SUPERNATURAL-To talk about

• 27 297
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Гледахме Рапунцел с малката на кино. Страшно ми хареса анимацията.

# 301
Ех, пак 'нагъвамe' нещо ooooh! . Като гледам останалите актьори, снимката трябва да е от обсъждане в края на втори сезон.

Гифче по темата с отлагането от fargate:
Peace Grinning

Тук, на руски обаче, можете да прочетете за причината за повтарянето на вечерната програма от четвъртък, респ. за удължаването на нашето очакване.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 18:21 от Impala

# 302
  • # супернатурална #
Гифчто е супер  Peace
bichito, много бих искала да съм там някъде, пък дори и да съм храна на масата, ама не би  Laughing

# 303
Момичета, много ви мерси
за помоща с отчетата вчера!   bouquet
Приготвила съм ви  малка благодарствена почерпка !
(само с глупости се занимавам вече  Crazy)

А ето и да ви се изфръцкам
каква щампа си спретнах  Whistling
Дзакни тук  Laughing

# 304
Хе хе, Нети, "отците" как обмислят наказанието  Grinning  Добре се е получило. И нещо в този дух, без да реагирате на датата  като бик на червено  Hug

Това с помощта на Цвети го видях в тумърлалайката. Сладко е, като изключим долния ред  Crossing Arms  Абе, чакат ни момчетата, как ни съблазняват, за къде са без нас все пак  Grinning

# 305
Да досадя още малко  Embarassed
Наистина само с глупости се занимавам  Crazy
Поредната

# 306
Гифчто е супер  Peace
bichito, много бих искала да съм там някъде, пък дори и да съм храна на масата, ама не би  Laughing

важното е да сме върху масата... няма значение под каква форма поза

# 307
  • # супернатурална #
 hahaha
Абе...консумация да пада  Laughing

# 308
  • КиТ
Плами, HugОт гифчето в подписа ти... Whistling . Лягам си с мисълта за горещ, влажен дъх...
Whistling Whistling Whistling Whistling Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha

Тея пък CW,наистина са тъпъци ми да бяха преместили вампирите по друго време Thinking Rolling Eyes,нямат ли хора които да праучват кво пускат конкуретите им много са тъпи наистина #2gunfire #2gunfire #2gunfire (добре че го има чичо гугал че руския не ми е език!)

Нети много добре се е получило всичко smile3501 smile3501,завид за щампата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 309
Момичета, много ви мерси
за помоща с отчетата вчера!   bouquet
Приготвила съм ви  малка благодарствена почерпка !
(само с глупости се занимавам вече  Crazy)

Алкохолна зависимост и диабет - само доброто ми мислиш, 'начи Laughing !
 Hug Hug Hug

# 310
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

как си прибира крилцата само ....  Joy Joy Joy

ииии .... в духа на Каубойския епизод .... Моят Дийн Уинчестърррррр

(сигурно вече ви писнах, извинете ме   bouquet)

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 02:45 от bichito

# 311
Добро утро с една любима песен и с кадри, които винаги ме умиляват и изпитвам силно желание да го нагушкам  

Only Human

Ако това е пускано, съжалявам

# 312
Добро утро с една любима песен и с кадри, които винаги ме умиляват и изпитвам силно желание да го нагушкам  

Only Human

явно сме телепатки... Simple Smile точно това гледах преди малко и си го постнах във фейсбука Simple Smile

# 313
  • В средата на времето

Когато попадна на нещо такова, всеки път осъзнавам, защо обичам SPN и съм Мараканка. Благодаря много, Мир Hug Липсва ми старият екшън, мда и Дийн тоже. Rolling Eyes

# 314
Tmbl-то е голяма сила. Аз я харесвам още от фен клиповете по Новолуние. Свалих албума им и песните им са страхотни. Оказа се, че една доста обичана песен от всичко свързано с вампирите, дори и Лунна светлина, Дневниците, и Тюдорите (доста глави паднаха и много жени се прелъстиха про време на клипа).

Покрай фен клиповете доста музика научих и заобичах. Като тази група например - Cinema Bizarre и ето една песен свързана със Свръхестествено "Angel in Disguise" by Cinema Bizarre

Малко спам, но и тази много обичам   Heart Eyes   Cinema Bizarre - Silent Scream

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 11:39 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт