Отговори
# 180
Благодаря за кафето  Grinning и при нас всичко е бяло  Nature Snowman

# 181
МЕрси за кафенцето! Ние днес сме ранобудни за разлика от вчера когато станахме в 12!  Crazy
Капри, страшни цветя! И аз много обичам, но май ще се разделя с тях малкия като проходи. Сестра ми няма вече нито едно с нейната калпазанка. Днес ги изпращаме обратно за Джърманито, че досега ни бяха на гости, пълна къща бяхме! Племенницата е страшна, само ходи и гали бебето, целува го, прегръща го,ръчка го, големи сладурчета бяха двамата!
Адриана, честита ти бъдеща племенница!   bouquet Много е готино да си имаш една такава, обаче аз малко се позамислих да имам второ дете породено!  Mr. Green Поне да има 2, 3 години разлика иначе не знам как ще се справя! На майките с повече от едно дете -  bouquet !
Дарил, майкоууу, ама как може такова нещо бееее, да се спестява от храната на бебе!!!  ooooh! Пълна простотия! То си е направо престъпно това! ooooh!
Мравчице, а пък твоята лекарка е  Joy !
Мишинаторче, да не би първия път да сте я мерили с по-пълен памперс, а втория път с празен?! Или пък на един и същ кантар ли сте я мерили?
Жирафче, мерси за линка! Моят мъж ми беше казал, че е гледал репортаж за многократните и още тогава му викам, че със сигурност е сниман някой от Бг-мама, а за Олга бях почти 99% сигурна!  Peace

# 182
  • Λάρισα
Ние днес сме ранобудни за разлика от вчера когато станахме в 12!  Crazy

И ние, и ние. Тия дребните пак са чели форума цяла нощ  Mr. Green

# 183
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Много е готино да си имаш една такава, обаче аз малко се позамислих да имам второ дете породено!  Mr. Green

Аз вече за трето мисля...  Mr. Green

Мишинаторке
, кантара не е верен...След като детето си хапва нормално, значи няма да се притеснявате  Hug

# 184
Мерси за кафето Адриана

Аз вече за трето мисля...  Mr. Green
Катенце и аз и аз  Laughing
Толкова е хубаво в къщи, такова спокойствие е засега поне.
Е, само вечер става малка лудница, че баткото ни е доста палав и няма спирачки просто.
Но да ми е здравичък, пък нищо, че е палав.
Хубаво е да е пълна къщата, повече се смеем, повече са игрите.
Дай боже всеки пълна къща с деца.

# 185
Мишка, с тия кантари не си е работа!  no Много травмира постоянното мерене. Нашто педи ни забраняваше да я мерим, докато кърмех.
Надявам се, в крайна сметка Мел да си папка добре и да нямаш повод за тревога.

Ние най-накрая успяхме да постигнем непробуден нощен сън.  newsm44.  Спа от 22:30 до 07:30. Преди си взимаше големия сън след 17:00 и доста се чудех дали да я държа будна, обаче има ефект и стм страшно щастлива.
( И сега очаквам довечера да ме опровеграе)  Laughing

Като говорите за второ, трето. Вчера като ходих на преглед при АГ, за стотен път ми повтори, Рая като стане на 2 години, да правим второ, предвид това колко чакахме мънечкото, а сега сме набрали скорост. Ама аз нещо не искам такава малка разлика, май.  newsm78

# 186
Добър ден!И аз съм от много ранобудните и неспящи тази нощ  Sad таз девойка ми разказва играта,а аз толкова много обичам да спинкам. Embarassed Снощи я нахраних и аха да я сложа рев,после люлеене аха да я сложа и тате се разхърка аааааааа и така доста време ме разигра.Но и днес е ден да видим,сега си спинка най-блаженно а аз с Неси си играя.
Мишка-не мисля че трябва да се притесняваш щом Мел си с е храни добре.
Дъгичка-браво все така.

# 187
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Като говорите за второ, трето. Вчера като ходих на преглед при АГ, за стотен път ми повтори, Рая като стане на 2 години, да правим второ, предвид това колко чакахме мънечкото, а сега сме набрали скорост. Ама аз нещо не искам такава малка разлика, май.  newsm78

Ние твърдо сме решили живи и здрави, догодина от средата на лятото да започваме да творим сестричка   redecoration nuts та да си имаме и пролетно бебе  Mr. Green Най-много да запълним сезоните  Flutter

# 188
 Joy Ох, на теория две деца, говоря за породени, са супер, но на практика е малко по-различно!  Mr. Green Племенницата ми е на 18 месеца, т.е реално мога да имам две деца с такава разлика. Е казвам ви, леко луднах, хем сме заедно със сестра ми. Ако не ги гледахме през цялото време Йоан щеше вече на няколко пъти да е захранен със солетки, бисквитки и т.н.  Mr. Green Фийката ( така и викаме) е много загрижена малкия да не остане гладен, жаден, да не му е студено. Само го завива през глава, бута си пръстите в очите му, абе луда работа!  Joy
Тъкмо Йоан заспи и тя се разпищи. Милата, не знам, колко пъти и казахме за тези дни "тихо, бебето спи". Ревнува бебето от майка си и само сестра ми като го гушнеше и почваше да плаче.
Мисля си като стане дЯтитУ на две тогава да действаме за второ и като се роди тъкмо ще е на три. А за трето хич не знам. Мъж ми много иска 3, ама ... има време да му мислим за трето! Peace

# 189
Добро утро момичета  Simple Smile
Моя скоро заспа и сега си допивам кафенцето  Hug
Тази седмица трябваше да сме на консултация, но май ще се отмени, поради грипната епидемия.
Ние си продължаваме по стария режим все още - будим се към 4-5 часа през ноща, хапваме си и после сън до към 8-9ч. Малкия също се стряска докато спи и доста се бях шашнала, но сега като чета май е всеобщо.
Аз също искам още едно детенце, но не веднага. Та аз едвам с едно се справям, а с две  #Crazy
Мъж ми нещо се дърпа за второ, но има време да размисли..... Wink

# 190
Добро утро и от мен, мамчета. Ние след малко ще ходим на консултация да видим колко сме пораснали.
Ние с татито също искаме поне още едно - две деца, но това си е Божа работа. Случва се понякога да събираме Цвети с децата на сестра ми. Тя има две момиченца на 4 годинки и половина и на 11 месеца. Като са заедно е голяма лудница, но пък е супер весело.Забелязала съм, че Цвети заспива много бързо и много дълбоко, когато каката започне много да я ръчка и да ѝ пищи на главата.Може би е някакъв вид защитна реакция  Mr. Green
От скоро моето девойче си има и нов номер. Вечерно време не заспива докато не ѝ изпея "Хубава си моя, горо". Пробвала съм и други песни, но уви, само тази я приспива Simple Smile

# 191
  • София
   Привет и от мен!

Аз съм болничка от събота  Cry. Имам температура, която не можеж много да смъкна и почти съм лежала уикенда. Добре, че мъжът ми гледа децата. Ходих на лекар и се оказа, че е грипче. Та, ако днес нямам темп., няма да започвам антибиотика. По цял ден съм с маска да не заразя децата, а татито вече бее болничък.

Изчетох ви набързо, но нямам много сили за пиша.

ralitsa_e, TedyKr, добре дошли  welcome.

Капри и Пуф Паф, Честити Рожден Ден (на патерички)! Да сте здрави, изпълнени с късмет и вкъщи да ви глезят! newsm59

# 192
  • София
   Привет и от мен!

Аз съм болничка от събота  Cry. Имам температура, която не можеж много да смъкна и почти съм лежала уикенда. Добре, че мъжът ми гледа децата. Ходих на лекар и се оказа, че е грипче. Та, ако днес нямам темп., няма да започвам антибиотика. По цял ден съм с маска да не заразя децата, а татито вече бее болничък.

Изчетох ви набързо, но нямам много сили да пиша.

ralitsa_e, TedyKr, добре дошли  welcome.

Капри и Пуф Паф, Честити Рожден Ден (на патерички)! Да сте здрави, изпълнени с късмет и вкъщи да ви глезят! newsm59

# 193
Dori, бързо оздравяване! Hug Моите и двете са с кашлица и сополи, но температура нямат. Надявам се, че не е грип и няма да се усложни.  Praynig Предполагам, че е някакво вирусче, което баткото е донесъл от градината, но може и обратният да е случаят. И той като племенницата на Кьолшес само се навира в бебето, гушка го и му говори лице в лице. Изобщо не слуша, като му кажем да не го закача. Като заспи бебето, пак налита да го прегръща или демонстративно се провиква "Бебооооо, събуди сеееееее!" и почва да го гъделичка. А уж е "голям батко" ooooh!

# 194
Ох, и при нас е така ...Фил е все върху бебето и го буди , и го тормози ... ама добре , че го спрях този месец от градина и за сега сме здрави  Confused дано да са ми здрави и за напред.

Иначе установих , че съм една много смешна майка  Joy всеки път като яде дребното и си зяпа напред - назад ... та като спре поглед на мойта муцуна и се залива от смях , чак спира да яде  Joy Вече се замислям дали да не си слагам торба на главата , че барем да се храни нормално детето  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт