Отговори
# 330
Добро утре, мацки

аз прекарах кошмарна нощ - умрях от студ, а се бях навлякла и завила като за Северния полюс  #2gunfire Всичко ме боли и изобщо гадна работа.

Така докато си мръзнех, измислих заглавие за следващата тема - виждам около 14/02 да я почваме: Светът е вино и любов, НОЕМВРИйският човек за внимание на всичко е готов

е, аз как да видя тоз' прословут ремонт  newsm78

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 09:57 от мише

# 331
Добро утро, момичета!  Hug

Който не е пил кафенце да заповяда

Днес смятаме с малкия да миткосваме и да пазаруваме, после ще ви разказвам.
Пожелавам на всички хубав ден!  Hug Hug Hug

Мише, сега видях, че вече имало кафе, упссс и аз сервирах, ама карай!
Заглавието за новата тема ми харесва  Peace

# 332
Момичета мерси за кафенцето, мисля че тук никога не е излишно повече  Mr. Green
микки благодаря за съветите, явно е запушено каналче. Снощи като си взимах душ доста обливахтази гърда с гореща вода и правих масажи и след сутрешното сукане на малката се чувствам много по добре, май дребния бозайник свърши добра работа  Mr. Green

# 333
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро и мерси за двойното кафенце  Heart Eyes

е, аз как да видя тоз' прословут ремонт  newsm78

И аз рових и претърсвах да го намеря, ама не успях нещо  Rolling Eyes

# 334
Добро утро!Мерси за кафето на korali  и мише .Заглавието на новата  тема е хубаво.
Аз също не можах да спя тази нощ,будихме се много и хапвахме на често.Сетих се за друго да ви питам момичета вашите бебоци изтягат ли се много?Дея като се събуди сутрин и се почва едно изтягане,протягане-днес сутринта я гледах и ръце плете една в друга като стара баба.И още един въпрос има ли девойки които си чакат еднократната помощ по пощата и са я получили вече?

# 335
корали виждам че ще излизаш  и на мен ми се иска пече слънце ама ми се вижда студено ти как се решаваш.

# 336
  • Карлово
микки благодаря за съветите, явно е запушено каналче. Снощи като си взимах душ доста обливахтази гърда с гореща вода и правих масажи и след сутрешното сукане на малката се чувствам много по добре, май дребния бозайник свърши добра работа  Mr. Green[/color]
Радвам се да чуя, че си по-добре.  Hug

# 337
Добро утро в 11!  Blush Много кафенца тази сутрин!  Crazy
Бобос'мама ( сори, само ти бъркам ника), страхотен ремонт сте извършили! Мъжът ти има златни ръце! Коментирах и във Фейса, но да кажа и тук: възхитена съм от печката ти!  Peace Тук никъде не съм виждала такова изпълнение с тези копчета. Ако имаше със сигурност щяхме да вземем такава. Нашата е с копчета, които се вкарват утре, но малките дяволчета като порастнат много бързо ги разгдават!
Дидке, изтяга се, та чак костите пукат!  Mr. Green Това майтап, но е като войниче!
Беруш, супер, че си се оправила!  Peace
Навън грее много готино слънчице. Смятам към 1, 2 да излезем на разходка в квартала.
Арида, опаковаш вързопа хубаво и излизаш! На слънце е супер!

# 338
Дари също много се протяга при всяко събуждане,на мене ми е много смешна,а когато и се спи сякаш се опитва да си търка очичките.Когато е будна пък размахва тези ръце и крака все едно плува по гръб,няма спиране.Simple Smileкато регулировчик е.

# 339
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добре, че Биби каза фейсбук, та да погледна там - booboo's mama, много хубаво е станал ремонта, наистина  Hug Поздравления на мъжкото тяло  Peace

# 340
arida, и ние след малко излизаме Simple Smile 1 градус е навън. Гледам да няма мъгла, вятър и да е над 0 градуса -ова е по препоръка на педи. А и щом има слънце... още по-добре Simple Smile

И ние сме както Ралица е описала, много ми е смешен и сладък като се протяга  Heart Eyes

микки, имам да ти пиша, но все не остава време, ама само да ми мине изпитът  ooooh!

# 341
Леле, booboo's mama страхотен мъж си имаш! Направо се е справил невероятно. Кухнята особено ми харесва.  Heart Eyes

Оф, мен все ме е страх да излизам с беба. Все има сополи, кога повече, кога по-малко и като се сетя в каква паника бях изпаднала, като беше болна... Знам, че е хубаво да ги извеждаме зверчетата, ама пусти страх!  Sad

Мерси за двойната доза кафенце! Имам нужда, че тази нощ реши да се събуди в 04:30 и дружно се опитвахме да спим до 06:30, ама и на двете не ни се получи.  ooooh!

Аз с Бочко мажа, при всяка смяна, освен тази рано сутрин, че не знам къде се намирам. досега никога не е била със зачервено дупе. Видях, че берушана е писала, че има парабени в кремчето, та може да го сменя следващия път.
Ние бяхме на нефролог, че нали докато бях бременна й видяха едното бъбречно легенче по-увеличено. Пак е по-голяма, но било в рамките на нормалното и трябва само да се следи. Та нефроложката ми каза, като й се зачерви дупарата, да я кихна във водичка със смрадлика или калиев перманганат. А и по принцип било хубаво, ама аз още не съм се натутала.  ooooh!

# 342
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата   bouquet. Положението взе да се пооправя. През нощта имах сили да нахраня Валето. Бързо да ми минава, за да си нагушкам мъжете  Laughing. А и да поизлезна навън. От понеделник съм вкъщи.

Мише, Корали, благодаря ви за кафенцето   bouquet. Е, аз не смея да пийвам, заради хаповете.

Мише, харесва ми бъдещето заглавие  Peace.

Малвинка, къпем Валето с бебешки гел на "Бюбхен" от глава до пети. Дупето го мажа, когато е акал с кремче за подксичане пак на "Бюбхен".

kami27, гледам, ако не аз, то мъжът ми да се позанимаваме с баткото. Обаче, че има моменти, когато казва "Кой ще си играе с мен?", а ние двамата напр. къпем Валето или аз съм в кухнята, а татито се занимава с Валето. Макар, че това искам да го избегна, но се случва  Sad.
Сега, като съм болна, вечер тримата са на спалнята и така баткото не се чувства сам.
Той е голям и си играе на игрички на компютъра, та не иска изцяло внимание.

miMozzza, хубаво е, че всичко е минало бързо и другата сряда вярвам, че всичко ще е нормално  Hug.

beru6ka, бързо да се оправиш  Hug.

niko11, една педиатърка от "Шейново", още с баткото, каза, че до към 7-8 месец е хубаво да се преварява и изворната вода  Peace.

# 343
Здравейте Simple Smile и ние имахме мноого дълга нощ, трудно се приспахме отново, не мога да разбера какво му става вечер не иска да заспива, през деня е толкова хубаво, но вечер доста зор виждаме . За капак като се събуди човека в 3:30 и си хапна и като го удари на игра, няма значение че на мама и се спи Grinning ОФФ и пак почнаха да ни излизат пъпчици по лицето, дано да не се групират пак по цялото лице, мажа ги с алтермед, ама ми се иска ако някой знае нещо по- ефикасно или отзиви за това на мустела, или от какво може да са. Лекарката каза че е от плюнките и той покрай тези ръце се омазва целия!

# 344
  • София
Добро утро!Благодаря за кефенцата!

booboo's mama ремонта и на мен много ми харесва!Супер е станало!!! Peace

beru6ka много се радвам,че си по добре! Hug

Бебославче,къде е точно този магазин при вас,дето си видяла кремчето на Др.Павлович?Че да пратя мъжа ми да купи - нашето привършва,а беше мостра.

Мишеи на мен много ми допада заглавието!

didka banditka и мойта кукла днес я забелязах,че е открила възможноста да си хваща ръцете и само това прави цяла сутрин - явно й е доста интересно! Laughing И тя като се събужда е едно протягане,изтягане...

Ох,и аз се чудя да излезнем ли малко навън...че грее слънце...

Общи условия

Активация на акаунт