, но сутринта чак към 8 му беше истинското събуждане. През деня е предимно на ръце, нищо не мога да свърша от него, но честно казано на мен ми екофти да го оставям в люлката му за по дълго.Реве само, ако е гладен или вече е много изнервен за сън. Телевизип гледа, това което ме смущава обаче е, че явно вижда само червения цвят, защото така се ококорва на всичко червено....пък май му е време да вижда всички цветове, знам ли го. Днес за първи път като го сложих по корем си изправи хубаво главичката и си я държа доста дълго време, даже се опита да лази и с моя помощ-давах му опора на крачетата, се придвижи 40см. Скоро ще започна да го слагам на земята, да се мъчи там
))
мнгоо съм доволна, поне пари за памперси не даваме вече, а тези които вложихме след още 2-3 седмици, ще сме ги "избили". Между другото в другата тема, една мама каза, че е минала на многократни пелени, когато нейното бебче е станало на 6 месеца и милото, сега му е мокро на дупето и не се кефи, затова всеки път като му се ходи до ВЦ ръмжи. Та и аз така към 5-6 месец(то и без това по това време май ще сме в БГ) ще го пусна за месец на еднократни и се надявам да почне и моя да ръмжи

) яде в 6 и после пак дремем поне докъм 9,някой хубави дни си поспиваме и до 10 

Препоръчани теми