SUPERNATURAL-To talk about

• 27 242
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Нов график на излъчване на епизодите - измества се с една седмица:
Feb 4 - 6.12, Feb 11 - 6.13, Feb 18 - 6.14, Feb 25 - 6.15 и последно на March 4 - 6.16. После пак кратка 'почивка' Tired преди последните шест епизода от сезона. Аман!

И малко спойлери от spoilertv.com - линк:
Supernatural!!!!!!! — Laura
Okay!!!!!!! The first episode back, now airing Feb. 4, will focus quite a bit on the Sam-almost-killed-Bobby thing. In fact, Bobby finds himself uneasy around the youngest Winchester even though he was recently re-souled. We already know Dean’s his favorite, but Bobby’s reaction will leave you wanting to hug Sam (erm, more than you already want to hug Sam on a normal day). Bonus dish: You will rewind a hotel scene where Dean reads a girl’s diary about 10 times.
THIS has me VERY upset. Supernatural scoop to make me feel better? — Alyson
It’s just a week. I think we’re all going to be okay. I can’t say the same for our brothers Winchester, though, who will be going up against an antagonist of Lilith proportions in the second half of this season. And just as freakin’ creepy — if not more so.

Готова съм да гушкам!!!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 12:18 от Impala

# 286
Добро утро ден,
недейте да тъгувате мили мои.

Сега като прегледах пак това промо (за което мислехме , че е за няколко епизода) ми стана ясно , че Ще видим палавия Сам в тоалетната в епизода с девиците ....  Party

# 287
Добро утро:

Я кажете "старите кучета" все така ли действат тези от CW, смисъл в предишните сезони, имало ли е такива почивки по няколко пъти и отменяне на серии?

# 288
  • Разпиляна във въображението
Вече се чудя на този сериал. Нещо куца историята, а много мразя подобно нещо.

# 289
Mupka,
Да, всеки сезон има почивки. Но отлагане не си спомням.

Вече се чудя на този сериал. Нещо куца историята, а много мразя подобно нещо.
Peace Затова беше и скорошния ми въпрос.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 12:24 от Impala

# 290
Не ме разбирайте погрешно, но нещо с очакването на поредните епизоди ми куца също. Каубои, ще играят себе си, девственици и т.н. Това не е комедийно шоу, и докато хуморът в началото ми беше забавен и любим и т.н., се превръща в досада.

# 291
  • # супернатурална #
Ха здравейте  Laughing
 hahaha

# 292
Не ме разбирайте погрешно, но нещо с очакването на поредните епизоди ми куца също. Каубои, ще играят себе си, девственици и т.н. Това не е комедийно шоу, и докато хуморът в началото ми беше забавен и любим и т.н., се превръща в досада.

То нали знаете, че всяко нещо рано или късно го опропастяват. Надявам се това да не става и с нашия сериал. Все пак комедията винаги е присъствала в сериала, момчетата (най вече Дийн) не веднъж са се правели хаху .... И все пак, все още не е ясна идеята за 6ти сезон. Хайде в началото бе душата на Сам , но после ..... Нали в края на краищата искахме момчетата от преди. Да ловуват заедно, Сам с неговата си душа и миловиден поглед .... Дийн и аспекта му на мачо ....
В един момент от предните сезони (по точно от 3, ако не се лъжа) аз бях започнала да се нервя от бавното действие на спирането на апокалипсиса. Това да го влачат няколко сезона ми се видя прекалено. Но хубавото бе, че смесваха Апокалипсиса с лова. И все пак Крипке, си е Крипке.
6ти сезон Thinking .... не съм от най доволните спрямо сценарии, декор, музика и т.н. , но си има и своите предимства. Момчетата са по хубави от всякога, малко по сериозен е тона (за сега) а и мисля, че малко хумор Ще внесе единствено свежа нотка в сериала.

Гале от къде я избара тая снимка. Започвам да се съмнявам дали не сте на снимачната площадка  Mr. Green

# 293
Хуморът е характерен за Дийн, ама в умерени дози на този етап. И преди съм писала, че епизодът с фейте и реакцията му Stop

# 294
# 295

Bella  Hug супер е, а и останалите са много яки ....
На мен много ми допадна ето това и ви поздравявам с него ...

Импалка чак сега видях, че има и спойлери за което моя милост много благодари, Сега ме хвърли в огромни размисли кой ли Ще е тоя оЩе по  .... от Лилит  newsm78

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 14:23 от bichito

# 296
Гале,
чак сега прочетох разказа за Любов...

ох така се смях на места Simple Smile

на други изобщо не се смях, а само  Blush

Simple Smile

поздравявам те

ех, представяте ли си да вземе да дойде наистина някой от каста да се снима в някой третостепенен филм на ужасите в БГ....

# 297

# 298
# 299
Вярвате ли ми, че в момента щерка ми и баба и гледат Рапунцел отатък и аз сядам на компа и виждам това  hahaha Joy

ООооо Кассссс отдалечи се от Рапунцел веднага *ревнув*  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт