SUPERNATURAL-To talk about

• 27 185
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • # супернатурална #
Гласувах  Peace и...дай Боже  Laughing
Леле, след спойлерите на Импалка вече съвсем, ама съвсем нямам търпение. Всъщност, разбра ли се защо  .......ната телевизия отложи епизода? 
Дейна, за благодарности като твоята се трудя! Е, и за да се поставям на мястото на лирическата героиня, разбира се  Laughing И да знаеш, музта може да почива, но Музовете-никога  Laughing

# 376
Възмутена до мозъка на костите си (и две педи след него): Току-що съседката ми, която усилено посвещавам в идеята "Да вземе да изгледа няколко епизода от СПН" и даже се беше навила, ми заяви (цитирам): "Я, този Дийн много прилича на Къванч Татлату (нямам представа дали се пише точно така, Гугъл ми го пусна в този вариант)а.к.а някакъв тип от някаква турска сапунка.
Онемях!  Shocked Shocked Shockedминута...  и половина така.... Аз в какво я посвещавам, тя за какво си мисли! Отказах се от идеята веднага, голяма грешка от моя страна. Тц, тц, тц - сега идеята ще ме преследва неудържимо!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ужас, чак и снимка на този видях, за да видя "приличал ли".  ooooh! ooooh!

Mupka, Мишата е сладурче! Уникален е, аз от две години някъде му следя туитчетата, голям образ е, така съм се смяла...

Галче, успешно се поставяш на мястото на многострадалните, отрудени и натоварени (както се изрази Импалка с малко над 200 кг. общо тегло) лирически героини! Давай само така.

Моята муза е на друга вълна в момвнта, но щом се върне на СПН, веднага ще споделя резултата. Simple Smile

П.С. Mupka, много е готино това с енокийския   bouquet Аз се казвам: Gisgundruxgonun

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 00:41 от Dana_Scully

# 377
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Ох, Дейна, ще се спукам от смях с твойта съседка Joy Трябва да е "южна съседка" hahaha Леле, сега се сетих, дали има преведен на турски СПН, и ако да, как ли звучи и туркините как въздишат хем по Д и С, хем по Къванч - "Гюзель, гюзель, машхала!"  Joy Оох  ooooh! Laughing
Ангел за Мирка. Hug

# 378
Ох Дейна  Joy Joy Joy страшни съседи имаш.
Спойлерите ... благодарско за тях ....  Hug Hug Hug

Аз да ви кажа в момента гледам един испански сериал който се казва "Ангел или демон"  Shocked
Познайте кой е главния демон ... едно малко и мноооого симпатично момиченце която се казва  newsm78  излезна ми от акъла  Joy
утре Ще ви разправям ...

# 379
Joy Joy Joy
Ох, Дейна, ще се спукам от смях с твойта съседка Joy Трябва да е "южна съседка" hahaha Леле, сега се сетих, дали има преведен на турски СПН, и ако да, как ли звучи и туркините как въздишат хем по Д и С, хем по Къванч - "Гюзель, гюзель, машхала!"  Joy Оох  ooooh! Laughing
[

Ъ, буквално! Изумих се, възмутих се, три пъти се изчервих и едвам тогава се предадох, че каузата със съседката е загубена (аз от къде да предполагам, че гледала бозите по националните ни телевизии), пък иначе много свястно момиче изглежда. Simple Smile

Казвам го тук съвсем открито с идеята, че едва ли в нашата темичка има любителки на "Листопад", НАЛИ? Simple Smile  #Sniper #Sniper

Бичи, този многострадалният момък от подписа ти от къде ми е познат? И говорейки си за сериали, някой гледал ли е "Demons"? Два сезона имало излезнали, има ги на Бг и били точно по нашата тематика - апокалипсис, ангели, демони, герои спасяват света...??

# 380
  • # супернатурална #
Признавам с ръка на сърцето, че почти изгледах един подобен, но не Листопад  Joy В свое оправдание ще кажа, че беше по-класен (май Laughing) и имаше хубава музика. След това се излекувах Laughing

# 381
Признавам с ръка на сърцето, че почти изгледах един подобен, но не Листопад  Joy В свое оправдание ще кажа, че беше по-класен (май Laughing) и имаше хубава музика. След това се излекувах Laughing

Aу, Галче, изповядан грях не е грях, нали? Пък и ти "почти си го изгледала". Сега отчетата ще ти дадат "почти опрощение" и всичко е наред!

# 382
  • # супернатурална #
Само да питам, "почти опрощение" как да го разбирам: двамата, но по малко, или единия, но изцяло Rolling Eyes

# 383
  • КиТ
Благородство за сполерите нЕмам търпение вечеееее Crazy,оф направо немога си намеря място чак hahaha hahaha hahaha hahaha

(A Shocked ! Чак сега забелязах надписа на стълба точно пред ръката на Диййн с колта. Дали е случайно Thinking - не вярвам Mr. Green !) Благодаря   bouquet . Има ли смисъл да ти казвам пак колко те обичам?!

Странно Thinking и на мет там ми попадна първо погледа Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

За теб, но само ако я споделиш, една неземна красота:
(цък и после пак цък за задоволително Wink  голяма)
Очи, поглед, коса, вратле за хапане, устни и едно палаво езиче за разкош - *туп* *АХ!*
Ох,това ма разтопи напарво,не ми трябват възглавничките ми една купичка ша ма улесни Mr. Green Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Възмутена до мозъка на костите си (и две педи след него): Току-що съседката ми, която усилено посвещавам в идеята "Да вземе да изгледа няколко епизода от СПН" и даже се беше навила, ми заяви (цитирам): "Я, този Дийн много прилича на Къванч Татлату (нямам представа дали се пише точно така, Гугъл ми го пусна в този вариант)а.к.а някакъв тип от някаква турска сапунка.
Онемях!  Shocked Shocked Shockedминута...  и половина така.... Аз в какво я посвещавам, тя за какво си мисли! Отказах се от идеята веднага, голяма грешка от моя страна. Тц, тц, тц - сега идеята ще ме преследва неудържимо!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ужас, чак и снимка на този видях, за да видя "приличал ли".  ooooh! ooooh!
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Оф тоя момент ми липсва ДиС-а Joy Joy Joy Joy,няма си на идия как една искаше да се развежда заради тоя субект Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Просто Дийн и е заприличал на него щото може би всяка вечер го гледа,ляга със сномка от него нямам как само него вижда hahaha hahaha hahaha

п.п Една много голяма порция с почерпака за отново взет изпит и то не какъв да е най-трудния(повече от половинате са скъсани ма аз са промуших
Crazy bowuu bowuu bowuu)
цък
цък
цък
цък

п.п2 Кат сме тръгнали да си казваме,аз се подлъгах на Глистопада tooth tooth tooth и още едни сапунен Blush Краули да не този който си мисля Thinking Случайно да започва с Мелодията....? Whistling

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 00:57 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 384
  • # супернатурална #
Плами, честито, пак да черпиш! И да, преди Дейна да ни срита, той е. Но повече ми харесва оригиналното заглавие на романа, което е "От устните към сърцето" Докато го гледах си мислех, че колкото и да ни е неприятно, с турците си приличаме най-много по отношение на народопсихология.
Извинете за спама.

# 385
Хахахахха Дейна направо трагико-комична ситуация с турчина дето приличал на Дийн, ужас, все едно да сравниш москвич с импала а?  Laughing

Краули мерсииии за хубавия Кас, кога ще ми омръзне да го гледам? А още не съм почнала конвентите  Mr. Green

Момичета тук има страхотни, подробни скрийкапсове от сезоните, без логота и с хубаво качество, на който му се плакне око да се потапя - Цък

# 386
A, няма да ви ритам Grinning Стига ми за една вечер толкова вълнение, време е Сам и Дийн да спасят някое и друго бебенце-шейпшифтър (както ги подкарах, нищо чудно да изгледам и всичко останало до петък). Mr. Green

Галче, "почти опрощение" ще рече "ахаа, почти си се покаяла за скверното дело и отчетата идват да те опрощават, което пък влече скверни мисли... по техен адрес, та затова няма как да е пълно опрощението. Но и твоя вариант с "двамата по малко" също ми харесва. Mr. Green

Плами, честит взет изпит, все така!

Mupka, аnastdean прави страхотни неща! Simple Smile Снимките, които си изровила в галерията, са върховни.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 01:14 от Dana_Scully

# 387
Пламиииииии Hug Браво на моето момиче, само така   bouquet
Аз да се изповядам (нали секси отчетата са при мен, та сега се изповядвам НОН СТОП  Mr. Green) , по вина на свекито, хванах от средата върпосната Мелодия и я догледах ....  Embarassed
Дейна, мила, как кой е това  Shocked???? Ама това е тракиеца който после става Спартак  Heart Eyes Аз с него изневерявам от време на време на Д и С

# 388
  • # супернатурална #
Аз с него изневерявам от време на време на Д и С
Joy Joy
Оо, папА вече не може да вика на Самито "лос", щото...той самият е лос Laughing

# 389
Една съвсем малка спойлерска снимка от Мета-епизода:

Тук дали са себе си или...?

Общи условия

Активация на акаунт