Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 509
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
охо stone2009  

newsm59 nbirthday newsm67   newsm38 newsm18 newsm18   Tada Wine Glass Wine Glass

# 541
Ехааа, какви големи честитки! Много ви благодаря!!! Колкото и да ми е зор, отлепям от компа и отивам да се забавлявам в истинския свят Simple Smile.

# 542
  • гр.София
Честит Рожден Ден  Петя  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди жива и здрава , ти и цялото ти семейство нека късмета бъде винаги с вас !!!

# 543
Krisa, кутията ти за входящи съобщения е пълна, затова ти пиша тук (може пък да е от полза и на някой друг). Исках да те попитам дали пюрето, което си дала е било това: http://www.ibebe.bg/hipp-bio-pure-zelenchuci-s-oriz.html. Не знам защо изобщо е с означение 4+, въпросното пюре съдържа мляко, може да прочетеш в допълнителната информация. Не бих се учудила детенцето да е направило реакция по тази причина (естествено, ако говорим за едно и също пюре). Дано се оправите бързо! Пиши какво е казал докторът ви.  Hug

Стоун, честит рожден ден! Нека хората около теб те даряват с много радост!  smile3525  newsm67

# 544
  • София
Стоун, Честит рожден ден и от мен.
Бъди здрава, обичана и много усмихната!

# 545
Честит рожден дне, Петя!

И аз имам да черпя, с едни домашни ореховки, че Мая става на половин година.  Heart Eyes
Честита половин годинка и на Калоян на Wonderland!

# 546
Благодаря ти, Диване! Честита половин годинка и на сладката Мая, да ти е все така хубава и игрива! Аз се надявах да се измъкна без да черпя, че днес нищо не ми се приготвя, но да се отсрамя с едни бонбони все пак.

# 547
  • в 1001-та нощ
Честито и на двете месечинки Мая и Калоян

# 548
stone2009newsm59 nbirthday  ura!! Пожелавам здраве на теб и цялото ти семейство, и много щастливи моменти с бебока!

Честити месечинки на Мая и Калоян  Tada!! Пожелавам им да са здрави, усмихнати и много да радват мама и тати  Hug Hug

a.l.e.n.a, много правилно си ме разбрала  Hug. Точно това имах предвид- да се водим по детето- то когато е готово за друга храна ще си я хапне, някои по-рано, други по-късно  Peace.

# 549
angelv,много се радвам да те видя в темата!  Hug
Разделям виждането ти за храненето на бебоците до 1 годинка.

Честито на празнуващите днес!Стоунче честит рожден ден!  newsm59

# 550
Стоун, честит рожден ден! Много усмивки и радостни мигове със семейството!  newsm59

Честити месечинки на Мая и Калоян!

Ние с нашия бронхит вече сме по - добре. Вчера ходихме на преглед и доки каза, че гърдичките му са чисти вече. Продължаваме да пием антибиотика до понеделник, за да не ни повтори. Голям зор с тия лекарства вече, направо се измъчи милото.

Относно захранването - давам на Крис да яде колкото иска от плодовите, зеленчуковите и кашите. Основно засега ни остава кърмата. Не сме заместили хранене.

# 551
Аз питах за течен шоколад дали става да се ползва бебешко сухо мляко, но още не съм пробвала. Ягодка май беше пробвала. Иначе съм заделила едно отворено за целта. А рецептата, която ползвам е сходна на тази от меганчо: течен шоколад

Искам да ви почерпя с едно домашно приготвено тирамису, тъй като ставам днес на цели 24 годинки:

Ще ви чета с интерес, но мисля да се отдам на подготовка за следващия си изпит, така че ще се включа отново след като мине Simple Smile

Пожелавам ви много усмивки на днешния ден, който е обявен за най-депресарския в годината  Grinning

Честит рожден ден! Бъдете мого щастливи - цялото семейство!   bouquet
Ех като ви чета с тези изпити и на мен ми се доходи на изпит  Laughing
Ще взема да си измисля някой  Joy

# 552
Честито и на месечинките Мая и Калоян! Да са много здрави и весели!  newsm57

# 553
Честит рожден ден на всички празнуващи, много здраве и мнооого детски усмивки  Hug

Да определено, ще спра да се вглеждам толкова, ще оставя детето да ме води Wink

Ние сме с две долни зъбчета вече от около 15 дни. За добро за лошо това е Wink

Пропуснахме третия прием на Хепатитната ваксина заради епидемията Sad нали са отменени ваксинациите.

# 554
Стоун, Честит Рожден ден,да си жива и здрава,много обичана и винаги усмихната!
Момичета, да ви попитам за тези уреди за приготвянето на бебешка храна.Намерих едни на чико,знаете ли дали са хубави  Thinking И как ви се струват,дали са на принципа на микровълновите,защото ,ако е така хич не ми се иска да си купувам  Stop А се замислям за такъв уред,защото ми се иска аз да си му готвя,но не мога да консервирам,защото нямам бурканчета.

Общи условия

Активация на акаунт