SUPERNATURAL-To talk about

• 27 258
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Шпойлер Laughing :
От Ausiello / tvline.com - link:
Question: Your mission, should you choose to accept it, is to find a good Supernatural spoiler on Dean. —Kristen
Ausiello: I accept! I accept! Little Ben will attempt to get Dean and Lisa back together using the oldest trick in the book: The bogus emergency!

Хм, знаех си!

Снимки от заснемането на 6.17 - в дневника на Джес.
Не е спойлер, затова ще покажа:

и ще попитам: Галче, кой е за спасяване този път Joy?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 12:00 от Impala

# 406
Здравейте,

Дами спретнахме поредния сбирщайн от снимки Simple Smile

Класацията този път е на тема

Мъжете и техните ... езичета

Миша е тоталния фаворит Simple Smile Много хляб има да изядат докато го стигнат просто.  Joy Joy Joy

Уоми
добре завърнала се, къде ходиш та се губиш?
Браво за класацията  Peace.
Най ми е сладка снимката на Cam Gigandet .. с детенцето му.
Но тазиииии  Blush Blush Blush ... хич не бих отказала да съм на нейно място  Mr. Green
А за Досиетата Х мисля, че започнаха. Вчера или завчера го видях в програмата  newsm78

# 407
  • гр. София
"Дийн, вдигни телефона, до дяволите" помисли Боби докато чуваше свободния сигнал в телефона.
- Боби! - гласът на Дийн бе притеснен - Какво става? Търсел си ме няколко пъти? Случило ли се е нещо?
- Дийн, Дийн, спри малко. Прекалено много въпроси. Става това , че намерих кой е главния виновник и никак няма да ви хареса. Появи се Краули и иска взаимна помощ. Ние на него  ... той на нас ... както винаги. Цел, спасение на света.
- Ясно. Боби и ние имаме новина. Знаем къде е медалиона.- леко притеснение се долови в гласа на Дийн, но Боби се направи, че не го е усетил.- Със Сам и Макс, тръгваме да го вземем, но преди това Ще се отбием у вас Боби.

Когато пристигнаха, Боби нетърпеливо сновеше напред назад и ги чакаше. Той ги посрещна припряно на прага, пропусна ги да влязат и затръшна вратата след тях. Острият му поглед веднага се залепи върху Макс. За секунда изучи лицето му, жестовете, които правеше, походката, осанката. Инстинктът му на ловец не долови опасност, дори напротив. В погледа на Макс съзря увереност, сила и решителност.
- И така, какво става, Боби? – запита Дийн. – Какво иска от нас този път твоя приятел?
На лицето му заигра усмивчица.
- На подбив ме взимаш, а, хлапе? – погледна го начумерено Боби. – До къде я докарахме.... – Той поклати глава и продължи: - Иска медальона. Каза, че ние не можем да го унищожим, не е по силите ни. Но той може.
- И ти му вярваш? – попита изненадано Сам.
- Няма повод да не му вярвам. Доста е засегнат от цялата тази работа....
Макс проговори за първи път откакто бяха дошли:
- Можем да му се доверим само, ако предварително го пообработим с някой ритуал, за да сме сигурни, че няма да се изплъзне в последния момент.
- Знаеш ли такъв ритуал? – погледна го Боби.
Макс кимна.
- Добре тогава – намеси се Дийн. – Да отидем да приберем медальона. Трябва да го направим възможно най-бързо иначе сатанистите ще продължат да убиват странни същества. Току виж изплувало тялото на още някоя русалка...
- Ще контролирам нещата от тук – каза Боби. – Може да се наложи да направя някоя и друга справка из книгите, а и не се знае дали Краули няма да реши да се появи отново. Обадете се, ако имате нужда.
Тримата се ръкуваха с него и тръгнаха. Боби ги изгледа през дръпнатото перде как потеглят с колата. Устните му бяха стиснати, а изражението напрегнато. Мислено им пожела успех.

# 408
bichito де ходя шматкам се Simple Smile Пратиха ми книгите за Анита Блейк и сега съм  Crazy #Crazy Вече съм на 5-тата но ИрПуц ме изяде да захващам и Being Human та много ангажименти Simple Smile Това да имаш хоби много обсебващо било Simple Smile
Чакам сериата на братята с нетърпение.
А относно снимката дето не би възразила да си на нейно място  Embarassed и аз съм от клуба.
Зарибих поредната колежка с Свръхестествено изобщо натоварена програма много Simple Smile

# 409
  • # супернатурална #
Здравейте и от мен, с едно интервю на Дженсън по повод озвучаването на нам-кой-си Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=CmiMw7Q-k8o&feature=player_embedded

Наистина има специфичен и много приятен глас, но айде да не се впуска прекалено в това поприще, все пак искаме и да го гледаме Laughing

Уоми, поздравления за интересното четиво/гледка, благодаря, че го споделяш. Гледам-гледам...от нашите по-хубави няма, въпреки, че снимката на Сам беше сравнена с кадър от "Тарзан" и то много сполучливо Grinning

и ще попитам: Галче, кой е за спасяване този път Joy?
Само и единствено бялата риза, но тази кауза е загубена, горко и, ако е на една ръка разстояние  Laughing

# 410
Прювет!
Изгласувах по няколко пъти за всички любимци, дано спечелят!
Джаред с бялата ризка, ммм, сладкиш Heart Eyes

# 411
Mъ! Бях сигурна, Галче, че както обикновено ще се насочиш към долната половина от джаредовото 'оперение', а той ще иска някой някоя да ти помага. *въздъх* Ще си умра от скука с Диййн и Сами Tired .

Искам да видя на живо 0:25-0:26 от това клипче.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 15:25 от Impala

# 412
  • гр. София

Хайде и ти сега. Колко повече неща е виждала Единствената, та надали е опряла точно до това  Whistling
 Hug

Имам непреодолимото желание да ви поздравя с това http://www.youtube.com/watch?v=7AlEvy0fJto
Полетът на едни супернатурални същества от скандинавската митология  Grinning

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 16:43 от Зимна роза

# 413
  • # супернатурална #

Не съм убедена, че искаш да видиш САМО това, или само да го ВИДИШ  Laughing Разбирам те напълно bowuu Поздрав

# 414

А аз искам да видя всичко, в най малки подробности .... ако е възможно.

# 415
Розе,
Да се позасрамя най-накрая, а Joy Joy Joy ? Не 'нам Mr. Green , ще си помисля Outta Joint Outta Joint Outta Joint .

Галче,
Имаш предвид, че съм по-склонна да усещам отколкото само да гледам или че така и така ще съм попритворила очи Joy ?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:01 от Impala

# 416
  • # супернатурална #

А аз искам да видя всичко, в най малки подробности .... ако е възможно.

А аз, в най-големи...ако е възможно  Rolling Eyes  Laughing

Имаш предвид, че съм по-склонна да усещам отколкото само да гледам или че така и така ще съм попритворила очи Joy ?

Имам предвид, че в тази ситуация няма как само очите да са пълни  Laughing

# 417
Аха! И ръцете, нали, нали Mr. Green ?

# 418
  • # супернатурална #
К'во да е. Важното е на финала да ти се напълни душата, Импалко  Laughing

# 419
'Цвилене' следобед - любимото ми.

Ще прелея от щастиe Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт