SUPERNATURAL-To talk about

• 27 244
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Ох, пак припадащи!  Crazy

Ама да се разберем - възглавниците съм ги раздала още вчера за цялата седмица напред  Mr. Green

Пък Импалка само колко е находчива! Как си е прикрепила нейната възглавничка... Така де, няма да я боли д-то!

# 91
Злате,
Скорошно оздравяване на малкото злато Hug .
Благодаря, Импалка! То малкото злато е по-скоро разкиснато, отколкото наистина болно, ама ще си седи вкъщи да не го тръшне и грипа дето върлува сега.
Цък-а ти е един път!  Laughing Ще ги видим какви комбойци (ако се чудите това е каубои по думите на един съсед  hahaha) ще са.

Плами, поздравления за поредния взет изпит!  Hug

Галче, после ще го разцъкам тоз сайт.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:01 от Злата с метлата

# 92
Ким Манърс, мир на праха му  Flowers Rose
Злате, бързо оздравяване на мънинката  Hug
Плами, браво за взетия изпит.
Розе, няма да се притесняваш за изпоприпадалите ...   Импалка както си я е прекрипила към себе си е 6, перфектно решение. Аз я нося в дам. чанта. Като реша да припадам, я вадя, намествам и тогава  smile3544
Отивам да разглеждам сайта дето е дала Галето  Hug (и да припадам тихо)

# 93
  • гр. София
Ох, нали съм си добра душа....

Ето:

каска наколенки налакътници

и накрая за Чък, в случай, че се наложи да помогне на другарче в нужда 

Хайде, припадайте. Сега съм спокойна  Hug

# 94
  • # супернатурална #
Ако ще падам върху нещо, предпочитам това в средата. В този случай, можи би наколенките ще ми влязат в употеба  newsm78

# 95
Здрасти банда Mr. Green
Как сте в тоя сняг и студ? Гледам се подгрявате с много горещи снимки!
Аз май съм изпуснала РД на Тренера, ама ще му честитя на патерица. Тъкмо блъсканицата вчера го е уморила, та ще се радва да попадне в моите нежни ръце за малко възстановителен масаж Flutter

Злате, гуш и цук снахата от мен и бързо да се оправя Hug
Ох, наближава славната дата Crazy

# 96
Злате, бързо оправяне на детето и моята е болна, наистина взе да ми омръзва, но това е положението. въобще бързо оправяне на всички болни, аз вече съм почти кукуряк...
Розе, аз избирам наколенките, че най-често падам на колене Joy

Ако ще падам върху нещо, предпочитам това в средата. В този случай, можи би наколенките ще ми влязат в употеба  newsm78
Галче, хайде да делим това в средата, навита ли си? Joy

# 97
Ох, пак припадащи!  Crazy
Ама да се разберем - възглавниците съм ги раздала още вчера за цялата седмица напред  Mr. Green
Пък Импалка само колко е находчива! Как си е прикрепила нейната възглавничка... Така де, няма да я боли д-то!

За съжаление не пази от pizza man изпълнения – мноУ гадно Whistling .

Розе, аз избирам наколенките, че най-често падам на колене Joy
Пак ще Whistling многозначително.

# 98
  • # супернатурална #
Специално тука е толкова ОГРОМЕН, че ще артише. Едва ли  Laughing

# 99

ами като гледам колко е огромен, май ще има парченце за всяка Simple Smile

само трябва да се уговорим кой коя част иска...

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 12:48 от Bella

# 100
ами като гледам колко е огромен, май ще има парченце за всяка Simple Smile
само трябва да се оговорим кой коя част иска...

ПЛЮ за мене ръцете, ама още от раменете - да няма после 'Ама ти не уточни.' - , главата и ВРАТА (*ръф*)!!! Заплюто, облизано, олигавено - край! Може и гърба, гърдите, корема и V-образната част под него Whistling , краката: бедра, колене, прасци и т.н. Плюс онова отзад, стегнатото!!! За останалото мога и да преговарям. Въх, колко съм дашна и добра bowuu . А пък колко бързо пиша, когато ми е жега под възглавничката hahaha hahaha hahaha ...

Ето я и причината: So Addicted

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 18:16 от Impala

# 101
  • # супернатурална #
Брей, ама бързо налапа...опс...захапа идеята Laughing Е, на нас един гол...кръст ни остави. По без коланче  Laughing Поздрав. И още един.

# 102
  • КиТ
Благодаря ви  Hug Hug Hug Hug Бичи всеки път ми подаряваш много хубави подаръци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,на човек да му се прище всеки ден да е на изпит Mr. Green Joy Joy Joy Joy

п.п Това ме трогна  Blush : 'Това е моето момиче!' Embarassed Embarassed Embarassed  love001  love001  love001  love001
Още 2 изпита имам да боря Twisted Evil,вижда му се края Crazy
Е как иначе Hug .
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Възглавничката хубаво съм я наместила,привързала съм я и аз кат Импалка подобно е защипана и няма падане Crazy hahaha hahaha hahaha,взех и другите налични предпазни средства от Розето и вече съм Ок няма да има травми Naughty Joy Joy Joy

# 103
Брей, ама бързо налапа...опс...захапа идеята Laughing Е, на нас един гол...кръст ни остави. По без коланче  Laughing Поздрав. И още един.

Aa, 'що? Точно 'идеята' не я налапах/захапах, свободна е - нали за нея ще преговаряме.

Поздравът... Възглавницата ми се прокъса за няма половин ден Laughing ...

О, Дженсън и 'Eye Of The Тiger' - много ме обърква с това изпълнение Crazy Crazy Crazy .

# 104
  • # супернатурална #
В смисъл...почти го харесваш, или?

Общи условия

Активация на акаунт