Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 25

• 49 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Аз също незнам Sylvie  Hug и мисля, че ще е хубаво да разберем по време на филма.
Нека си оставим малко от тръпката на неизвестното все пак.  Grinning Grinning Grinning

# 346
Aз всяка вечер се боря с мъжа ми за дистанционото Mr. Green, не че нямаме и друг телевизор, но хем иска да вечеряме заедно, хем се сърди, че искам да гледам турски сериал. Grinning В крайна сметка и той се заглежда, нищо че само пъшка .... Grinning Но в събота и неделя  когато дават американски филми, всеки път се убеждаваме, че няма какво да им гледаме - рядко са хубави, а ако са хубави, са давани поне по 3 пъти и сме ги гледали. А някои са направо малоумни - например "Транспортер 2" / даваха го в неделя/ ooooh! Така и не разбрах защо трябваше мацката да кърши снага по бельо докато стреля с автоматите... Sick просто филми за 10 годишни, изобщо не ми се гледа подобна боза без никакъв смисъл. Mr. Green
Аз съм на 13 и почти през целия филм се питах това,но едва ли и сценаристите знаят защо!

Охх тази вечер май ще бъде интересно!!! smile3508
Е, как защо? Щото  е супер генгста мацка.   Wink hahaha Да няма да е с поло, я. hahaha

Приятно гледане!  bouquet

# 347
Тая Пейкер все в дома на Бихтер кисне ooooh! Така и Фикрет киснеше постоянно при майка си и баща си. Тия жени домове нямат ли си?

# 348
  • Варна
Тая Пейкер все в дома на Бихтер кисне ooooh! Така и Фикрет киснеше постоянно при майка си и баща си. Тия жени домове нямат ли си?
Като дойде второто дете ще кисне с тях  Joy

# 349
За първи път пиша в тази тема мн ми харесва сериала.Гледала съм го на турски сега и на български надявам се да издадат в бг и книгата.

ПП:Не мислете че турците правят мн гениални сериали те също копират вече знам два сериала които са потурчини а всъщност са латино Joy

# 350
Аднан няма право да причинява това на децата си. Хем вижда, че децата му се промениха, че Нихал открито му споделя, че не се чувства добре в собственият си дом и той вместо да скръцне със зъби, само повтаря - да, мила, добре, мила. Някой така да постъпва с моите деца ----съжалявам, но на момента ще изхвърчи като костилка из г.з Naughty /моля да бъда извинена за грубият израз/

# 351
  • Варна
В една къща са а си говорят по телефона  hahaha

# 352
 hahaha

От чудо, горките, от чудо hahaha

# 353

Предпазни мерки мила! Grinning

# 354
  • Варна
Бехлюл почна да работи  Joy Да му е честита първата работа  Laughing

# 355
Горката Мадмоазел. Заслужава много повече като отношение.  Sad
А Бехлюл се държи точно като разглезено богаташко синче, което иска играчката, която не може да има... Може и да не е така, но така изглежда в последните серии.  Stop

# 356
уфффф тази Фирдевс много дразни #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 357
Някой така да постъпва с моите деца ----съжалявам, но на момента ще изхвърчи като костилка из г.з Naughty /моля да бъда извинена за грубият израз/
Всички търпят това, поради липса на предбрачен договор  hahaha

аз отскоро гледам филма, ама Бихтер почва да ми става неприятна

# 358
  • Варна
уфффф тази Фирдевс много дразни #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И защо другите си мълчат не знам  Twisted Evil

# 359

Това е госпожа Шеасте на млади години. Извинявам се ако снимката е побликувана в по-старите теми.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт