Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Харесвам "От местопрестъплението",но не мога да вечерям на него Mr. Green

Хубавото на турските сериали,че имат послание и могат да се гледат от всякакви възрасти.Човек вижда реални ситуации от живота.

Така е относно тур сериали,а "местопрестъплението'' и аз го глрдам ,но той си е за коняка след вечерята Rolling Eyes

# 331
http://www.btv.bg/seriali/zabraneniat-plod/id/1038  Shocked Shocked Shocked Бехлюл добре се е почерпил Joy Joy
Извинете, ако е пускано !

# 332
Aз всяка вечер се боря с мъжа ми за дистанционото Mr. Green, не че нямаме и друг телевизор, но хем иска да вечеряме заедно, хем се сърди, че искам да гледам турски сериал. Grinning В крайна сметка и той се заглежда, нищо че само пъшка .... Grinning Но в събота и неделя  когато дават американски филми, всеки път се убеждаваме, че няма какво да им гледаме - рядко са хубави, а ако са хубави, са давани поне по 3 пъти и сме ги гледали. А някои са направо малоумни - например "Транспортер 2" / даваха го в неделя/ ooooh! Така и не разбрах защо трябваше мацката да кърши снага по бельо докато стреля с автоматите... Sick просто филми за 10 годишни, изобщо не ми се гледа подобна боза без никакъв смисъл. Mr. Green

# 333
Абе да глупости! Не били гледали турски сериали Joy
Щом като толкова мн хора казват че не гледат как тогава рейтинга на сериалите е кажи речи космически?
И Забранения плод и Листопад са мн смислени и съществени, показват и учат на много!
Не искам да ги сравнявам но това е както при чалгата- тя е най пошлото и най обижданото нещо , но странно заяо е най печелившото и с най- голяма публика(а и тези дето не я слушат знаят текстовете на песните?) Мн странна работа newsm78
Вече ми дотегна от американски екшъни  с насилие агресия извращения кръв убийства жестокост ненормални човешки отношения и секс на всеки 5 мин

# 334
# 335
Благодаря на всички за милите пожелания Hug Hug HugМалкия заспа още от сега уморен от празненството Grinning Още не мога да ви изчета,много пишете Mr. Green

# 336
Забелязали ли сте Слави Трифонов колко се подиграва с Листопад и Забранения плод?Иначе,като му беше Бену Йълдъръмлар на гости вика:моятa приятелка и се прави на фен.

Ох, от Слави ми е писнало вече - все налива хората зад гърба им, а като ги покани... на всичките им е "приятел"... то не са едни прегръдки, целувки... абе, спирам да пиша, че ще се ядосам.

А по повод филма - какъв подарък ще подари Аднан на Нихал?

# 337
Между 20:00 и 22:00 ще разберем!   bouquet  bouquet  bouquet

# 338
Между 20:00 и 22:00 ще разберем!   bouquet  bouquet  bouquet

Ами... от одеве се чудя дали искам или не искам да разбера... и въпреки, че много исках да узная по време на серията, от любопитство не се сдържах и попитах, но... ти си ми отгатнала желанието и ще се измъчвам още малко.  Laughing Laughing

# 339
  • София
     Аз нещо май съм повредена, щото освен турските, харесвам и "От местопрестъплението" харесвам и Доктор Хаус(много ми харесва да позная диагнозата преди него), сега и "Хавай 5-0". Харесвам и аутопсиите на Доктор Джи, и за срамните болести харесвам, и за вещоманите! Харесвам и португалските сериали...Абе май почти всичко харесвам, но да са криминалета, реални истории, медицински или фантастика! Торчууд много харесвам!Много харесвам Reality tv...!Явно съм всеядно животно  Embarassed! Ааа и кулинарните телевизии харесвам  Embarassed!
   А дъщерята уж все мрънка за турските, но като се загледа и почва да разпитва кой кой е ,какво става и се зарибява. Даже търси в интернет и ги гледа напред!

# 340
# 341
tara_lezhka аз го написах на една анкета свързана със Забраненият плод и няколко пъти за да публикувам ,но не става.И преди съм опитвала и пак не се получава.А и сега гледам БТВ онлайн и пише че дават Господари на ефира а вече отдавна дават Новините.Просто не мога да проумея то да има грешки,ще има ама чак пък толкова а и да не говоря че тази анкета : Ще се ожени ли Бехлял за Елиф? .Наистина нямам думи

Да ви кажа честно вече нямам търпение да започнат сцените с Вихтер и Бехлюл много са сладки  Heart Eyes   Sunglasses  Grinning

# 342
Цитат
    харесвам и Доктор Хаус(много ми харесва да позная диагнозата преди него

Тайна
,имаме общо хоби.  Peace Hug

Не знам за Аднан,но Фирдефс ме изкарва извън контрол. Каква змия,какво нещо. За пореден път се обеждавам,че на добрите хора,хубави неща не им се случват.   Peace
То са маниери,то е чудо. Едната лъже,другата маже.
Иначе Бихтер и Бехлюл бяха много обидени,след случилото се с бележката,а сега се дебнат като зайци.  Mr. Green Peace За Бихтер важи следното- "Един храни и пой,друг стриже дои"!!!
За сега симпатизирам на Г-жа Дениз,много сдържана и ерудирана жена.  Peace
А и като се има предвид,че в живота постъпих като нея....!   bouquet

# 343
# 344
Aз всяка вечер се боря с мъжа ми за дистанционото Mr. Green, не че нямаме и друг телевизор, но хем иска да вечеряме заедно, хем се сърди, че искам да гледам турски сериал. Grinning В крайна сметка и той се заглежда, нищо че само пъшка .... Grinning Но в събота и неделя  когато дават американски филми, всеки път се убеждаваме, че няма какво да им гледаме - рядко са хубави, а ако са хубави, са давани поне по 3 пъти и сме ги гледали. А някои са направо малоумни - например "Транспортер 2" / даваха го в неделя/ ooooh! Така и не разбрах защо трябваше мацката да кърши снага по бельо докато стреля с автоматите... Sick просто филми за 10 годишни, изобщо не ми се гледа подобна боза без никакъв смисъл. Mr. Green
Аз съм на 13 и почти през целия филм се питах това,но едва ли и сценаристите знаят защо!

Охх тази вечер май ще бъде интересно!!! smile3508

Общи условия

Активация на акаунт