Отговори
# 60
  • В две мънички очи...
Здравейте,

Ние днес ставаме на 2 месеца и минавам да почерпя:

,

Марси, защо не опитате да я къпете в 9,30-10, при нас е така и спи от около 11 до 4.
Мама Мими остави я да си съска може да и дойде повече отровата и да замълчи.

# 61
Йеее , успях да се запиша на 5та страница  Joy

Мише , не си проспала нищо Simple Smile аз май само в бука споменах , че сме в Румъния. Татето ни работи тук и понеже го няма по цяла седмица извадихме паспорти на малките и сега ще си пътуваме по-често с него.

Голям сняг е тука , ама не сме си взели шейната  Mr. Green

# 62
  • Дъблин
Привет мами Simple Smile
Мерси за закуската, кафенцето и почерпките!

Как успявате да ги убедите вашите бебоци да спят през нощта, издайте тайната моля  Praynig
Ива категорично си е обърнала режима. През деня се радва на завидно здрав сън, аз я будя за хранене, тя не се сеща. Стане ли 22ч. обаче влиза в активния си период. Вместо да се умори и приспи след банята, тя хапва и още повече енергия й идва. Понякога задрямва на рамото ми, слагам я в леглото и точно след 5-10 мин е така  Shocked
После почваме опити за приспиване, то пак идва време за хранене, хапва и продължава да будува или спи супер леко и не можем да я преместим в леглото. Заспива здраво чак към 4-5 сутринта.
Опитвахме да я къпем по друго време, да я държим будна след 18-19 ч. - не става. Тя като реши, че й се спи и права на рамо заспива  ooooh!
Дали е някакъв период това и дали ще отмине? Аз сега си спомням, че като бременна в 9ти м. бях на такъв режим  Embarassed

# 63
Марси, аз също си мисля, че може да има значение общината в която са подадени заявленията.
Както и да е, явно ще си късаме нервите  Crazy
Мерси за отговора  Hug

Мише, много странно, че от НОИ ви бавят болничните, на мен ми ги изплащат винаги много стриктно. Миналата седмица ми изплатиха дните от декември.
Колкото до сокчетата - от другия месец трябва да сме на кашичка.  Mr. Green

За спането по цяла нощ да кажа. В началото Мелиса си правеше 6 часова пауза през деня.
После започнахме да я къпем към 12ч вечерта / знам как звучи  Mr. Green  /, след това яде до към 1ч и заспива чак до 6/6.30. После започна малко по малко да увеличава часовете за сън и сега вече спи от 1 до към 8/8.30. След това яде около 15/20 минути максимум и заспива отново до 11ч.
След това през деня си спи когато си иска, но задължително вечер от 19ч е будна до 12  Crazy
Хубавото е, че мрънка само за ядене.

Дарче, внимавай да не вампирясаш по Румънско  Mr. Green  Hug

ПП Къде ни е Кьолнското девойче ?

# 64
А нашият режим на спане е вечер го къпем към 19.30. Към 20ч заспива и сутрин се буди в 6-6.30. В този период спи непробудно.Спокойно мога да си изляза на бар  Mr. Green

# 65
И ние имаме нов режим от 10тина дни Simple Smile вечер към 8 къпем и яде , после си будува малко , към 10 пак яде и заспива ... и после чак към 6-7 се буди  Shocked Чак се чудя как издържа толкова време без ядене  Laughing

# 66
  • 42.016399,23.101179
А нашият режим на спане е вечер го къпем към 19.30. Към 20ч заспива и сутрин се буди в 6-6.30. В този период спи непробудно.Спокойно мога да си изляза на бар  Mr. Green
За завиждане си направо. Wink
Момичета, я ми кажете как успявате да изрежете ноктите на бебоците. Аз вече не знам кой пореден ден се мъча, ама през деня спи много леко бебка и веднага се събужда. За това и все още си стои с ръкавички малката, на няколко пъти си пускаше кръв по лицето от драскане. Embarassed

# 67
Marci -аз при Дея го правя докато кърмя,че иначе нестава.Излягам се до нея и докато тя си цока аз се заемам с тази задача.

# 68
  • Дъблин
Е, добре де, завиждам ви благородно за спящите нощем бебета Simple Smile пу-пу, все така добре да си спинкат.
Нашата си е характер явно и трудно ще излезем на глава с нея  Heart Eyes
Marci, на Ива татко й й реже ноктите. Или докато я кърмя, както е казала didka или докато спи по-дълбоко. Не винаги успяваме от първия път с 10те пръстчета  Peace

# 69

За почистването на Бейби Вак-а - шишетата на Д-р Браун имат в комплекта едни малки четки, с които много лесно се почиства аспиратора. Тези четчици се продават и отделно  като резервни - има ги във ВисВиталис. Wink

Ей, златни сте ми! Знаех си, че трябва тук да питам!  Grinning
За лецитина - продава се без рецепта, тъй като не е лекарство, а хранителна добавка.
За ноктите купих бебешка нокторезачка с лампичка и с нея успях и на двамата да им направя перфектен маникюр през нощта, докато спяха дълбоко.

# 70
Аз на моя мечо му режа ноктите докато спи, много, много внимателно и не винаги успявам да ги изрежа всичките, понякога ми се налага 10 пръста да режа цял ден. Как го правите този режим момичета ние нямаме никакъв ставаме си в 2,3,6 или около тези часове през деня спим нормално, нито много, нито малко.... иначе вечер докато заспим след къпане имаме зор, много се изкривява, не мога да си обясня защо Thinking

# 71
Даре, дай го този фейс, да нучавам и аз клюкините своевременно Simple Smile

Марси, най-лесно е докато кърмя, но и иначе се справям - не е особено доволен, но аз съм мнооого упорита за тези неща - Стеримар в носа, рязане на нокти, миене на коса и т.н. неща, които децата с времето отказват. Имам теория, че ако от мнг малко бебе свикне с тези процедури, като поотрасне, не следва да отказва...

Мишинаторче, на мен НОИ нали ми разпоредиха да им връщам парици, заради това ми забавят плащанията

Режим - яде си през около три часа, без значение дали е ден, или нощ. Понякога изкарва и над 3 часа, но рядко (в момента е така - яде около 11:40ч, още спи)

# 72
  • София
ние пък се къпем към 22 часа , после заспива за малко , пак се събужда и така до към 12 часа и след това си спи до 7 сутринта , хапва в просъница и спим до 11 часа , а ноктите когато е полузаспала пак става просто и гържа по здраво ръчичката да не трепне нещо , а за помоща от социалните аз още не съм подавала , като гледам вие още си ги чакате а пък ние сигурно ще си ги получим чак лятото след като утре вече ги подам  newsm53 newsm53

# 73
  • София
сетих се нещо интересно , вашите бебчовци заглеждат ли се в телевизора , нашето е мн смешно така се зазяпва и си гледа ли гледа а и в лаптопа също ето дори сега я храня и тя се обръща неще да яде а иска да види какво си пишем ние тука , мн е смешно наистина  atwork

# 74
Даре, дай го този фейс, да нучавам и аз клюкините своевременно Simple Smile

Joy
Darina Minkova съм там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт