SUPERNATURAL-To talk about

• 27 260
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Ми да: чист Дженсън е, но по му прилича на Диййн да направи такова нещо. Затова ме обърква, много Crazy .

# 106
  • # супернатурална #
Не е излязъл съвсем от роля  Laughing А освен това смятам, че Джаред действа много благоприятно за "Одийнчаването" на Дженсън и изобщо за отпускането му като цяло. Почти не виждам пуловерчета вече по конвенциите. Джаред е такова заразно слънце, предполагам, че доста увлича с поведението си  Laughing А от този момент особено ми е любим смеха зад кадър. Е как не е имало една камера да заснеме и него, сигурно се е търкалял  Joy

Някой има ли идея защо струи толкова еротизъм от това?

Ето направо клипа, не че сте го забравили, де  Laughing

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 18:57 от Г. Краули

# 107
Напълно съм съгласна с теб Peace . Джаред е такова сладко, забавно, глезено... ох на Импала... Пък и високо, здраво, мускулесто... АХ! на Импала...

Някой има ли идея защо струи толкова еротизъм от това?
Защото е Сами Уинчестър и му се получава много добре, особено тази уста, освен затворените очи, изражението изобщо... а как се извива... Накратко, 'щото е той Peace . Мога да го направя 10 пъти същото пред теб и със сигурност няма да предизвикам никаква реакция Joy .

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 19:08 от Impala

# 108
  • # супернатурална #
Аа, преди да е изпробвано, не бързай да отхвърляш вероятна реакция  Laughing
 А не е ли защото "не трябва, не мога, не е редно, но толкова много искам" в смисъл, вътрешна борба води младежа, но съпротивата му се сломява  Laughing

# 109
 Shocked Въх! Приемам го за шегичка. За всеки случай ще си облека 3 палта и няма да мърдам, хич.

О, много се бори, да, съвсем ясно се вижда. И аз така Joy :
- Дай се, Импала!
- Не трябва, не мога, не е редно...
/следва продължение/

Ох, прегрях! Някой да иска коремче?
(цък и после пак цък)
Ако не, няма проблем, ще си го задържа Whistling .

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 19:23 от Impala

# 110
  • # супернатурална #
 Joy
97% от постовете ми са шега. Но ти все пак се пооблечи  Laughing Само внимавай при цъкането, щото Розето не предлага лечение за топлинен удар  Laughing

# 111
Е браво: езиче! и V-деколте!

Лечението е напръскване със студена вода, Галче! По възможност, от тук да хвърчи. Чакай! Като разтръска глава, имам предвид!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 19:36 от Impala

# 112
  Ех, Тексас, ех, коланче Joy  

Импалке, студената вода, светена ли да е  Grinning  При разпределяне на Сами територии по кръшното му тяло   Heart Eyes  остана ли нещо друго, освен ноктите на краката  Joy Joy  Всъщност как ли изглеждат  ooooh!  Да се запиша ли заплюващо за тях  Shocked

Ай ай, верно, че това е промото за 1 сезон с кадри от 1 епизод. Галке, магнетично е!  Залепнах за гифчето направо. Обаче дамата също допринася за жегата в ситуацията  Grinning  Ох, пак с е  присетих за душата на Сами, ще се терзае ли много, ще човърка ли... Дейна,   bouquet  за линка. И да идва вечеееее

Плами, честито за успехите на сесията  Hug   На чужд гръб изглежда много лесно да минаваш изпити Grinning

Бързо възстановяване на болничките  Hug  Ей, че трудно време настана с тия вируси. И нови серии няма, мъка, мъкааа.  Към терапията  един много красив цяр  

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 20:30 от lili0909

# 113
Импалке, студената вода, светена ли да е  Grinning  При разпределяне на Сами територии по кръшното му тяло   Heart Eyes  остана ли нещо друго друго, освен ноктите на краката  Joy Joy  Всъщност как ли изглеждат  ooooh!  Да се запиша ли заплюващо за тях  Shocked

Нали наскоро решихме, че щом е била в досег с Уинчестър, водата става светена. Значи трябва да е Thinking . Само че при досег с Импала тя ще се превърне в облак пара Joy .

Права си, заплюцнах си доста голяма част от Сам, но се поддадох на моментната еуфория Rolling Eyes . Иначе съм кротко и споделящо същество, даммм.
За всеки случай, ето ти Джаредови крайници Joy :
(цък)

# 114
  • # супернатурална #
Импалко, ама и ти намери една охлаждаща снимка...  Whistling Не пръските от главата му  ooooh!  Mr. Green, целия басейн няма да стигне за целта. А ако това е щата Тексас, аз отивам да имигирам .

# 115
Импала, оценявам жеста/ снимка на Джаред по джапанки  Peace  И цък цък, за да видя пръстчета на крака, но  Sad   уви, не се приближават достатъчно. Ще затърся в скоро време въпросната анатомия  Mr. Green  Но мисля, че няма причина да се срамува от стъпалата си, и пръстите.... Може би затова ги показва май честичко  Joy

Галче, заминаваш почти разоръжена  Mr. Green

# 116
  • В средата на времето
Малко спам:

Злате, поздрав за теб Hug Гледайки клипа веднъг за теб се сетих Grinning
Бързо оздравяване на малкото лъвче  bouquet

# 117
  • # супернатурална #

Галче, заминаваш почти разоръжена  Mr. Green

Как, бе! аз съм върл пацифист. Flutter По един лозунг отивам.

# 118
Ъхъм, чакалите да са им яки на каубоите Joy . Лозунг, лозунг и две пешки метър.

lili,
Нямам по-близък план, съжалявам Rolling Eyes . Не разбирам обаче как джапанките на модната икона се връзват с дрехите Crazy .

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 21:03 от Impala

# 119
Здраейте и от мен,
Супер красоти сте напускали и днес!

Аз ви бях обещала едно дълго, напоително и пълно със спойлери за остатъка на сезона интервю на Сера Гембъл - ето го и него: http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/news-and-announcement … -sera-gamble.html

Общи условия

Активация на акаунт