и при нас всичко е бяло

Много е готино да си имаш една такава, обаче аз малко се позамислих да имам второ дете породено!
!
Пълна простотия! То си е направо престъпно това! 
!

Много травмира постоянното мерене. Нашто педи ни забраняваше да я мерим, докато кърмех.
. Спа от 22:30 до 07:30. Преди си взимаше големия сън след 17:00 и доста се чудех дали да я държа будна, обаче има ефект и стм страшно щастлива.
таз девойка ми разказва играта,а аз толкова много обичам да спинкам. 
та да си имаме и пролетно бебе
Ох, на теория две деца, говоря за породени, са супер, но на практика е малко по-различно!

. Имам температура, която не можеж много да смъкна и почти съм лежала уикенда. Добре, че мъжът ми гледа децата. Ходих на лекар и се оказа, че е грипче. Та, ако днес нямам темп., няма да започвам антибиотика. По цял ден съм с маска да не заразя децата, а татито вече бее болничък.
.
. Имам температура, която не можеж много да смъкна и почти съм лежала уикенда. Добре, че мъжът ми гледа децата. Ходих на лекар и се оказа, че е грипче. Та, ако днес нямам темп., няма да започвам антибиотика. По цял ден съм с маска да не заразя децата, а татито вече бее болничък.
.
Моите и двете са с кашлица и сополи, но температура нямат. Надявам се, че не е грип и няма да се усложни.
Предполагам, че е някакво вирусче, което баткото е донесъл от градината, но може и обратният да е случаят. И той като племенницата на Кьолшес само се навира в бебето, гушка го и му говори лице в лице. Изобщо не слуша, като му кажем да не го закача. Като заспи бебето, пак налита да го прегръща или демонстративно се провиква "Бебооооо, събуди сеееееее!" и почва да го гъделичка. А уж е "голям батко"
всеки път като яде дребното и си зяпа напред - назад ... та като спре поглед на мойта муцуна и се залива от смях , чак спира да яде
Вече се замислям дали да не си слагам торба на главата , че барем да се храни нормално детето
Препоръчани теми