане/,  но тя веднъж заспива веднага, друг път в 22 или дори към полунощ.  CrazyНе знам какда я наложа някакъв режим, а така ми е много трудно, още повеч, че с Ели спят в една стая и е още по-сложно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт