Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Що се отнася за монетите - не се кахаря толкоз много - не струваха толкова пари, яд ме е по-скоро на това, че не са преценили риска от счупване при  превоза и доставката - монетите бях открая на пратката, можело е да ги сложат посредата между мартениците и да се избегне това нещо. То вече не мога да преценя, но съм почти сигурна, че в пакетчето не са били 50 броя монети.
 Но аз продължавам да разглеждам и ще си намеря монети, а иначе не спирам да "боцкам" - вече съм на половината на пролетта на Вилер. Оказа се, че схемата я има в последния брой на Галерия Бродерия, но нещо доста са поразместили цветовете, докато това което шия аз излиза много нежно.
Oххх, Бачийска, все чета със закъснение... оня ден ходих до М-арт, ама ти май след това се оплака със счупените монетки. Не ми е много надалеч, мога да мина да ти взема и да ти пратя. Първо поне мога да ги огледам предварително дали са много изпочупени, второ ще ти взема само тях и няма да има нужда да поръчваш и други неща за 5 лв  Peace
Много хубави неща сте показали момичета - Сисак- чудна разработка и доста контур си вкарла гледам - задобряваш  Hug Hug Hug
Пепен, ейй много го забави това пиле бре - не е в твой стил  Joy
Бадем, с нетърпение чакам да видя бебенцето готово, много ми харесва цялата серия  Hug
Аз се мъча с едно гобленче ама е на айда 18 и нещо ми е голяма мъка - шия, шия и като погледна - нищо  Confused

# 571
  • София и там където не се пуши
Аз бих посетила Балчик специално да се запозная с Джемма и в действителност.

# 572
Момичета искам да си поръчам гоблена Буреносната четворка но се двоумя къде дали от Гобком или от Гобленко.Кои имат по хубави комплектовки.Благодаря предварително.

# 573
  • Балчик
Айде тогава, сбор през август в Балчик. Hug

П.П Два дена се мотам на компа и не шия нищо. Засрамвам се и отивам да боцна някое друго кръстче. Embarassed

# 574
  • ГОре на черешата...
Айде изчакайте малко да видим кога сме ние там, че е по график на ММ от службата и ще си спретнем една морска гобленарска срещичка Peace.

# 575
Сисак- чудна разработка и доста контур си вкарла гледам - задобряваш  Hug Hug Hug

Стремим се към върховете  hahaha

# 576
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета искам да си поръчам гоблена Буреносната четворка но се двоумя къде дали от Гобком или от Гобленко.Кои имат по хубави комплектовки.Благодаря предварително.

тези ли? http://www.ecrater.co.uk/p/4399519/4-horses-of-apocalypse-cross-stitch-kit

... Пак си е наопаки- нещо не успявам или не обяснявам като хората.
Преди новите мнения ми бяха на първа страница, сега на 37 и нататък. Не ми е удобно така.............

като отвориш "нови отговори на моите публикации" има синя лентичка със "заглавие", "започната от" ... последното е "последна публикация" и там има триъгълниче  Wink чукни го да показва надолу и ще стане чудото  Hug

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:11 от Goody

# 577
Гуди, вчера преглеждах един стар брой от местния вестник и прочетох,че в ДЕ имало изложба на гоблени на 17.01. Направо умрях от яд,че съм проспала това събитие.Да не би ти да си го посетила и ако да-имаш ли инфо - чий са гоблените,снимков материал и т.н.

за рожденият ми ден приятелките ми подариха гоблен на Гобленко, конците са ДМЦ, добър подбор, всяко е в отделен плик със знак на него - няма нужда аз да ги разпределям,схемата е четлива.Въобще харесва ми, то аз отдавна му бях хвърлила око на този гоблен,де...За Гобком - не съм запозната.

Тъй като искам да избродирам картичка за рожден ден, помня имаше един сайт,където пишеш текст и той става на квадратчета, като схема за гоблен, но не съм си го запаметила.Може ли да ми помогнете? Трябва ми съвсем малко,но все пак четливо пожелание....А така,като незнам колко място ще ми заеме текста на панамата и не мога да избера моделчето за картичката-дали цвете или пеперуда

# 578
Гуди, вчера преглеждах един стар брой от местния вестник и прочетох,че в ДЕ имало изложба на гоблени на 17.01. Направо умрях от яд,че съм проспала това събитие.Да не би ти да си го посетила и ако да-имаш ли инфо - чий са гоблените,снимков материал и т.н.

... Тъй като искам да избродирам картичка за рожден ден, помня имаше един сайт,където пишеш текст и той става на квадратчета, като схема за гоблен, но не съм си го запаметила.Може ли да ми помогнете? Трябва ми съвсем малко,но все пак четливо пожелание....А така,като незнам колко място ще ми заеме текста на панамата и не мога да избера моделчето за картичката-дали цвете или пеперуда

деси даде линка на предишната страница http://shop-stitcher.ru/article_info.php/articles_id/23
а гоблените бяха вилерови модели не е ясно чия комплектовка  Hug спомням си хитлеровата зима, още няколко пейзажа, момичето с книгата май ....  ooooh!по-малките бяха с обявена цена 600-700 лева
още има снимки в обявите мога да погледна ако наистина те интересува.

# 579
  • sf
Здравейте.
Преди време търсих този гоблен, мисля че е на Вервако https://picasaweb.google.com/donsyy/Shemi#5524924375989355026

Някой даже и схема ми пусна, ама май съм я загубила.
А дали ще се разбере кой номер е самия гоблен, да видя Аксиома на колко го дават  Thinking
все се каня да го ушия за брат ми

# 580
Здравейте , много красота има в творбите ви. Аз съм все още в началото само с 2 готови гоблена до сега Embarassed. Но съм си набелязала доста  Wink. Сега шия на приятелката ми за рождения ден мини подаръче и искам да и избродирам и едно малко пожелание. Разгледах сайта който е дала Деси, но нещо не можах да се справя  Embarassed. Но намерих ето това http://www.stitchpoint.com/eng/tool/alph/_alphabet_generator.php . Пишеш си текста и ти излиза готово за принт като схема тексчето. Не го разгледах подробно, но май няма кирилица  newsm78. Но на мен ми върши работа. Като завърша подаръчето може и да се престраша да го покажа на майсторки като вас за критика  Wink.

# 581
  • Пловдив
като отвориш "нови отговори на моите публикации" има синя лентичка със "заглавие", "започната от" ... последното е "последна публикация" и там има триъгълниче  Wink чукни го да показва надолу и ще стане чудото  Hug

Въобще не намирам такова чудо като "нови отговори на моите публикации". Започвам да си мисля, че съм изтъпяла - толкова форуми следя, а само тук не мога да се оправя

# 582
....
 Като завърша подаръчето може и да се престраша да го покажа на майсторки като вас за критика  Wink.

а да те похвалим ще може ли?  Heart Eyes

линка на Деси е за кирилица, където е цифрата се избира колко кръстчета да са високи буквите, като се сменя шрифта може да се избере най-добрия за теб (на вкус и цвет.... Wink ) с най-долната цифра се избира наклон на надписа. поиграй си, получава се  Hug

и твоя линк е добър  Peace запазих го за бъдещи проекти  Sunglasses

# 583
Здравейте!
Моля Ви, ако някой може да ми помогне със схемите и ключовете на тези красоти,че се прехласнах по тях!?

# 584
Аз не просто така пропаднах - свършах дамите. Ето

След малко това ще стане възглавничка

Лимонное дерево и апельсиновое дерево

Общи условия

Активация на акаунт