SUPERNATURAL-To talk about

• 27 177
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • КиТ
Мирел и аз покрай сериалчето доста парчета заобичах и захаресах,много добър саундтрак,а покрай клипчета на феновето същото и не сам при този сериал,много добре съчетават сцените с определена музика която да докосне сърцето ти!  Wink

Ето поздравче и от мен! Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=LEsyk8qgrdk

# 317
   Коя е била ощастливената гостоприемна домакиня (в смисъл на посрещаща гости  Grinning)?! Да си признава!  Grinning

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 00:58 от lili0909

# 318
  • # супернатурална #
Признавам си, не бях аз  Laughing
Сладки сънища!

# 319
   Коя е била ощастливената гостоприемна домакиня (в смисъл на посрещаща гости  Grinning)?! Да си признава!  Grinning

Аз, аз  Embarassed Embarassed
леглото му оправих, след като го разхвърлих, после и гърба ву в банята изтърках .... Какво да ви кажа , добра домакиня. После каза:
I'll be back

# 320
...
- Ще бъде неуместно да правите язвителни бележки или дебелашки шеги – обърна се Макс към Дийн, който вдигна ръце в знак на съгласие.
Тримата пристъпиха напред.

Макс развърза мантията си и я остави да се свлече на земята. Голото му тяло, макар и слабо, бе жилесто и мускулесто, блесна на светлината на свещите. Бялата му кожа бе като порцеланова, а сега дори изглеждаше някак вълшебна и прозрачна. Докато вървеше към олтара, Дийн и Сам осъзнаха че го наблюдават като хипнотизирани.
Мъжете в залата започнаха да шептят. Макс се спря пред олтара, разпери ръце и сведе глава. Един от мъжете се приближи, взе камата и бокала и направи леки разрези над китката. Кръвта която закапа я събраха в бокала, сложиха амулета вътре и го поставиха в полукръга от свещите.
Макс все така стоеше с разперени ръце, а главата му се бе килнала на една страна. Бе изпаднал в транс. Започнаха да го обикалят, а този който го поряза взе кандилото и го завъртя над бокала. Шептенето се засили и свещите изведнъж пламнаха...
В същото време Боби обикаляше нервно стаята, бе започнал да губи търпение. Опитваше се за пореден път да се свърже с Дийн и Сам, но все така неуспешно. Бе открил в една от книгите си амулета и демона който го бе омагьосал.
Вече знаеше, че това което предстои да се случи, можеше да бъде по лошо и от апокалипсиса ....
Набра за пореден път номера на Дийн.
- Balls, - чу механичния глас на гласовата поща ... - Дийн, къде сте? Жизнено важно е по дяволите ... Става въпрос за ... - тогава прозвуча тона за съобщението- Мамка му и технологии.
Захвърли телефона на близкия стол, но не чу удара. Обърна се и го видя.
- Tии?- изненадата и омразата в погледа му бе повече от явна.- Не съм те канил. Какво искаш?
- Мислех, че сме приятели Боби.- Краули се изправи и постави ръце в джобовете на сакото си.
- Мислех ... че може да си помогнем взаимно. - дрезгавият му глас пареше слуха на Боби. - Мислех ...
- Стига си мислел, казвай каквото имаш да казваш. - посегна към бутилката уиски и отпи.

Добро утро,
закуска ???
и трудеЩи се сладкиши

# 321
  • Разпиляна във въображението
Добър ден. Tmbl-то избълва следната смешка

Джаред П: Кралят на рекламите за шампоан.

Дженсън: Как, по дяволите, косата му прави това? Защо аз не мога?

# 322
  • гр. София
- Tии?- изненадата и омразата в погледа му бе повече от явна.- Не съм те канил. Какво искаш?
- Мислех, че сме приятели Боби.- Краули се изправи и постави ръце в джобовете на сакото си.
- Мислех ... че може да си помогнем взаимно. - дрезгавият му глас пареше слуха на Боби. - Мислех ...
- Стига си мислел, казвай каквото имаш да казваш. - посегна към бутилката уиски и отпи.

Краули пристъпи напред със самодоволна усмивчица. Огледа се небрежно, беше му приятно да дразни Боби и да подлага на изпитание търпението му. След малко погледът му се спря на една отворена книга върху масата и усмивчицата му замръзна.
- Намерил си го значи? – каза той на Боби. – Браво на теб...
- Не ми губи времето. Защо си тук?
Краули примигна.
- Медальонът е опасен... – започна той, посочвайки към илюстрацията в книгата, - знаеш кой е свързан с него.
Боби не отговори и Краули продължи.
- Знам, че Сам и Дийн искат да го намерят и да го унищожат. Това е опасно. Дори да го открият, няма да могат да го унищожат, знаеш, че това е почти невъзможно. Не е по силите на обикновени хора.
- Загрижил си се за моите момчета, така ли? – попита иронично Боби.
- Да кажем, че имаме изгода от взаимната си помощ. Научих някои нещица....които никак не ми харесват. Искам този медальон да бъде унищожен преди да е станало късно.
Боби се изненада.
- Искаш да бъде унищожен? Та нали ти заблуди Сам и Дийн....
Краули нетърпеливо махна с ръка.
- Това беше преди. Да речем, че някои хора искат да ме, как да кажа, детронират, посредством съществото, свързано с медальона...
- Не ти се напуска шефското място, а? – сарказмът в гласа му беше убийствен.
- Не, разбира се – разпери ръце Краули. – Да се договорим – след като намерите медальона ми го давате, за да го унищожа....
- Ама разбира се! – съгласи се тутакси Боби. – Нали си толкова честен и справедлив...
През лицето на Краули премина сянка на раздразнение, което се опита да прикрие, тъй като наистина беше зависим от взаимната услуга.
- Слушай, Боби, - започна бавно той, - много добре знаеш, че не можете да унищожите медальона, нали? Много добре знаеш и кой стои зад него. Как мислиш, че можете да победите Молох? Това не е Феята на зъбките... Онези глупави сатанистчета на Ла Вей си мислят, че като призоват Молох ще получат всичко, което искат. Само че той не се пазари с никого. Не е като духът от вълшебната лампа... Ще започне масово унищожение на човешкия род...
- ...и ще се настани на твоето място, нали? – прекъсна го Боби.
- Нещо такова... Е, ще работим ли заедно? – в очите му почти можеше да се открие искреност.

Привееет!
Мирел, снимката и репликите са жестоки  hahaha hahaha

# 323
Oooo, косата на Сами/Джаред - Галчето сигурно може да напише ода за нея Grinning .

Отдавна ме тормози това:

Можем ли да я приемем просто за една ужасна, морковена, нереална и некачествена снимка?

# 324
  • гр. София
 Shocked то това не е морковено, а направо на варена тиква избива....

# 325
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден  Laughing

Розе, bichito, вие сте страхотни, бе! Все едно си четете мислите и следвате обща концепция. Респект Grinning
За снимката...само ще кажа-добре, че се подстрига  Laughing

# 326
  • гр. София
Сигурно са показвани из темите много пъти, но все пак... Rolling Eyes

# 327
# 328
  • гр. София
Импалка, поздрав и за теб  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=n4_9Q0lD6gY

# 329
Здравейте!
Добре, че не ти били много активни през почивните дни, та ви изчетох набързо. Много хубави клипчета! Благодаря на всички, които са ги пускали!  Hug

Рапунцелските Сам и Дийн също много ми харесаха!

Скъсвам се от смях всеки път като видя детските снимки на Дженсън  hahaha hahaha hahaha Мамин-златен-зализан  hahaha

Явно и някой друг недолюбва тийнските снимки на Дженсън. Скивайте тая гавра.  Mr. Green Убавицата ми тя!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт