Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета. От доста време ви чета но не съм се вкючвала. Имам ушити няколко гоблена - Златната есен на Казанлъшки гоблен, балерината и фара на ДИМ и сега шия един зимен на Дим. Аз го наричам Лондон ,но той не се казва така. Не се сещам как точно му беше името.Обичам да шия големи гоблени. Колкото по-големи, толкова по-добре. Wink
 Родителите ми след няколко месеца имат 30-годишен юбилей от сватбата си. Чудя се какво да им ушия. Ще се радвам ако ми дадете някои идейки.
Надявам се скоро да успея да кача снимчици.

# 616
  • София
и аз не мога без гергеф; изобщо не мога да си представя как ще ми станат равномерни бодовете, ако не ми е опъната панамата като барабанче

# 617
Много ви благодаря
Златни сте
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 618
Здравейте! Моля ви за помощ и съвет! Шия " За твоят рожден ден" , но конците си ги събирах аз. Не по номера, а на око. Изглежда нещо не ми се е получило newsm78

Не ми харесва този цвят, който е зад гърба на момичето. Дали да го сменя със син или с по-  светъл нюанс на жълто. Чакам мнението ви.

# 619
Мери1966 по мои наблюдения това е пясък и може да опиташ с най-светлия бежав цвят от този под крачетата на децата, но този който си ушила определено е доста тъмен, по-скоро изглежда като кал, а не като пясък. Мисля, че жълтото няма много да му ходи по-скоро светло бежаво, пясъчен цвят.  newsm78

# 620
  • Балчик
Етапче:

# 621
Мери1966 по мои наблюдения това е пясък и може да опиташ с най-светлия бежав цвят от този под крачетата на децата, но този който си ушила определено е доста тъмен, по-скоро изглежда като кал, а не като пясък. Мисля, че жълтото няма много да му ходи по-скоро светло бежаво, пясъчен цвят.  newsm78
    Права си, ще пробвам със светло бежов и ще го покажа. Ако е пясък ще се получи. Този знак го има и по -високо във вълните и си мислех, че може да е отблясък от слънчеви лъчи newsm78
Отивам да разшивам....

# 622
Ето го със светло бежов. Определено е по- добре Laughing

# 623
Здравейте на вси4ки-много се радвам,4е открих този форум.Показвате прекрасни неща.Мога ли да  ви попитам дали ще стане хубав гоблена-Снежна кралица-от тема 78 на бьлгарска панама и 1;4 newsm78 newsm78

# 624
  • София и там където не се пуши
Оф днес се ядосах, два конеца дълги съм ушила с грешен цвят  #Crazy #Crazy

# 625
Ето и от мен етапче от новото ми начинание-почти го преполових за 3-4 дни

# 626
  • ГОре на черешата...
Силванапей, прекрасен е, с нетърпение ще чакам да го видя готов Peace!

Аз пак идвам с тортичка, сигурно ви досаждам вече Blush, но днес с моя съпруг имаме годишнина от годежа. По този повод -

Торта "Ин Ян"

# 627
  • Атлантис, Галактика Пегас
Мариета, да сте живи и здрави и вечно влюбени!!!
Тортите са ти шедеврални!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 628
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Мариета, БРАВО! Честит празник!  1dating luvbed С пожелание за дъъъълъг съвместен живот и повече хубави мигове заедно.
Ако пак си я правила ти тази торта  - направо ме разби  newsm20  Hands Clap
Ако продължаваш така с тези торти направо ще хвана диабет! Не стига че умирам за сладко, ами ти от рано започваш с тях. Просто не е честно! Cry

# 629
Мариета, честито! Много семейно щастие и любов дълги години!!! luvbed Отново уникална торта!

Общи условия

Активация на акаунт