Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Вишенка, дъщеря ми много би се зарадвала на принцесите  Heart Eyes

# 586
  • София
Здравейте.
Преди време търсих този гоблен, мисля че е на Вервако https://picasaweb.google.com/donsyy/Shemi#5524924375989355026

Някой даже и схема ми пусна, ама май съм я загубила.
А дали ще се разбере кой номер е самия гоблен, да видя Аксиома на колко го дават  Thinking
все се каня да го ушия за брат ми

Аз мисля, че тогава също си дръпнах схемата, ако трябва - ще ти я пратя  Hug

Иначе ми се струва, че не съм го виждала в каталога на "Вервако" по принцип. Всъщност, не го виждам при нито един производител  newsm78

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 20:09 от -=Деси=-

# 587
  • sf
Ще съм ти благодарна ако ми я пратиш. май ще си го комплектовам сама

# 588
Вишенка, дъщеря ми много би се зарадвала на принцесите  Heart Eyes
За моята и шиях - моята малка принцеса ще има възглавница с те

# 589
vishenka, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ за бързия отговор!  bouquet
Ето и някои от моите ушити гоблени:

# 590
  • София
Ще съм ти благодарна ако ми я пратиш. май ще си го комплектовам сама

Ето, намерих страничката, Хипатия я беше пуснала, ако ти е по-лесно - дръпни я направо от тук  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529463.135

Бяло Цвете, разкошна колекция!   bouquet Чий е букетът?

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 20:51 от -=Деси=-

# 591
Бяло Цвете, разкошна колекция!   bouquet Чий е букетът?

Благодаря!  Hug
Ами...беше преди години в опаковка на Милена Стил... Laughing

# 592
  • София
бяло цвете, тъкмо и аз да пиша, че колекцията ти е разкошна, и -=Деси=- ми взе думите от пръстите  Grinning

аз се впечатлих много от този манастир до мост над реката; на кого е? имаш ли схема? много е красив

# 593
бяло цвете, тъкмо и аз да пиша, че колекцията ти е разкошна, и -=Деси=- ми взе думите от пръстите  Grinning

аз се впечатлих много от този манастир до мост над реката; на кого е? имаш ли схема? много е красив

vtrendy, Благодаря и на теб!

Това не е манастир, а е една къща до часовниковата кула в Трявна.
Схема имам на хартия,но е в България и чак лятото мога да я взема.
Предполагам обаче,че много от момичетата тук имат този гоблен и могат да ти услужат.
Иначе е на Милена Стил и да ти кажа честно не съм очарована от цветовате,...добре че самата снимка е правена при ярка слънчева светлина.Освен това и мащабът на цветята не е най-подходящият според мен-седят някак големички. newsm78

# 594
А аз си харесах бялото цветенце и книгоразделителя.

# 595
Оооо, какви красотиииии  Crazy
Харесаха ми розата, която издирва бяло цвете и ушитите вече бели цветя , книгоразделителя ми допадна също и знам кой е виновника- сладката пеперудка  Laughing

Сега се замислих нещо , понеже вече напреднах с новия си гоблен , а той е по-големичък се подсетих- всички ли ползвате гергеф ... май така се казваше  Embarassed

# 596
  • София
Бяло Цвете, в крайна сметка кошниците се оказаха серия (в смисъл - на една художничка) - 4 на брой, но схемите са доста мътни, сега ще пусна линк, а ти ще си ги видиш

http://dump.ru/file/5068864

Розата я намерих само в съмнителния сайт, освен това е с 32 цвята, на твое място не бих рискувала. Ще потърся още, но не ми се вярва да изскочи отнякъде

хабиб, аз без гергеф изобщо не мога

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 00:12 от -=Деси=-

# 597
  • София и там където не се пуши
Аз не ползувам гергеф

# 598
И аз не ползвам. Купих си един да пробвам, но не ми е удобно с него.

# 599
Аз пък не мога без него, в началото като почнах да шия го сложих и край, пристрастена съм.Simple Smile    Пробвала съм без,откачам Simple Smile), постоянно ми се мотае другата част от панамата,загубвам си реда или фигурата...

Общи условия

Активация на акаунт