Изчакайте последните момичета да гушнат своите ЯНУАРСКИ мъничета! - Тема 29

• 28 900
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Bo благодаря и на теб за споделеното за пъпчето. И сега като го преобличах забелязах, че и да подгъвам памперса, малкия като мърда с крачета и закача пак пъпчето, ама по смъкнат не мога да слагам памперса, че пък протича...но щом до 40-ия ден може да си зараства, има време, няма да се шашкам.
Бубе браво на теб, че толкова рано си имала смелост да изведеш Влади...само да пекне някакво слънце и веднага ще покажа Сами навън. Постоянно чета колко е важно да се ходи на въздух, да се свиква с по-ниски темтератури, за да се каляват мъничетата...
Аз ползвам памперсите на Памперс - от 3 до 6 кг, доволна съм.
Честито бебче  Наде!Живи и здрави да сте, а на теб бързо възстановяване! Всичко се забравя, като се появи малкото съкровище.
Биричка, успех и бързо раждане! Малко бременни маменца останаха - на всички КЪСМЕТ!!!

# 541
Честито на всички обебили се!
Вярно не останахме много.ей ,Биричка и тя тръгна.Май само с Бенджи и Клечо останахме.
днес бях на запис на тонове за първи път  Laughing Всичко е наред, но ако няма бебе до понеделник ме приемат.  Confused
Почвам млякото с канела  Mr. Green

# 542
И само да съм видяла някой да се оплаче че му е трудно- веднага го командировам при мен да се пробва с 2 породени  Mr. Green Joy

И ако не му стига- при мен...с три терсенета  Mr. Green

За отоците-този път учудващо нямам. Краката ми спаднаха на 4-ия ден от раждането, халката и още един пръстен си ги нося без проблем. Даже халката ми е леко хлабава. А имам още килца за сваляне. За сметка на отоците обаче такъв сърбеж имам в областта на глезените, направо ме побърква. Така беше и с корема ми, но там мина. Въобще луда работа.

Аз да споделя- Вяра има тортиколис- изкривяване на вратлето- травмиран мускул от раждането. Сега ще ходи на физиотерапия...МАлко се бях сдухала, ам сега се успокоих. Ще се оправят нещата, масаж му е майката.
Днес сам сама свалих количката с бебетата по стълбите от 8-ия етаж и после си я качих  Crazy на задни гуми де, не на гръб. Но ми се откачиха ръцете. Няма начин обаче-асансьора е нюню  Twisted Evil Сритах няколко саксии по етажите, да ме прощават бабиерките, ама .....нямаше как  Mr. Green
На рожденничките-  newsm67

Честити бебочета на Виолини и Надето  newsm32

Бире, бързичко и лекичко  Peace Peace Peace

# 543
  • sofia
какво ли прави Биричка, дано всичко да е ок и скоро да имаме вест

според мен няма значение каква марка са памперсите, винаги има фалове! Аз съм взела белия пакет Памперс 2-5, до тук 1-2пъти е била мокра малката

# 544
  • sofia
леле, Мила, ти как я мислиш тая с количката?!  #Crazy
няма ли начин да я оставяте някъде, ще се побъркаш лятото, варианта е като излезнеш в 9 ч да се прибираш в 19ч

# 545
Честито на новите ни бебчета и тяхните родители!

Искам да ви кажа, че си взех колан да прибиране на корема и ефекта е поразителен, мъжа ми каза, че изглеждам все едно не съм раждала

люба84, сподели какъв точно си взела моля те

# 546
леле, Мила, ти как я мислиш тая с количката?!  #Crazy
няма ли начин да я оставяте някъде, ще се побъркаш лятото, варианта е като излезнеш в 9 ч да се прибираш в 19ч

Никакъв начин за оставяне някъде по ниското  Tired Лятото на палатка пред блока  Mr. Green Идея си нямам как ще я карам, но това е положението. Дано от време на време се появява някой помагач. Това им е третото излизане на бебите, но досега все някой ми е асистирал...

И наистина кажи за тоя чудодееен колан  Praynig

# 547
Мила, ти си герой с тези стълби! И мен ме чака същото, само че мъкнене на торб и дисаги.

Момичета, колко след секцио могат да се правят упражнения за корема?

# 548
  • ул. "Мечтание"

Индивидуално е.  Peace Принципно, ако е нямало усложнения дават срок от 6 месеца за зарастване на операцията. Най-добре е да се консултираш с лекаря си!

# 549
Аз отоци по краката нямах през цялата бременност,нямам и сега.Пръстените обаче не мога да си ги надяна от лятото.Мама каза,че това не са никакви отоци,а просто съм си напълняла Laughing
Ей,честито на рожденничките!Много здраве и щастливи моменти с любимите хора!
Мила,направо си за златен медал! Hug

# 550
охх, съзнавам колко е грозно и куцо така на парче (да не говорим, че така и не схванах в тоя форум как се прави мултицитатен отговор, а съм парче форумец със стаж, баси, явно онова над веждите ми е за рециклиране) , но  newsm78

Мила, не се притеснявай! и ние с баткото ходехме на физиотерапия (малко е стресиращо & травмиращо при дечицата с детски паралич и пр., дано не сте там..) за изкривяване на вратлето - имаше леко килване той на една страна. всичко продължи не повече от месец и се оказа малкото дяволче. стискам палци!

Нощни, кураж, миличка!; не ти липсва, само малко търпение още и ще се приучи юначко кое как и къде е млякото:*

Биричкааа, мислим за теб! Simple Smile

Ноемка, колко да си в депресия;)) просто си дала леко на заден в името на нещо далеч по-съществено и смислено, и точно то ще ти възвърне енергията и (даже, пожелавам ти го! - ти го имаш тоя дух) мотивацията да доизбуташ това с доучването.

за пъпчето - аз слагам стерилна марличка под камизолката и отгоре пампата. то все още е със засъхнала кръв отгоре, но вече не сълзи друг секрет, затова спрях Топоцина и само почиствам със спирт. но нашата е лесна, мога да си представя колко е трудно с малките мъжлета!  Naughty но, как беше, 'и това ще мине'  Hug

пампи: "единичката" на Pampers, не са пропускали досега!

# 551
  • sofia
Колана не е нищо специално, просто го купих от санитарна аптека, майка ми 30години там работи и ми предложиха най-доброто, доста е стегнат, слага се сутрин преди да станеш от леглото(аз го сложих още щом го платих де)! Водят ги корсети, с лепенка се закопчава и се регулира според това как ти се прибира корема, според мен държи мускулите под напрежение и от там е ефекта! А и като го сложа под дрехите, така ми прибира корема, че наистина все едно нямам! Хубавото е, че не се вдига на горе, стои си на място

Чудех се м/у колан и гащи, но определено ми казаха, че гащите не са по-доброто!

Упражнения след секцио.....аз мисля от другата седмица да се захващамс фитнес, първо ще започна с аеробни упражнения, пък за другото ще видим как се чувствам

# 552
охх, съзнавам колко е грозно и куцо така на парче (да не говорим, че така и не схванах в тоя форум как се прави мултицитатен отговор, а съм парче форумец със стаж, баси, явно онова над веждите ми е за рециклиране) , но  newsm78

Има бутон "редактирай" над самото мнение в дясно, също така отдясно , но по-на долу има едно моливче, като го натиснеш пак можеш да редактираш  Peace
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

# 553
  • София
lyuba84, кажи моля те този колан каква марка е и колко струва. И мен живо ме интересува, точно такъв колан!
Благодаря!

П. С. Разглеждах първата страница с родилите вече мами и видях, че не сте отбелязали Тодорка Боева. Тя роди преди няколко дни, ама трябва да видя кога точно!

# 554

Индивидуално е.  Peace Принципно, ако е нямало усложнения дават срок от 6 месеца за зарастване на операцията. Най-добре е да се консултираш с лекаря си!

6 месеца Shocked аз мисля 2рия да почвам фитнесите, че и без това изперквам в нас

Общи условия

Активация на акаунт