SUPERNATURAL-To talk about

• 27 271
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Добро утрооо  Hug

Промото е УНИКАЛНО!  Heart Eyes

Бичиииии благодаря за поздрава. Ех как мечтая за един изтупан Кас с различна прическа. Ама то надеждата умира последна Simple Smile

За стопляне в студеният ден, ето малко спам:

Ходят им шапките, нали?

а това е рисунка, страхотна е, аз я зяпах половин час:

Днес ще се ровичквам в шопа и следобяд ще ви покажа, как искам да изглежда Кас в 7ми сезон  Laughing

Айде спирам се, че се улях пак   bouquet

# 136
  • Разпиляна във въображението

# 137
# 138
- Изчезвайте - каза на момичетата- Трябва да говоря с тези господа - Разсъбличаше с поглед и двамата и ги караше да се чувстват неловко
- Ти за коя се ... - започна да протестира Сюзън, но Изабела не я остави да довърши. Грабна в шепа косата на момичето и го изправи.
- ... мисля? За тази която ти каза да си изриташ мършавия задник от тук.- Гласа и бе заглушен от музиката, но накара момичето да изтръпне.
Когато двете момичета се отдалечиха, тя седна срещу двамата и с най сериозния си тон каза ...-
- Трябва да поговорим .... сериозно ...

Казвайки това тя без покана се тръшна на съседния стол.
- Е, казвай – подкани я малко грубо Дийн. Никак не беше доволен, че Изабела беше провалила вечерта им. – Какво е толкова важно?
Тя придърпа стола си към масата, наведе се напред и тихо заговори.
- Заради вас пострадах. Донесохте ми големи неприятности и....
- Я чакай малко! – прекъсна я отривисто Дийн. – Идваш тук и започваш да сипеш обвинения!
- Да, ядоса се Изабела, - защото това нещо го получих заради вас двамата!
С тези думи тя рязко дръпна деколтето си настрани и разголи лявото си рамо. Върху бледата гладка кожа имаше огромен, грапав, червен белег от изгорено. Като дамга от времето на Инквизицията.
Сам тихичко подсвирна.
- Добре те е подредил Краули...
- Аха! – обърна се тя към него и в очите и просветна ярост. – Досети се значи от кого ми е този мил сувенир за спомен. Ако не бяхте вие двамата това нямаше да ми се случи.
- Виж какво, скъпа – каза Дийн и опъна краката си под масата, - това сама си си го направила. Никой не ти е крив, че си се забъркала не с когото трябва.
- Не смей да ме съдиш! – изсъска тя в лицето му. – Бас държа, че и ти не си ангелски чист...
Дийн повдигна рамене. Което си беше истина, си беше истина.
- И какво искаш от нас? – попита Сам.
- Ако обещаете да сритате задника на нещастника, аз ще ви дам информация за него.
- И как точно си я получила тази информация? – намеси се Дийн. – Краули е доста потаен...
Изабела се усмихна лукаво.
- Потаен е, да... Но в моменти на екстаз не можеш да си представиш какви неща говори... И така, съгласни ли сте аз да почеша вашите гърбове, а вие моя? Можем да си бъдем полезни.
Казвайки това тя опря лакти на масата и ги загледа очаквателно.

Мълчанието бе меко казано дискомфортно. Изабела ги гледаше с изпитателен поглед очаквайки отговора им.
- Трябва да си помислим ... Не става ей така. Идваш и ни искаш помощта, при условие,, че преди няколко дена ни подведе. Дефакто, ти си кучката на Краули, и сега искаш да го предадеш? Хмм, нещо не ми се връзва. - Дийн се изправи напред и я погледна с неприязън.- Не ти е само цел да му сритаме задника, задето те е жигосал ... Всъщност, НЕ ти вярвам.       
Студена тръпка премина през гърба ма Изабела.
- Дийн, ако вие не ми помогнете, 1º Ще загубите, информацията е ценна и 2º .... - замълча за момент- смъртта ми Ще ви тежи на съвестта, ако имате такава.
- Виж какво кукло, на нашата съвест нищо няма да тежи. Не те познавам, не искам да те познавам и не ме интересува какво имаш да ни казваш за Краули- Стола под Сам наитина заплашваше скоро да се счупи.- така, че ако обичаш .... пътя.
- ... но не ти излизам от главата, нали Сами?- Изабел присви очи
- Не ме наричай Сами - Сам започваше да се ядосва.
- Но е така, нали? Както и от твоята Дийн. И се ядете от любопитство какво толкова знам за Краули.- Изабела се наслаждаваше на реакцията им и обмисляше как да ги накара даи помогнат.

# 139
Добро утро и приятен ден Grinning Поздрав

# 140
  • гр. София
- Виж какво кукло, на нашата съвест нищо няма да тежи. Не те познавам, не искам да те познавам и не ме интересува какво имаш да ни казваш за Краули- Стола под Сам наитина заплашваше скоро да се счупи.- така, че ако обичаш .... пътя.
- ... но не ти излизам от главата, нали Сами?- Изабел присви очи
- Не ме наричай Сами - Сам започваше да се ядосва.
- Но е така, нали? Както и от твоята Дийн. И се ядете от любопитство какво толкова знам за Краули.- Изабела се наслаждаваше на реакцията им и обмисляше как да ги накара даи помогнат.

Дийн се стараеше да не показва колко е ядосан. В крайна сметка какво си позволяваше тази? Беше дошла неканена, беше им развалила вечерта, прогонвайки момичетата, а на всичкото отгоре се опитваше да се спазари и то при положение, че никак не беше ясно дали наистина можеше да им даде каквато и да било информация за Краули. Така де, тя имаше нужда някой да й свърши работата, спокойно можеше и да ги лъже.
От мислите му го изтръгна тихото избръмчаване на мобилния му телефон. Беше се получил есемес. Дийн го прочете, кимна на брат си и каза:
- От Макс е. Вика ни.
Сам се изправи, разкърши рамене и тръгна.
- Хей, ами аз? – догони ги изненаданият глас на Изабела.
Дий се извърна и й каза:
- За теб ще видим. Ако решим, ще те потърсим. Знаем къде да те намерим.
Яростта в погледа й можеше да възпламени самия ад.
Пътуваха мълчаливо. Нощта беше ясна и спокойна, а пълната луна се очертаваше в небето като гигантско всевиждащо око. Макс им беше дал адрес на някакво място в покрайнините на града. Намериха го лесно. Беше старинна каменна къща, която изглеждаше просто огромна.
Дийн подкара колата през портата от ковано желязо и отби до някакъв полуразрушен шадраван. След това двамата със Сам се отправиха към къщата. От близо тя изглеждаше още по-голяма. Към централния вход водеше широко стълбище с големи парапети от двете страни, в основата на които имаше фигури на грифони. В мрака разперените им крила и разтворените извити човки караха човек да се чувства малък и безсилен. На покрива по ъглите на водосточните тръби бяха накацали каменни гаргойли, чиито силуети се очертаваха застрашително на осветеното от пълнолунието небе. Сякаш всеки момент щяха да скочат отгоре в търсене на плячка.  
Двамата се заизкачваха по каменното стълбище. Когато стигнаха до предпоследното стъпало, обкованата двойна дъбова врата се отвори и на прага застана Макс.
- Здравейте – поздрави той. – Ние сме готови да започнем ритуала. Все още искате да намерим медальона, нали?
Сам и Дийн кимнаха и Макс ги пропусна да влязат.
Озоваха се в просторно фоайе. На пода имаше мозайка, изобразяваща батална сцена между хора и демони. По стените висяха картини и гоблени в тежки дървени рамки. Високи канделабри от ковано желязо допълваха интериора. В чашките им горяха дебели свещи, а топящият се восък се стичаше надолу и засъхваше в причудливи форми. В далечния край на фоайето започваше виещо се стълбище за горния етаж. Встрани от него имаше малка врата. Макс ги поведе към нея.
Вратата криеше друго стълбище, тясно и водещо някъде надолу, към гълбините на къщата. Долният му край свършваше в широко помещение, от което се влизаше в друго, още по-широко. В средата на второто помещение имаше иззидан отвор в пода, в който гореше огън. Около огъня стояха прави единадесет мъже с тъмнокафяви плащове с качулки. На лицата си носеха маски, през чиито отвори се виждаха смътно само очите им. В близост до тях имаше олтарна маса, върху която бяха подредени ритуални предмети – старинна кама с извита гравирана дръжка, каменен бокал със сребърни инкрустации, кадило с някаква димяща смес, амулети и две редици черни свещи, образуващи полукръг. Във въздуха се носеше мирис на сяра и тамян.
- Ще бъде неуместно да правите язвителни бележки или дебелашки шеги – обърна се Макс към Дийн, който вдигна ръце в знак на съгласие.
Тримата пристъпиха напред.

Поздрав за Мирка

И това

То се е видяло, че сто пъти ще се редактирам...

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 12:37 от Зимна роза

# 141
Импалко, може ли преди да се зачетеш да споделиш каква музика пуска Сам, когато е в теб. Ние правихме предположения какво ще звучи от доджа на бездушния Сам, но всъщност знаем ли каква музика харесва? Laughing

От толкова благочестиви мисли се успах Whistling . Отивам! И ще се редактирам.

Музиката на Сами? Хм Thinking , труден въпрос, като имам предвид, че много рядко Сами е driver, за да може той да picks the music Tired . Със сигурност знам за Bon Jovi - Dean Or Alive и Asia - Heat Of The Moment. Въобще не искам да си спомням за iPod-a и уДжастното кънтри или каквото там беше – това си беше чисто и неоправдано физическо и психическо насилие над крехкото ми тяло и още по-крехката ми душевност Crazy . Както и да е.
Всъщност, за да може да пусне музика, каквато той иска, Сами трябва да има касети, които са си рядкост в наши дни. Така че все пак мога и да се навия на iPod-a, стига да ме умилостиви с класики като ZZ Top – Wild Thing и Gimme All Your Lovin', Chris Issac – Wicked Games и/или по-нови неща като Saving Abel – Addicted (пак!, но я обожавам), в краен случай нещо по-лековато като Basto – Rock With You Tonight или - о, ужас - Justin Timberlake – Sexy Back (въх!, *потрЕс!*, но знам ли, зависи Whistling ...). A ако Сами иска да ме отстреля Wink директно... е, знаете коя е любимата ми и неустоима песен.
Аз пък мога да му отговоря с Kylie Minogue – Chocolate, Holly Valance – Hypnotic и разбира се Rihanna – Shut up and drive (най-точна като текст). Пффф, как мразя да ми пеят жени, но нали трябва да отговоря аз, с нежен женски глас – не мога да изрева Laughing с нещо като Primal Fear - Wings of Desire, която не е много по темата, но е от вида музика, която слушам.

Понеже така и така съм на музикална вълна, ще ви поздравя с нещо особено любимо: Сергей Шнуров – Я свободен към един още по-любим филм – ‘Бумер’ (дам, X5-цата е по-хубава от мен).

И накрая: цък!

PS. Oх, умори ме този пост... И то за какво? За да задоволя воайорските ви наклонности ooooh! ?!

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:29 от Impala

# 142
eто нещо за сгряване в този студ

# 143
eто нещо за сгряване в този студ

Ах Дийн с тези очертани устни Rolling Eyes загрях... бръм-бръъъъм
Леле, Аморе, колко много музикаааааа...

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:22 от Apocalyptic city

# 144
  • гр. София

Понеже така и така съм на музикална вълна, ще ви поздравя с нещо особено любимо: Сергей Шнуров – Я свободен към един още по-любим филм – ‘Бумер’ (дам, X5-цата е по-хубава от мен).

Ау! Ще се замерваме с руски песни ли  Whistling

Ето "Я свободен" в оригинално изпъление на Валерката Кипелов http://www.youtube.com/watch?v=4WRPLXJ_nhI&feature=related
Обожавам го просто Heart Eyes Невероятен глас, невероятни песни! Жалко, че напусна "Ария"... Не, че Беркут не се справя, но като си чул например "Улица Роз" в изпълнение на Кипелов и после нещо не ти звучи като както си трябва.
Няма пълна сгода и това си е... Crossing Arms

ПП: под клипа има жесток коментар "Кипелов попса? да не дай Бог этому случится"
  Mr. Green

# 145
[...] загрях... бръм-бръъъъм
Amore, Hug
Това да го разбирам ли като, че когато загрееш те обзема желание да ме подкараш неумолимо, бързо и отривисто по някоя права отсечка, докато стигнем заедно... залеза Crazy Crazy Crazy ?

Розе, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не знам дали мога да те обичам повече! Благодаря че те има и че си такава!!!
Amore, моля, не ревнувай - има място и за двете ви в импалското сърце.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 15:18 от Impala

# 146
  • гр. София

Розе, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не знам дали мога да те обичам повече. Благодаря че те има и че си такава.

И аз те обичам  Heart Eyes  Hug
Да не би да ти харесва Кипелов?

# 147
Харесвам много такава 'твърда' музика, а руската е наистина уникална: има някаква различна дълбочина, която много ми допада, както и нежност. Много често не знам имената на изпълнителите или коя песен от кой албум е - непростимо Blush , знам, но слушам наистина адски много музика и ми е трудно да запомня всички детайли -, но това и не е най-важното: отпускам се, слушам и се наслаждавам.
Но да ти отговоря конкретно все пак. Като 'Кипелов' не ми беше известен, но песните на групата ме разтапят.

# 148
Розе и Импалка, извинете ме, но ще се намеся в оф-а ви като ви поздравя с една моя любима песен Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=ztKl8qqZr0c

# 149
[...] загрях... бръм-бръъъъм
Amore, Hug
Това да го разбирам ли като, че когато загрееш те обзема желание да ме подкараш неумолимо, бързо и отривисто по някоя права отсечка, докато стигнем заедно... залеза Crazy Crazy Crazy ?
Amore, моля, не ревнувай - има място и за двете ви в импалското сърце.
Ще ти кажа какво ме обзема, но насаме и на ушенцето... Добре де, няма да ревнувам, не много...
Като сме минали на руско, аз пък харесвам много ето това цък

Общи условия

Активация на акаунт