SUPERNATURAL-To talk about

• 27 311
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • КиТ
Някой има ли идея защо струи толкова еротизъм от това?

Ето направо клипа, не че сте го забравили, де  Laughing

Ехе това не го бях гледала браво на британчетата smile3501 smile3501 smile3501,много хубаво трейларче Sunglasses Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили благодаря ти,що бе ша имате още едно висше покрай мен като ви заминавам с мойте работи и студентски истории Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

Понеже Импалка похити целия Сам  Sunglasses,аз избирам да съм копченце или микрофонче,важнато е да съм докосната от него Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,па може и тексас да бъда Blush,опаковам багажа и аз имигрирам заедно с Краули Hug Hug Hug Hug

# 121
# 122
Понеже Импалка похити целия Сам  Sunglasses [...]

Не, не, изплюх всичко, което бях ***. Малко е олигавено само, но един душ или вана и Сами ще е като нов и веднага готов за употреба (за това второто не съм съвсем сигурна все пак Rolling Eyes ).

Музиката на Диййн... Разбира и от музика момчето - да благодари на Ерик за 'Нищо след 1980 г.!'

Благодаря   bouquet , Dana! Отивам да чета и дано се разсея с малко благочестиви мисли. Кхъ, задавих се...

# 123
тези двамата имат ли снимка от кънвеншън без муцунки?

# 124
Ъхъм, чакалите да са им яки на каубоите Joy . Лозунг, лозунг и две пешки метър.
и мартинките също така   Joy

Нямам по-близък план, съжалявам Rolling Eyes . Не разбирам обаче как джапанките на модната икона се връзват с дрехите Crazy .

Импалка, не си затормозявай акумулаторчето  Grinning   Може би завръзката е по цвят, по кожа или модел с коланчето  Joy  И понеже е много облечен нагоре, чак до шията и до китките, пуска сексапил и гювеч с голите големи пръсти на стъпалото.  Което също си е моден приъом - съблазняването от разстояние  Mr. Green

анбибиан, благодаря, озвучавам се, пишейки  Hug

Дейна,   bouquet за интервюто на Сара.  Надявам се Гугъл преводачът да не ме изспойлира съвсем изчекнато  Grinning

Джаред бавно ме убива с тази жилетчица  Joy

# 125
  • # супернатурална #
Да ме прости Господ, но Джаред мааалко преиграва с муцунките Laughing
Гледайки това, което anbibian пусна, си мисля, че ако трябва да определя любим сезон, ще се спра на трети. Отношенията между двамата бяха като че ли най-добри, а и повечето ми любими серии са от този сезон. Жалко, че стачката се е паднала точно тогава. Може би щяхме да се насладим на още 6 страхотни серии.
Импалко, може ли преди да се зачетеш да споделиш каква музика пуска Сам, когато е в теб. Ние правихме предположения какво ще звучи от доджа на бездушния Сам, но всъщност знаем ли каква музика харесва? Laughing
Ха, и аз мислех да прекарам през гугъл интервщто от Дейна   bouquet , ама се отказах. Ще остана почти върджън.  Laughing

# 126
Като гледам сте си поделили достойно Сам. Е и това ако са приятели Joy
И що не оставихте нещо за мен, ненаситни такива същественца???

# 127
Промо, посветено на 28.01.11 - страхотно е! http://www.youtube.com/watch?v=A7SvoxNx9jo&feature=player_embedded#!

# 128
Като гледам сте си поделили достойно Сам. Е и това ако са приятели Joy
И що не оставихте нещо за мен, ненаситни такива същественца???

Ина, аз едни нокти докопах и ти сега ще се сърдиш  Grinning  Ай, ще ти отпусна на левия крак  Joy

Пускааам промото, благодаря, Дейна

# 129
Люс, не очаквах от теб, но все пак благодаря за левия, по принцип си падам по левите части. Joy
Дейна, страхотно!

# 130
  • # супернатурална #
Инче, съжалявам душа, ни от Сам, ни от Джаред остана нещо. И аз не съм сигурна, дали не останах с пръст, Импалко, в уста Rolling Eyes Не тъжи, един Самифер иска гуш от теб  Laughing
Дейна, клипа е страхотен. И за теб гуш

# 131
  • В средата на времето

Благодаря, Дейна Hug Фантастично е.  Party

# 132
  • София
Добър вечер в новата тема  Hug

Много се радвам за спойлерите свързани с Елън! Много я харесвам, а и дъщеря и също!

Мили мои здрачни, извинявайте, ама не мога да се стърпя: Mr. Green

Оххх, не мога да спра да се смея! Много готино Simple Smile

# 133
Инче, ако не му дадеш на тоя Самифер гуш аз му скачам на ханша от раз. А и ей сега Ще си намерим и ние един Сам / Дийн  и Ще си го поделим. Те другите вече оядени ...  Whistling
Дейна мерси за промото, страхотно е   bouquet

Мирка , да те почерпя ...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 23:39 от bichito

# 134
  • КиТ

Невероятно спря ми дъха,много доброооооо,още малкооооооо и започва,ох нямам търпение вече Mr. Green

Аз отивам да си взема една вата със Сам по препоръка на Импалка да видим,дали ще оправи положение,ма се насявам де Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт