Размяна на парфюми 36

• 55 513
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Оф, така си и знаех ама все пак имах малка надеждичка  Sad От продавалника го купих, 100мл , за 60 лв.

# 181
Оф, така си и знаех ама все пак имах малка надеждичка  Sad От продавалника го купих, 100мл , за 60 лв.
Върни го веднага ако имаш съмнения, пиши на продавача и си търси правата. Peace

# 182
Оф, така си и знаех ама все пак имах малка надеждичка  Sad От продавалника го купих, 100мл , за 60 лв.
Направо го връщай Peace. Менте е със сигурност. Най-голямата разфасовка на парфюма не е ли 80 мл или греша newsm78/ Да, предлага се в 30, 50 и 80 мл бутилки.
http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Lady-Million-9045.html
Успех ти желая  Heart Eyes!

# 183
Писах му , че искам още днес да му го върна , но той отказва, тъй като е бил сигурен, че не пише такова нещо на кутията и аз съм щяла да му изпратя друг парфюм - менте  Sad 
Направо не знам на къде да хвана от яд  Twisted Evil
Много ви благодаря за помощта момичета Heart Eyes

Пак се извинявам за спама   bouquet

# 184
  • София
Точица,пиши кой е потребителя за да знаят и други да не купуват от там!

# 185
  • София
няма ли начин чрез администраторите на сайта да се направи нещо  newsm78

също така моля те постни тук (и може би в общата парфюмна тема) името и адреса на този така "коректен" продавач, да не мисли, че ще продължава да си вее байряка  Stop

# 186
  • Варна
Писах му , че искам още днес да му го върна , но той отказва, тъй като е бил сигурен, че не пише такова нещо на кутията и аз съм щяла да му изпратя друг парфюм - менте  Sad 
Направо не знам на къде да хвана от яд  Twisted Evil
Много ви благодаря за помощта момичета Heart Eyes

Пак се извинявам за спама   bouquet
към М-то от кутията добави и че е 100 мл, а най-голямата разфасовка е 80 мл.

# 187
Не съм видяла съвета за милилитрите,момичета. Вече от яд,започнах и да не виждам  Laughing Парфюмът е мъжкият и за това е 100 мл. Вчера му беше подарък от UK, а днес е лично купуван от самия него...даже и не помни какво е излъгал. Абе вече е ясна работата #Cussing out Иначе малко по-късно ще напиша, адреса и всичко,което знам за потребителя. Hug

# 188
  • виртуално
Мъжкият 1 Million е в 50 и 100мл

# 189
Аз не разбирам, в новия продавалник е пълно с потребители продаващи САМО парфюми - оригинали по 20-30-40лв ... няма ли контрол, то е видно, че са дистрибутори на ментета, аз май се сещам, кой продаваше 1 Million - а, потребител ki4uka, който фигурира в списъка с некоректни продавачи: http://prodavalnik.com/forum-nekorektni-prodavachi-kupuvachi-sam … -psevdonimi/p1476

Но то беше ясно, че щом продава само парфюми и то на еднаква цена няколко вида, 90% са ментета.

Ако не сте сигурни искайте да дойде с еконт чрез услугата отвори преди да платиш Wink аз като предложих този вариант на едно момиче в продавалника, тя повече не ми писа, ставаше въпрос за размяна....

И още нещо как да разберете дали е оригинал, аз минавам първо през БЗ пръскам си на ръката от съответния парфюм и после директно да си взема пратката и сверявам двата Simple Smile макар, че и това не е 100% гаранция Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 15:58 от Анонимен

# 190
Аз не разбирам, в новия продавалник е пълно с потребители продаващи САМО парфюми - оригинали по 20-30-40лв ... няма ли контрол, то е видно, че са дистрибутори на ментета, аз май се сещам, кой продаваше 1 Million - а, потребител ki4uka, който фигурира в списъка с некоректни продавачи: http://prodavalnik.com/forum-nekorektni-prodavachi-kupuvachi-sam … -psevdonimi/p1476

Но то беше ясно, че щом продава само парфюми и то на еднаква цена няколко вида, 90% са ментета.

Да той си е посочил при запитване, че парфюмите му са дубайски.
Внимавайте повече с Продавалника. Peace

# 191
  • София
Мисля, че може да се остави и негативен коментар в профила на продавача - така ако някой реши да купува от него ще види, че не е коректен.

# 192
Мисля, че може да се остави и негативен коментар в профила на продавача
Изобщо не мога да разбера от къде се пишат коментари за потребителите в новия Продавалник! newsm78

# 193
  • София
След като някой потребител си хареса някава стока, те оферира.Ти приемаш офертата и после ти можеш да го "оцениш" и той теб също.

# 194
Много кофти история наистина Twisted Evil. Просто продавачът много добре си е опекъл нещата.
Писала съм и друг път, и аз преди време изгорях така. Админите нищо не направиха, след мен изпищяха още няколко, опарени от същия продавач.
Просто наистина трябва да се внимава от кого и какво се взима.
А новият Продавалник е кошмар #Cussing out.

Общи условия

Активация на акаунт