Отговори
# 675
  • Пловдив
За стерилизирането - от началото използваме една ел. кана, която завира водата и така ги попарвам съдовете (предварително измити) докато потънат в горещата вода. Сега го правя един път на 3-4 дни, иначе мия всичко с вода от бойлера, която е поне 60 градуса.
гладенето го прави друг, досега сигурно съм гладила до 10 пъти, но не ми е неприятно за бебешките дрехи, вижте за на таткото дрехите, които са xxl размер ми е трудно и бавно и хич не обичам, добре че има кой да глади!  Mr. Green

# 676
Аз май съм единствената , която ползва разтвора за студена стерилизация на Чико . Много ми е удобно , защото освен двете залъгалки и помпата , друго не стерилизирам . Това го правя през ден , в останалото време измивам с много гореща вода .

# 677
Smurfieta не са  стегнати дори са 3-ти номер че нали сме по-едрички  Rolling Eyes ,но мерси за предположението,едва ли щях точно затова да се сетя  Hug

ralitsa_e на нас ни казаха 2 месеца без да ги сваляме-само като се къпем и др.подобни,но иначе постоянно трябвало да е с тях.Незнам при вас какъв е проблема-ние просто не даваме да ни правят въпросния шпагат и затова...

Франческа Честит Рожден Ден

# 678
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
malka_mravka, Dori, благодаря  Hug

Malvinka, да, много съм доволна. Направила съм го в полуседнало положение и слагам Марти да яде в него. Спи следобяд в него, а когато се уморя да го разнасям, а пък на него му е писнало да лежи, го слагам в леглото, пускам му вибрациите и той си се кефи и си играе с играчките, които съм окичила по краищата  Crazy

# 679
  • София
vivi, аз за социалната помощ документи подадох края на ноември, т.к. ние се родихме на 12.11. В края на декември ми преведоха за ноември парите. На 16.12 пък подадох за детските и на 21.01.2011 ми преведоха и социалните и детските. Ти декември кога ги подаде?

ММка, предполагам, че мен питаш, защото аз те попитах дали са ти превели паричките
ММка, ти като не си работила взимаш ли социално майчинство? Питам те, защото аз пуснах документите декември, а още няма нищо - нито майчинство, нито детски  Confused
 Laughing Та, на 29.12 ги пуснахме и за помощта и за детските.

# 680
geri_daisy  и на нас 2 месеца да ги носим,няма проблем,на ехографа всичко беше наред,но просто не се разкрачвала достатъчно,същата история.А тя е доста жилава и не дава току така да и чекнеш крачетата.Казаха ни и 3 упражнения да правим.

Jozefin и Дария го прави същия номер,обикаля из леглото на заден ход,а като  опре главата даже завива настрани.

# 681
  • Пловдив
с какъв прах перете?аз с тео бебе,но се чудя дали може от него нещо да я дразни кожата,освен това след пране ги сушя на сушилник пред акумулиращата печка,и доста бързо съхнат и стават напоследък малко твърди на пипане дрешките

за гладенето -не гладя

Франческа Честит юбилей Simple Smile

# 682
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Не знам дали трябва да се обърна към микки и Бръмбазела, ама не знам кого да питам  Hug
От 3-4 дни Марти плаче като му правя масаж на коремчето, свиване на крачетата и колелото. Притеснително ли е това, в смисъл дали може да има проблем с коремчето, различен от колики или има и такива моменти? Досега не ми е правил проблем, особено с масажа  newsm78

# 683
Здравейте
Днес три пъти започвам да чета, какво сте писали и чак сега приключих....
За стерилизирането - шишетата си стерилизирам веднъж, два дневно, тъй като интензивно ги ползвам, че дохранвам малкия с АМ.....
За гладенето - и аз като niko не гладя, въобще съм скарана с ютията още отдавна  Embarassed

Иначе работех като офис организатор във фирма за довършително строителство. Работех, защото след като ми изтече майчинството, ще трябва да си търся нова работа, защото фирмата я хвана кризата и офиса в София приключи дейност. Бакалавър съм завършила история на изкуството, а магистратура журналистика в СУ....

Франческа -Ч.Р.Д.   nbirthday
Желая ти здраве, успехи и много любов   smile3525

# 684
 Laughing Та, на 29.12 ги пуснахме и за помощта и за детските.

ooooh! Защо ли съм се объркала така  Embarassed Аз прочетох въпроса, но после се занимавах с бебо и след това отговорих на спомен  Laughing

Би трябвало значи днес да са ти превели паричките. Проверява ли?  newsm78

# 685
  • София
Ами не, вчера проверих  Grinning Дано да си права  smile3508, че сме ги наместили вече  Mr. Green

# 686
И аз ви изчетох.
Честито на рожденничките, бивши и днешни. Hug
Пера на ръка със сапун тео-бебе. Гладя, но ми е голямаа мъка и го правя само заради бебо.
Стерилизирам през два-три дни, иначе мия с гореща вода. Днес се сдобих с шише на Чико и разграфен биберон- вместо дупчица има цепнатинка и в зависимост от положението, зависи и струята, такова чудо не бях виждала.
Не мисля да работя до 2-годишнината, но свекър ми е на друго мнение.
Винаги съм била рецепционист и ми харесва. В момента свекъра  държи фамилно малко хотелче под наем, та той си прави сметката след годинката да захвърля малкия на тъща му и да помагам, но просто няма как да стане. Мъжа ми си ни осигурява и нямам намерение  да си зарязвам детето. Работа винаги ще има, да не се заричам де, че има време дотогава.
Малкия вече май си смени режима, през деня спи по час- два, вечер като го приспя към 23, чак в 5 или 6 се буди. И има по 3 наакани памперса, на АМ е.
Става човек. Mr. Green Лека и спокойна вечер на всички желая!!!

# 687
  • София
нико11 аз пера със сано максима, доволна съм за сега , но и да ми стоят малко твърди като ги изгладя и стават супер като все едно то ку що купени  Grinning

# 688
  • София
АЗ искам да попитам майките, които дават само АМ дали дават допълнително вода ?

# 689
  • Пловдив
Да ви попитам изпада ли ви част от косичката, с която се роди бебето? Ние не сме имали много косичка, даже е малка, отзад по-дълга, но сега където лежи точно и се е оголило едно петно от няколко седмици и е наболо, но не става дълга коса и си личи това петънце? Може би защото все си ляга на него?
А и сега исках да и махна нещо залепено от косичката и видях, че пада и отстрани, направо като дръпна леко и пада, дали е нормално?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт