Отговори
# 210
  • Λάρισα
Понеже приемате Вигантол,затова не са ви казали да взимате витамин Д

Това не го разбрах. Вигантол си е витамин Д, не са взаимозаменяеми защото просто е едно и също. А не са ни казали, защото и аз, и Биляна живеем в Гърция и тук витамин Д не се дава.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 16:08 от lammah

# 211

Това не го разбрах. Вигантол си е витамин Д, не са взаимозаменяеми защото просто е едно и също. А не са ни казали, защото и аз, и Биляна живеем в Гърция и тук витамин Д не се дава.
[/quot

Ясно,
незнам,може там да разчитат само на слънчевите лъчи,нали е по топло Simple Smile

# 212
  • Λάρισα
Тук при нас в по-централната част си е баш като в Бг според мен - освен разликата в температурите от порядъка на 2-3 градуса и то не винаги  Wink

Дори
, бързо да оздравяваш  Hug

# 213
ekumcheva, слагам го на моите гърди както при коликите когато се слага и го нагласям на гърдата. Той си слага ръчичките около нея и забива глава. Понеже цицата е твърда не се запушва нослето и си диша. Изчаквам малко да усетя че е омекнала и се леко претъркулвам на една страна за да си суче нормално.

И аз така си го представям, но моите гърди са бая големи и цялата му физиономия потъва в тях Simple Smile

# 214
И при нас тази поза не се получава, и на двамата не ни е удобна.

Изабел, погачата/пита е страхотна. Аз само мога да мечтая някой ден да направя подобна.

Капризче ето рецептата:

Казват се солени мъфини, но аз нямам форма за мъфини и пекох в силиконова тавичка 30/40см.
В купа се смесват 2ч.ч. брашно с 1 бакпулвер и 1 1/2 ч.ч. сирене натрошено.
В друга купа се смесват 2 яйца, 1 ч.ч. кис.мляко с 1 ч.лъж. сода и 2/3 ч.ч. олио.
Течната смес се изсипва при сухата бавно с разбъркване. Аз бъркам с лъжица.
След като хубаво се разбъркат съставките се изсипва в формите за мъфини или в тавичка като мен и се пече.
В първия случай 15-20 мин. се пече в загрята фурна на 180градуса, а на мен в тавичката ми става за 30мин.

# 215
  • София
Mimoza-Plovdiv и аз щях да искам тази рецепта,та благодаря!!! Hug

# 216
  • В две мънички очи...
Мими то и аз си мислех че е много сложно но не било толкова. Иначе като гледам ти какви работи правиш за децата просто  smile3501. Иначе тази рецепта и аз ще я пробвам но във форма. Последния път търсих в карфур форма за мъфини ама не открих а знам че имаха.
Моите гъди са малки и се получава с тази поза, дребния е като малко вампирче отгоре.

# 217
Ysabell и аз търсих в карфур форми за мъфини, исках силиконови, но не открих и накрая си купих 10 купички за крем карамел и си ги ползвам и за мъфини, само слагам вътре хартиени чашки.

# 218
Охх, ето и мен най-сетне - цял ден не ме оставят за секунда тези деца  Crazy Големият ще заминава на градина май-май....

Капризче, и аз се записвам във фен клуба ти  newsm20 Трябва да се направи предаване за теб и да бъдеш давана за пример. За приспиването - и при нас обикновено така се случва - дятету приспива баща си
Kölsches, породените деца са само за истински майки-героини. На тях определено поклон.
Мишинаторче, особено пък щом имаш и едно хранене на ден с АМ, е невъзможно да не е мръднала и грам. Има някаква грешка в кантара
биляна333, благодаря много както за Вигантола, така и за анализа на тае-бо тренировките  Hug
Ysabell, като я направиш питката, ШЪ ДОДА  Mr. Green
beru6ka, онзи ден ги видях силиконовите формички в Карфур-а - като влезнеш,продължаваш направо и цялата лява стена беше с такива неща

# 219
Kapri_z     Hands Clap
Момичета помагайте в оченцето й е влезнала мигличка как да я извадя? Милата много я дразни плаче и си бърка в очето.

# 220
  • Велико Търново
Здравейте мамчета да се отчетем от консултацията - 4500гр. и 54 см. Наддали сме с 650гр. и с 2 см. Като гледам вашите бебета как наддават започвам да си мисля, че моето е запартъче  Mr. Green
Но пък педи каза, че си е нормално за бебе на кърма.Дано да е така, че никак не ми се иска да дохранвам с АМ.

bobito0785 и ние сме с подобни размери - Вики се роди 2,970 гр. и на консултацията на 2 м. беше 4,600 гр, т.е. наддава около 800-850 гр на месец, което според мен и нашата педи е нормално.

За стряскането на сън  и Вики се стряска много - днес дори почти не можа да спи, цял ден спа на пресекулки и чак сега заспа за по-дълго, но пак се пробужда, върти главичка и след малко заспива.

Много е красиво навън - бяло и цял ден лекичко превалява, но е доста студено и с бебка само в къщи седим. А и тази сутрин изпратихме тати в командировка (добре че този път е само за 2 дни) и сме си само двечките. Дано имаме спокойна нощ...

# 221
Dа ви пусна един линк относно витамин Д http://www.sciencealert.com.au/news/20092404-19052-2.html Тук между другото също не дават-витамин Д, но все пак да отбележа, че от 365 дни в годината-360 са слънчеви.
Каприз, наистина хубави цветя...и торти, тортите повече ми харесаха  chef аз съм си вечно гладна та Simple Smile Между другото къде е сестра ти?
За второ дете, аз съм решила, когато Боби стане на годинка, че да приключвам набързо с тая работа. Със сестра ми сме с разлика година и 4 м. и майка ми твърди, че е по-лесно така на куп, на сестра ми децата също са така, ей ги вече сами двамата се къпят (не пропускат да си изперат дрехите с паста за зъби) и са мн. весели, все двамата си играят.

# 222
Лелеле какви сте ентусиастки - породени деца, деца с малка разлика. Аз категорично се откзвам от тоя вариант. Докато бях бременна, май вече бях в девтия месец и ни идва на гости на милото сестра му с нейното дете (дребния други ден става на 1). Та тогава съвсем се убедих, че породените деца не са за мен (то при мен е и забранен тоя вариант, че нали 2 години трябва да се пазим заради секциото). Аз мисля Ивето да стане поне на 3-4 годинки и тогава ще го мислим. Искам сега да и отдам цялото си внимание и когато стане по голяма да разбира какво се случва, тогава да и направим и едно братче, че да мога и на него да му се радвам. Ако финансите ни позволяваха и трето бихме си направили, но за сега няма такива изгледи за съжаление Tired
Терминаторче много мерси за разяснениеото за пелените, ама не си мисли, че лесно ще се отървеш от мен  Mr. Green . Сега събирам впечатления и ми възникват разни въпроси, та като ги систематизирам ще те разпитвам пак.

# 223
И аз вече се замислям за още едно  Crazy Но проблемът разбира се са финансите Sad То с едно трудно, пък с две... Иначе мечтата ми е за 3 дечица, ако има някой спонсор - да се обади Wink Винаги много съм обичала дечицата, а сега като си имам - та то е още по-страхотно от това да си леля или кака  Heart Eyes

Дори, бързо да оздравяваш  Praynig

# 224
Ние ще работим за сестричка, понеже си знам че ще имам девойка. WhistlingДо две години да се появи.
Днес се зачетох в първите ни теми и ми стана едно хубааво и смешно какви сме кукундрели и за какви глупости сме писали понякога. Hug
 Дори- да се оправяш бързо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт