Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!

• 21 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мммммм кави вкусотии тука  - и тирамису обичам и ореховки, пък шоколада ми е слабост.

Честит рожден ден на Стоун   ura, само хубави мигове желая на теб и цялото семейство.

На малките ангелчета които имат месечинка днес желая да радват мама и тати  ииии да са много палави че иначе е скучно  newsm32

# 556
момичета завърнахме се. Биха ни имунизацията, а пък другия месец ще ни бият за Манту,защото нямаме белег
иначе добре сме наддали:
стари мерки: 6,900 66см
нови мерки: 7,900 70 см   smile3501
 Сега спинкаме..лек ден на всички  Hug

# 557
  • в Кошера
Стоун,  bdbaloni!

Честита половин годинка на Мая и Калоян! Да растат здрави и послушни!

# 558
Stone, честит рожден ден Hug. Пожелавам ти много здраве и безброй щастливи мигове със семейството Simple Smile.
Честито и на двете месечинки Мая и Калоян

# 559
Честито на празнуващите Stone, Мая и Калоян  baloni
Ренчи, много е пораснала девойката- цял килограм - браво на вас.
Селме, девойките от бг "елита" не ми ги давай за пример. Там играе ножа. Абдомнопластика конкретно за корема  Peace
Това с най-добри чувства  Hug

# 560
  • Тук и сега
Стоун, ЧРД! Да си здрав човек, обичана жена и прекрасна майка!  party006 baloni  party023

Честити месечинки на Калоян и Мая!

Криса, така както ги описваш тези пъпчици, на мен ми приличат на претопляне, понеже каката като бебе я претоплих и бяха подобни. Но всъщност, да не те подведа, защото досега не сме имали пъпчици от алергия и не знам те как изглеждат. Но все си мисля, че ако е алергична реакция е от спанака, а не от граха. Досега не съм чувала за алергия от грах.  newsm78 newsm78

Аз пък да ви кажа как ми се прияжда на мен. Бетер бременна жена съм. Само като чуя за нещо вкусно и започват да ми текат лигите. Егати и сладовкусната работа. А досега не ми се беше случвало, даже и докато бях с корем. Сега от няколко дена мисля една торта гараш, но кога ли ще и дойде ред - не знам.

Айдеее, докато прочета 4-5 страници и се впиша и аз и вече е будна. Няма такова спане - има няма 30-тина минутки. Не може едно кафе да изпие човек.

# 561
  • в Кошера
Конкретно за корема след раждане - МОЖЕ да бъде, какъвто е бил. Казвам го от личен опит. Дано не прозвучи "по озни начин" в нечие съзнание. Казвам го просто, защото е възможно, постижимо. Зависи и от структурата, разбира се, както и от броя на качените килца, състоянието му преди забременяване, вид раждане и т.н.
Аз родих със секцио по медицински причини, както повечето тук знаят, въпреки което за месец си върнах плоския и стегнат корем  Peace

# 562
  • София
За корема аз значм че има случаи макар и редки, при които не става само с упражнения, диети и силна воля. Казва се диастаза на коремните мускули и знам, че само с операция може да се оправи. Влакната, които държат плоските коремни мускули са се разтегнали необратимо и се налага мускулите да се пришият. Нооо пак подчертавам,това наистина е крайна степен и се случва предимно при второ раждане.  В повечето случаи с коремни пресички, режим на хранене и силна воля става, да Peace

# 563
  • в 1001-та нощ
mila_iv  Hug , това са добри новини Wink))) какво Ви изписаха? инхалатор ползвате ли?

...Селме, девойките от бг "елита" не ми ги давай за пример. Там играе ножа. Абдомнопластика конкретно за корема  Peace
Това с най-добри чувства  Hug
и аз с най-добри чувства - без да искам да влизам в спорове - малко личен пример  Mr. Green

4 дни след раждането - в деня след изписване

18 дни след раждането

и разбира се - преди това е имало дълги години - убийствен спорт, който мисля беше причина - напъването след разкритие да продължи 1 час - мускулите ми бях акато менгеме ...и аз се измъчих ужасно с това раждане (до разкритието и след това Wink

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:26 от a.l.e.n.a

# 564

Селме, девойките от бг "елита" не ми ги давай за пример. Там играе ножа. Абдомнопластика конкретно за корема  Peace
Това с най-добри чувства  Hug

Брех!  Crazy
  Ще ти дам един друг пример тогава,но на лични,че да не ми завиди българския елит  Mr. Green (шегичка   Stuck Out Tongue Winking Eye   Peace ).
  Нещата не са невъзможни,повярвай!Стига да имаш силна мотивация (за мен това е най-трудното).
   Hug

Докато писах и красивата Алена се включи!
 Ето ,видя ли!  Grinning

# 565
Krisa, кутията ти за входящи съобщения е пълна, затова ти пиша тук (може пък да е от полза и на някой друг). Исках да те попитам дали пюрето, което си дала е било това: http://www.ibebe.bg/hipp-bio-pure-zelenchuci-s-oriz.html. Не знам защо изобщо е с означение 4+, въпросното пюре съдържа мляко, може да прочетеш в допълнителната информация. Не бих се учудила детенцето да е направило реакция по тази причина (естествено, ако говорим за едно и също пюре). Дано се оправите бързо! Пиши какво е казал докторът ви.  Hug

Да , точно това е пюрето, аз видях че има мляко но реших че е адаприрано , не съм и допускала е може да не е  #Crazy  #Crazy

# 566
  • в 1001-та нощ
в какъв смисъл "не е адаптирано"  newsm78 ?

# 567
момичета гледах бебоците в снимка.бг
Алена драсни едно лично, ако може с паролата, за да кача и аз снимки  Grinning

# 568
  • Бургас
Аз също мога да покажа снимки.Не заблуждавайте момичетата,при някой може да стане номера със стегнатия корем,но в повечето случаи е мисия невъзможна.Аз съм спортист,до 18 год,съм се занимавала супер активно.
След третото дете свалих всички 40кг,висях във фитнеса по 2 часа,е бях слаба,но стегнат корем,без да играе ножа ,тц,не става.
И да точно Ирен Онтева не ми е пример,не заради пластика,а заради простотията която направи с раждането.
В моя случай каквото и да правя докато не спра и кърменето,няма да спра и да качвам килограми,после всичко ще сваля,но стегната като ученичка няма да бъда
На всички с поводи за черпене,честито!
Криса,явно разгадахте от какво е обрива,поне вече занеш.
Бе тея еко-био Хип,как са набутали чисто мляко в пюре за 4мес бебе. newsm78.
Eто 2 снимки след  3 раждане,добре изглежда,ама всъщност има много за ремонт,а ме е срам да пусна какво съм била година преди тези снимки,така че всеки е различен,няма обща формула.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 14:05 от Mira 1919

# 569
  • в 1001-та нощ
какво е направила с раждането  newsm78 ?

съгласна съм, че е много индивидуално ....  Hug

аз и не я познах, но на мен всички ми изглеждат еднакви и много не ги различавам Wink)))

Общи условия

Активация на акаунт