Отговори
# 90
Детските 12 месеца, майчинството -18  Peace

# 91
Запис на шеста страница (срамота) Mr. Green
Събота и неделя почти нямам време да се добера до компа, но пък вчера имаше страхотно слънце и се възползвахме от това. Дръпнахме му една голяяяяма разходка, че тези дни падат температурите.
Отивам да ви чета Heart Eyes

# 92
  • в гората
 Запис. Hug

# 93
  • София
и от мен запис

# 94
Детските са 35 лева и се взима дохода 12 месеца назад. За 3 членно семейство максимума е 1050  Wink социалните са много стриктни ... със стотинка да надвишиш и край на детските  Joy

# 95
Сега за майчинството ни дохода 12 месеца назад или 18 месеца ще вземат? newsm78

# 96
Сега за майчинството ни дохода 12 месеца назад или 18 месеца ще вземат? newsm78
И аз това току що се зачудих  newsm78

# 97
  • София
мисля , че за нас важи старото т.е. ще гледат последните 12 месеца , но пак не съм 100 % сигурна в това . Rolling Eyes

# 98
12 месеца назад ще ви гледат, все пак първият ви болничен е бил октомври месец или септември-тогава се зачита, че сте минали в обезщетение за бременност и раждане.
Моят пък Боби до сега само два пъти ми се излага и заспива в 1-много се дразня, но после за храна се буди чак в 6, вчера пък заспа в 7, вярно буди ми се за ядене пред 2 часа цяла нощ #Cussing out, но сутринта чак към 8 му беше истинското събуждане. През деня е предимно на ръце, нищо не мога да свърша от него, но честно казано на мен ми екофти да го оставям в люлката му за по дълго.Реве само, ако е гладен или вече е много изнервен за сън. Телевизип гледа, това което ме смущава обаче е, че явно вижда само червения цвят, защото така се ококорва на всичко червено....пък май му е време да вижда всички цветове, знам ли го. Днес за първи път като го сложих по корем си изправи хубаво главичката и си я държа доста дълго време, даже се опита да лази и с моя помощ-давах му опора на крачетата, се придвижи 40см. Скоро ще започна да го слагам на земята, да се мъчи там Simple Smile))
Да се похваля, че най-накрая си купихме още многократни пелени(от скъпите) и сега животът е песен Simple Smile мнгоо съм доволна, поне пари за памперси не даваме вече, а тези които вложихме след още 2-3 седмици, ще сме ги "избили". Между другото в другата тема, една мама каза, че е минала на многократни пелени, когато нейното бебче е станало на 6 месеца и милото, сега му е мокро на дупето и  не се кефи, затова всеки път като му се ходи до ВЦ ръмжи. Та и аз така към 5-6 месец(то и без това по това време май ще сме в БГ) ще го пусна за месец на еднократни и се надявам да почне и моя да ръмжи Simple Smile

# 99
Eee, изчетох ви най-накрая!  Grinning
Бях си за една седмица в Пловдив при нашите и си бях дала малко отпуск от форума!
Честит рожден ден на Капри и Пуф Паф на патерица и добре дошли на новите момичета!  Hug
Мама Мими, стискам ти палци да се пребориш със свекито!  Mr. Green Ще чакаме информационен бюлетин!  Mr. Green
Офф, много неща исках да коментирам ама всичко ми изскочи от акъла. Като се сетя ще допълня.

# 100
казах ви аз, че Кьолнската мадама е отишла на почивка в топлите страни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 101
Здравейте мамчета, да ви се похваля получих си еднократната помощ и първите детски още в петък. smile3508
За майчинството си мисля, че ще е 12 назад. Предложението за 18 месеца беше представено миналата година и не може да влезе в сила от тогава. Доколкото знам е 1.01.2011.
Гледам, че обсъждате режими на бебетата. Моята определено е на режим сън  Mr. Green голямо спане му удря и през деня и през ноща. Страх ме е да я коментирам да не си я урочасам пу пу.

# 102
  • София
а аз да ви питам вие като подавате за детските и ви вземат последните 12 месеца , последните 3 месеца нали не сте работили , писахте ли че сте получили парите от болничните дето са за 45 дена преди термина като доход ,питам защото аз ще подавам утре и да знам .

# 103
Вече съм сигурна, че бебетата ни надничат във форума и си обменят опит. Днес ви чета как вашите бебета гледат TV и тъкмо мислех да разправям тая вечер на милото, че другите бебета гледат, пък наш'то не гледа. След като я изкъпахме му я дадох за малко да я подържи докато се подготвя да я кърмя и да я слагам да ляга  и се връщам и мъжа ми вика "Виж как гледа телевизия"  А цял ден си мисля как нашето дете грам не се заглежда в телевизора  Joy

vivi_23 аз детски няма да взимам и не знам как се подават документи, но със сигурност за доходите ти трябва бележка от работата за последните 12 месеца. А пък те знаят какво да пишат в бележката.

# 104
Здравейте,почивните дни нямам много време за форуми,че когато тати си е вкъщи настъпва пълен хаус #Crazy
За детските-направиха ги за 12 месеца назад ,за дохода-толкова-по 350 лв на член трябва да се пада пр.3-ма не повече от 1050лв
Телевизия гледаме само, ако дават кулинарно шоу или мач-незнам, но това най много го привлича-и рекламите естествено  Laughing
И ние се къпем след 21ч-когато дойде,към 22ч яде и заспива до 6ч-буди се,но не отваря очи ако не светна лампата,пръцка, някой път дори си и поаква,но бутам бибата и пак заспива(е и го преобувам де Grinning) яде в 6 и после пак дремем поне докъм 9,някой хубави дни си поспиваме и до 10 Simple Smile
Да попитам че никога не съм се интересувала-До кога е платеното майчинство,и пак ли като свърши има 6 месеца на 50%???
vivi_23 каквото ти даде фирмата -това преписваш буквално Simple Smile
Някой може ли да ми каже facebook-a на бг мама и изобщо има ли такъв !!!

Общи условия

Активация на акаунт