SUPERNATURAL-To talk about

• 27 198
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Аз с него изневерявам от време на време на Д и С
Joy Joy
Оо, папА вече не може да вика на Самито "лос", щото...той самият е лос Laughing

Аааааа съвсем Ннннье. ПапА си е папА, той ми е позволил  Whistling
Той нали си има вече едни перманентни рога ... та други не се Фаштат.

# 391
Ох,това ма разтопи напарво,не ми трябват възглавничките ми една купичка ша ма улесни Mr. Green Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Плами,
Купичка - добре, но с какво Mr. Green ?
 Hug Hug Hug за поредния взет изпит и то най-гадния.

Dana,
След кратка справка с гуглестия чичко за 'Гюзел' мога да направя само #Shocked #Shocked #Shocked и утре да тичам да си поръчам очила. Наистина ли се излъчват много турски сериали?

О, anastdean - обожавам Heart Eyes нейните тематични picspam-oве.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 02:42 от Impala

# 392
Не знам за серилите, аз нямам ТВ вкъщи, но май доста се излъчват, поне по това което чувам... вече трябва да си търсим алтернативни реалности за бягство, ако не искаме да гледаме това, което се излива от TV-то.

# 393
Дамм, ясно - да живее Интернет Peace !

Лека нощ Heart Eyes !

# 394
Здравейте от мен посред нощите!

Не мога да се добера до компа денем (зарди комбинация от болен мъж и здраво дете, което не ходи на градина) и затова едва сега стигнах да изчета всичко, което сте изписали последните два дена.

Големи благодарности на Импалка и Дейна за спойлерите и новините!  Hug Hug

Импалка, репликите от предстоящата серия са много яки  Joy
“Just because it kills your liver don’t mean it ain’t medicine.” – Bobby Singer  hahaha

Един прекрасен Дженсън, който пак дава гласа си Heart Eyes за озвучаване на игра ('The 3rd Birthday').
Повече инфо тук.
На Дженсън нещо много му хареса да си дава гласа за разни игрички, ще стане май щатен озвучавчик. Намерих снимката в още по-сърцеразтупващи размери

А ето така изглежда героя на Дженсън - Kyle Madigan
Източник - http://www.square-enix.co.jp/3rd_birthday/

Руското интервю на Миша е велико! С голям кеф си го изчетох.
А това е поредното доказателство за оригиналността на Миша
цък за голямо
Източник - http://darkestnight01.livejournal.com/25656.html

Дейна, така като ги гледам на снимката от мета епизода не ги знам кои се, ама бая ошашавени изглеждат  hahaha.

А на разказа ти за Дженсън и неговия брат близнак Къванч Какъвто-беше-там едва се сдържах да не се изхиля с глас и да събудя домочадието  hahaha hahaha hahaha. Остави я таз мома, явно СПН не й е от кръвната група.

Изгласувах чинно за седми сезон.
А ето тук може да гласувате за СПН, който е номиниран за най-любим сериал в Tv Guide Magazine Fan Favorites Awards - http://tvinsider.com/fanfavorites/index.php?ff=scifi.
Джаред и Дженсън се борят в категорията за най-любим актьор. Луцифер и Краули са номинирани в категорията най-любим злодей. А Кас е в категорията за най-любим герой нечовек. Може да гласувате до 15 февруари, а резултатите ще излязят в изданието на TV Guide Magazine от 18 април.

Плами, честито за изпита! Ти си нашата гордост!   bouquet

# 395

Хайдееее кафето е разсипаноооо, чая съЩооооо , а ето идват и сладкишитееее ....

Изпълних си домашното и гласувах подобаваЩо за всички по 2 пъти (най вече за категорията на актьорите, че бях раздвоена).
Героят на Дженсън от новата игра, само на мен ли ми прилича, или наистина има прилика (минимална) с него  newsm78

# 396
  • гр. София

ПП2- Ако на някой му е инетересно името му на Енокийски. Моето е кратко и ясно - Famgisgundruxgontalgondonun

Мирка, нали няма да ми се разсърдиш, ако направя една мъничка корекция?  Rolling Eyes
Правилно е да се казва "енохов език" по името на Енох.
През 1582г. Джон Ди, кралският астроном на Елизабет I, и Едуард Кели, който бил мошеник, но имал истинска дарба да гадае с кристал, се събрали и работили заедно за определен период. Осъществявали евокация на астрално ниво в продължение на 7 години. Ди бил обучен магьосник да вика същества на астрално ниво, където Кели ги виждал в своя камък на виденията. Така двамата общували с ангелски същности, които ги научили на магическия език, наречен Енохов.
Понастоящем сатанистите доста претендират, че използват енохов език, но той се използва и във Висшата магия като цяло.

# 397
Моето име на там както му казвате - енохов/енокийски е скромно - Fammedorgonun. Laughing Звучи ми като Минат Моргул или нещо от рода Joy

# 398
Зимна роза как ще ти се разсърдя, аз самата преди да го напиша го гугълнах и нищо не открих как е на БГ и има ли повече инфо. Срам не срам го сложих така както е на английски, а то каква история имало  Shocked Страхотно интересна! Благодаря ти, че ми разясни.  bouquet

Злате благодаря ти за споделеното, скоро попаднах на това в тъмблрто.  Mr. Green
Мишата е луд, прекрасно, нестандартно луд. Аз очаквам всичко от него!
Тук има едно интервю в което съвсем сериозно се сърди, че може би някой от феновете си мислили че той се шегува. И казва "Никога не се шегувам" Simple SmileУникален е!  Heart Eyes

Пуснете гласче за Кас  Praynig  Цък

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 10:31 от Mupka

# 399
...
- Слушай, Боби, - започна бавно той, - много добре знаеш, че не можете да унищожите медальона, нали? Много добре знаеш и кой стои зад него. Как мислиш, че можете да победите Молох? Това не е Феята на зъбките... Онези глупави сатанистчета на Ла Вей си мислят, че като призоват Молох ще получат всичко, което искат. Само че той не се пазари с никого. Не е като духът от вълшебната лампа... Ще започне масово унищожение на човешкия род...
- ...и ще се настани на твоето място, нали? – прекъсна го Боби.
- Нещо такова... Е, ще работим ли заедно? – в очите му почти можеше да се открие искреност.

Боби знаеше, че това няма никак да се хареса на момчетата. Знаеше също така и, че Краули има право. Молох и последствията, ако го събудеха, Щяха да бъдат в пъти по лоши от плана на Луцифер. Ще ше да настане тотален Апокалипсис.  
- Значи ти печелиш трона си там долу, докато Ада съществува, а ние ...? - Боби се двоумеше. Трябваше спешно да говори с Дийн и Сам.
- ... Световен мир ... - Кроули се усмихна чаровно, ако може така да се каже и се опита да изимитира Мис Свят- Боби вие Ще спечелите това което печелите винаги и това за което се борите. Спокойствие, нали така.
Боби се завъртя нервно търсейки телефона си.
- Ок, ок. Сега ако обичаш напусни. Трябва да проведа няколко разговора.
- Ще се видим по късно Боби- каза Краули и изчезна.
"Дийн, вдигни телефона, до дяволите" помисли Боби докато чуваше свободния сигнал в телефона.
- Боби! - гласът на Дийн бе притеснен - Какво става? Търсел си ме няколко пъти? Случило ли се е нещо?
- Дийн, Дийн, спри малко. Прекалено много въпроси. Става това , че намерих кой е главния виновник и никак няма да ви хареса. Появи се Краули и иска взаимна помощ. Ние на него  ... той на нас ... както винаги. Цел, спасение на света.
- Ясно. Боби и ние имаме новина. Знаем къде е медалиона.- леко притеснение се долови в гласа на Дийн, но Боби се направи, че не го е усетил.- Със Сам и Макс, тръгваме да го вземем, но преди това Ще се отбием у вас Боби.

Лелеее това .... моето име ан енохов език ..  Shocked Ungongraphvehfamundruxgaldonun  Joy Joy Joy

# 400
Добро утро!
Аз се казвам Vangraphfamgraphurun, приятно ми е!  bowuu Laughing

Видяхте ли какви чудни снимки са намерили рускинчетата на Мат Коен  Heart Eyes. От фотосесия за някакъв сериал South of Nowhere . Ето линка - http://fargate.ru/supernatural/media/images/420?page=1

# 401
O Maт е  леко  казано "приятен"  yes

# 402
Би, благодаря за хубавото начало на деня.  Hug  Понякога с кеф те отменям в кафесервирането, но в последно време нещо не мога да се събера

Верно, Мат е голям сладур. Според мен де  Grinning  Така погледнато, и Къванч е хубавец според други  Joy  Но не е грозен, не може да си кривим душите, неслучайно е наречен "турският Брат Пит". Но чак пък да прилича на Дженсън, пу пу въх въх  Дейна, покрай съседката ти, да не забравя да кажа, че от 7 февруари по БТв Синема започват излъчването на всички сезони, дори и последния  Grinning, на "Досиетата Х".  Аз  съм фенка на агентите, не знам ставало ли е въпрос, и ще си ги гледам пак. Колко общи "случаи" имат с 1 сезон на СПН! (Обаче колко зарибяващо ги разрешаваха  Mr. Green )  Бях озадачена от това  "преписване" Grinning

Мишата ми е много сладък с "лудостите" си, обаче бих казала- да не ти е в градинката  Joy

Името ми на енохов ез. (Мирка, Розе, радвам се, че пишете тук) е небивалица някакава  Ur Van' Gal Tal Gon Ur Un  Joy   добре, че не завършва съвсем на урунгел

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:31 от lili0909

# 403

Мишата ми е много сладък с "лудостите" си, обаче бих казала- да не ти е в градинката  Joy
аз бих казала обратното, нека да е в моята градинка, като не го щете  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ще откачаме заедно, поне няма да е скучно никога  Grinning  Hug

# 404
Здравейте,

Дами спретнахме поредния сбирщайн от снимки Simple Smile

Класацията този път е на тема

Мъжете и техните ... езичета

Миша е тоталния фаворит Simple Smile Много хляб има да изядат докато го стигнат просто.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт