Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 903
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Виолини, честита дъщеричка, да ви е жива и здрава и много да те слуша. Сливналийки само женски родихме, като им дойде ред за гаджета, не знам как ще си ги делят  Mr. Green.
Честити бебенца и на другите, които съм пропуснала.
Бира с таратор, успех и да мине леко.
Аз, Карина още не съм я изкарвала навън, но мисля следващия път като се покаже слънцето, да я изведа малко на терасата, че сега е едно мъгливо и гадно.
И тя много обича да спи в ръцете ми, като я оставя и повечето пъти се събужда  Crazy, ама тя и каката беше така.

# 526

Сега ще ви дочитам, че нямах много време вчера. Да питам само - на Сами пъпчето падна на 17.01, ходихме на 18.01 на лекар, казаха ми да го почиствам с клечка за уши напоена със спирт от кръвта която се събира в пъпчето. Но още не е изчезнала тази кръв напълно---всеки ден го почиствам по няколко пъти, гледам памперса да не го засяга, подгъвам го, та питането ми е - как са пъпчетата на вашите бебчета?

Еми, на мен педиатърът каза, че е нормално до 40 дена пъпчето да кърви, почиства се както го правиш.

# 527
Аз пия цитросепт, за имунитет, никъде не пише , че не може. Ако някой знае,че противопказно за кърмачи, кажете, плс.

Рая се изака днес. олекна ми.

..май и аз ще го отпочна, просто се чудех досега. наистина не пише, но пусто нали уж без цитруси и т.н., аз затова го замествам с прясно изцеден грейпфрут, но гадинките са силни, много и щъкат навсякъде, едва ли ще ми е достатъчно. мерси, бейб!

# 528
Честито на всички новородили!Да са им живи и здрави бебчетата и да им носят много радост!
Момичета,вие как сте с отоците по ръцете?Аз  все още не мога да си навра брачната халка.Според вас нормално ли е или да звъня на лекар?

# 529
Привет мамита,

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ МАЙЧЕТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ.

Борянче радвам се, че краят е хубав  Hug , измъчили сте се и ти и малкия Юли, но важното е, че сте добре

Мамита, абе аз вече се побърках, Ема ако не яде, само плаче, направо  #Crazy влязох в някъв филм, добре че майка е тук иначе, незнам- подхвърляме я от ръце на ръце, няма начин да си спи в нейното легло.
Знам че сте обсъждали БиоГая ама немога да изчета всичко, може ли с една дума да кажете дали ми я препоръчвате, сега взимаме инфакол, ама никва файда

Инка, има ефект БиоГая, да, като се понатрупа в депата; със сигурност облекчава изакването и въобще е балсам за нежната й флоричка. наблюдавах и баткото, при него има чудесен ефект също, решена съм като се видя в повече пари да се позапася и за двете деца (нали преди време се чудех какъв пробиотик да избера така или иначе)  Hug

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 14:05 от careener

# 530
Ви, nadi, честити рожби! много здрави и весели да ви растат! нагушкайте ги от нас и бързо да се възстановявате!   bouquet

честит личен празник и на рожденичките! Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:27 от careener

# 531
Аз и ти  Hug

Виолини, Наде честити рожбички да ви слушкат и да ви радват   bouquet

Мадлен, Елиния  newsm59

Биричке  fingerscrossed

Ох, Нощни очи цяла нощ те сънувам как си говорим за твоя фалстарт с кърменето. Вчера като ти прочетох поста и много криво ми стана. Знам че ще се справите с Искрен  Hug

Ние днес с Ветчо сме сами и ...няма жертви, тя спи, аз чистих и подреждах след като спах до 11ч. и сега пия кафе  Mr. Green

# 532
  • София
Аз и ти, много ти благодаря за пожеланията и за инфото   bouquet

Виолини, Наде честити бебчета, да са ви живи и здрави Hug

Мадлен, Елиния, честит рожден ден! Много здраве, късмет и щастие  bouquet

Биричке, бързо и леко   Praynig

# 533
  • В две тъмни очички
Момичета,вие как сте с отоците по ръцете?Аз  все още не мога да си навра брачната халка.Според вас нормално ли е или да звъня на лекар?
и на мен не ми става брачната халка все още, но това не е само от отоците,а и от качените кг. И на ръцете си оказва влияное. А моята халка е много широка 10мм е и няма как да я сложа докато не си върна старите килца!

# 534
  • София, Лагера
Айде докопах се - малкото спи, голямото ака  Wink
Нещо ме хваща депресия  Crossing Arms. Добре, че ме държи кратко  Wink. Не е следродилна, ами... закучих си магистратурата  Tired... толкова неща имам да пиша, а време, мамка му, няма  Tired стига съм се оплаквала...

Виолини, Наде , честити бебочета!
Биричке, успех!  Hug
Честит празник на Мадлен и Еления! Party

Ейприл, отоци сега нямам, но преди си ги мъкнах... почти година. Хем нямах кг за сваляне, не знам от какво така.  Rolling Eyes

# 535
  • sofia
Честито на новите ни бебчета и тяхните родители!

Искам да ви кажа, че си взех колан да прибиране на корема и ефекта е поразителен, мъжа ми каза, че изглеждам все едно не съм раждала

# 536
и на мен не ми става брачната халка все още, но това не е само от отоците,а и от качените кг. И на ръцете си оказва влияное. А моята халка е много широка 10мм е и няма как да я сложа докато не си върна старите килца!
И аз искам да си нося годежния пръстен и халката  Crossing Arms Хайде да отславам вече че ми е терсене  Crazy
Днес съм за първи път сама с двамата  Crazy Mr. Green Лудницата е пълна. За щастие в момента и двамата спят.
И само да съм видяла някой да се оплаче че му е трудно- веднага го командировам при мен да се пробва с 2 породени  Mr. Green Joy

# 537
  • София
Бирааааа, успех!   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Честит празник на Мадлен и Еления!  newsm59

# 538
 Честит празник на рожденничките! Много здраве и любов!  bouquet
 Бубе - това е добра идея Hug

# 539
  • ул. "Мечтание"
Ох, Нощни очи цяла нощ те сънувам как си говорим за твоя фалстарт с кърменето. Вчера като ти прочетох поста и много криво ми стана. Знам че ще се справите с Искрен  Hug

Благодаря ти, мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт