Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 22 185
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
нещо като качествен контрол, но за софтуерни продукти.  
QA? newsm78

# 421
  • в Кошера
Мммдааамммм, Утрото е по-мъдро от Вечерта!  smile3521

Честити месечинки на Бобката и Ал! Да растат все така, да слушат и с двете уши и много да радват всички вкъщи!

# 422
Аз да се пробвам все пак на бебешка тема  Whistling- слагате ли бебетата да си играят по малко седнали или е рано? Нашата мома все иска да е седнала, но ако не е вързана (в столчето за хранене) или придържана от нас, не е стабилна.

# 423
нещо като качествен контрол, но за софтуерни продукти.  
QA? newsm78

Точно. Simple Smile

Евита, и аз те помня още като бяхме бременни! Simple Smile
Къдравото, хайде сега, какви са тези простащини? Тц, тц, тц... Grinning
ангелв, седнала само в мен. Кандилка се още самостоятелно. Нооо много обича когато я хвана за ръчичките да стои права. Успява да се задържи около 30 секунди съвсем права на крачета. И голям смях пада. Grinning

# 424
И аз се вълнувам от темата за жълтъка:
Аз го давам вече 1 седмица през ден по 1/4.
Сега продължавам 2-рата едмица с 1/2 през ден.
А после  newsm78
Док. нищо не каза за периода след това..........

Angelv - слагам го само в скута ми. На възглавници - не, защото е много нестабилен  Peace

# 425
  • в Кошера
Аз да се пробвам все пак на бебешка тема  Whistling- слагате ли бебетата да си играят по малко седнали или е рано? Нашата мома все иска да е седнала, но ако не е вързана (в столчето за хранене) или придържана от нас, не е стабилна.

Аз я слагам. Точно това обсъждахме малко по-назад (кога "трябва" да се слагат седнали). В крайна сметка стигнахме до консенсуса, че е строго индивидуално.

# 426
  • в 1001-та нощ
angelv - най-често сядам някъде - на дивана, на земята - в неговия кът (постелени одеяла и възглавници), разтварям си краката и го слагам между тях, като ако се наложи - малко ги събирам, вдигам .... вече е по-стабилен - общо взето не се кандилка много, но не тлкова, че да го оставя сам да си седи - много е доволен, защото му е различно  Peace

не стоим повече от 20-30 минути - и на мен ми писва и на него също  Peace

# 427
 Thinking Проблем ли е да се оставят седнали като не са стабилни? Аз оставям Калоян, без да го подпирам с възглавници - като се наклони напред се обляга сам на ръцете си, при клатушкане в другите посоки се старая да го улавям, за да не се удари някъде.

По кулинарната тема: мъжете даже от АМ се гнусуват - реших да оползотворя малко като го сложих в палачинки и мъжът ми категорично отказа да опита.

# 428
  • София
По кулинарната тема: мъжете даже от АМ се гнусуват - реших да оползотворя малко като го сложих в палачинки и мъжът ми категорично отказа да опита.
newsm62 Ами ти защо му каза. То между другото и аз не съм си опитвала кърмата  Confused.

# 429
  • Тук и сега
angelv,  и Божидара седи седнала. Тя още от 4 месеца е задала зор да се надига.

Диването, това чудо "плетене на 1 кука" как да го търся в Ютуба?

За секса, върви с пълна пара още месец след раждането, като поизтекоха лохиите. Даже имахме нещо като младоженчески период.

Аз да питам - някой мисли ли да си слага спирала и дали вече си е сложил. На мен тотално ми писнаха гумите, а искам да ми е спокойно в това отношение. Пък някакси не мога да си навивам алармата за хапчета.

Сега да ви кажа нещо като виц от миналата зима. Решава баща ми по Коледа да ни даде по едно календарче на мен, на майка ми и на мъжа ми. Поглеждам го и Joy се превивам от смях. Ми то календарче за цикъл. Викам му "Ти намери на кой да го дадеш. Аз - бременна, майка в менопауза, а за мъжа ми ... Егати и смеха падна. Той не правил разлика човека.

Сега за сиренцето, помните ли, аз след като родих и имах в изобилие кърма, мислих да давам на каката да си пийва и тя. Е, отминаха и тези мисли. Grinning

ТиНе,стълпотворението е заради студовете, бе мила. Никой не си показва носа навън в момента. А пък дори и да е за спора, кво толкова. Българите обичаме сеирщината. Даже и аз си признавам без бой.

Евита, помним те, бе, скъпа още откакто бяхме с тумбаците. По този повод се нареждам за Вит. Д-то.

Якова, готино забавление си имате. Да ви е честито. Гледам с кеф си стои малката в него.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 12:44 от murzel

# 430
Подминавам споровете без коментар.Толкова по важни неща има Peace

Честита половин годинка на адаша Алекс и на другите бебета Wink.

Аз давам три пъти в седмицата по половин жълтък със зеленчуковото пюре,след това и аз не знам как да продължа newsm78.
Алек също не може много време да стои седнал,но го слагам по-малко.При нас хита е паяка.Е ,няма такава радост и ако съм пуснала и прахосмукачката върви след мен и само крещи и и пее Laughing

Евита и аз те помня,разбира се    bouquet

# 431
  • Пловдив
Привет Евита! И аз не съм те забравила!
За седенето -при все, че Кити стои доста добре, според мен, миналата седмица ортопедът ни ни нахока. Каза, че ще стои седнала, като се научи сама да се изправя и да сяда, а не аз да я слагам  newsm78
Тя не се килва и не се клатушка като я сложа да седне.Само понякога леко се навежда напред и може би гледа малко странно, сякаш и тежи главата  Mr. Green Но ако има за какво да се хване стои много добре. Въпреки това, засега ще отложим играта в седнало положение.

# 432
Ееее Диване ,  vtrendy Hug  ай ся разочаровате мЪ Embarassed тамън се кефих ..  bouquet

За сядането поочти седим сам без подпирачки . От два дни се изправя сам до седнало положение подпирайки се с една ръчичка , но не е достатъчно стабилен и пада назад ..
Опитвам се да открия един линк със упражнения ..нещо ми се губи . Ако сте мернали нещо подпно , споделете .

п.п евита  ,avia и  вие  ли бре  Hug Мързелче писах ти на лични  Hug

# 433
20 години слушам подробни разкази за раждания с големи подробности, а съм се и интересувала. Ей богу, никой не каза, че от шиенето боли повече от раждането, нищо за 40 дена теч и т.н. Това май е за друга тема, но да си кажа.

Хахаха, аз си мислех същото след като родих  newsm10

Евита72, и аз те помня. Даже ако не се лъжа ъпдейтнах инфото на 1ва страничка като роди и някой го оповести в темата, welcome back. Ние ползваме немския витамин Д и засега имаме достатъчно, но го препоръчвам на тези, които ползват деавит.

Габи е много нестабилна седнала, преди правеше повече опити да седне, сега е по-мързеливичка. Ако й подам палчета се хваща да се набира, но седнала трябва да я държа, че е много нестабилна. Харесва й в шезлонга в седнало положение като папка пюренце обаче. Ортопедът ни беше препоръчал да не я слагаме седнала до 6ти месец, а след това когато сама реши и е готова. Мисля, че има логика в това, като й заякнат мускулите достатъчно тогава Simple Smile

# 434
Да се похваля вече успешно си лапаме пръста на крака  smile3501, и снощи и дадох шишето с вода си играе, а тя го тръска напред-назад. Аз си помислих че му се радва защото чува водата като се плацика вътре....ииии като я поглеждам след малко наща цяла мокра и ми се хили  Joy С всеки изминал ден все по нещо ново.

Браво на детето  smile3501

Честити месечинки на всички бебоци  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт