SUPERNATURAL-To talk about

• 27 205
  • 731
  •   1
Отговори
# 420

А аз искам да видя всичко, в най малки подробности .... ако е възможно.

А аз, в най-големи...ако е възможно  Rolling Eyes  Laughing

Така така, скромни сме ние, скромни.

К'во да е. Важното е на финала да ти се напълни душата, Импалко  Laughing

Ръце, очи, душа пълни .... богата работа ....

Импалка, така ми се струва или има куршум за ключодържател ??????

# 421
Импалка, така ми се струва или има куршум за ключодържател ??????

Да. Но не знам подробности.

Виж новия ми подпис. Мъъъъъъъъррр...

# 422

Виж новия ми подпис. Мъъъъъъъъррр...

WOW
.... хипнотизирах се от пръстите  Heart Eyes

# 423
Оо, даа, пръстите... Обичам ги Heart Eyes . Обаче напрегнатото сухожилие от вътрешната страна на китката, когато стисне ключовете в юмрук - smile3544 на жълтия матрак.

# 424
  • # супернатурална #
Не мога да преценя от този ъгъл, но това Самовата ръка ли е, дето си играе с аксесоарите ти така омайно  Rolling Eyes

# 425
Галче,
Кога Сами е бил нежен с мен, та чак да е такъв и с аксесоарите ми Cry ?!
Не помня от кой епизод е гифчето, но със сигурност ръката е на Диййн. Ъгълът е перфектен Mr. Green : гледай формата на пръстите, а ако си маниачка като мен - дори на ноктите.
Бягай на поправка по 'Уинчестърова анатомия' и стига с тази 'Музика': вярно че си виртуоз, но все пак.
 Hug Hug Hug

# 426
  • # супернатурална #
Отивам да залягам над (под) анатомията. Срамувайки се, самобичувайки се и посипвайки глава с пепел. Вярно, че стилът е по-скоро Дийнов, но липаста на халка ме заблуди. Признавам си, че има неизучени детайлни части.

# 427
  • Разпиляна във въображението
Дий, Дийн. Това дали е кадър или е много добре насложен манип Thinking

# 428
Miriel,
Кадрите са от 2.02 'Everybody Loves a Clown'
Ето един оригинален за сравнение:

Моментът е когато Диййн тръшва вратата на вана и казва: 'I feel like a friggin' soccer mom!'

# 429
  • # супернатурална #
Импалко, признах те   bouquet Не чак сега, но...това вече ме срази. Още колко имам да учаа  Laughing
Гласувайте и тук за момчетата, водят, но все още неубедително.

# 430
Знаех си, че има нещо не както трябва Joy

# 431
Галче, Hug

Знаех си, че има нещо не както трябва Joy

Ако това е вид 'Благодаря' Rolling Eyes , тогава моля, радвам се, че помогнах.

# 432
Дейна, покрай съседката ти, да не забравя да кажа, че от 7 февруари по БТв Синема започват излъчването на всички сезони, дори и последния  Grinning, на "Досиетата Х".  Аз  съм фенка на агентите, не знам ставало ли е въпрос, и ще си ги гледам пак. Колко общи "случаи" имат с 1 сезон на СПН! (Обаче колко зарибяващо ги разрешаваха  Mr. Green )  Бях озадачена от това  "преписване" Grinning
А за мен като отявлен, мега-луд по "Досиетата Х" фен, приликата със СПН и многото референции, (включително и половината каст, които участват успешно и в двата сериала) беше само поредният, но с основно значение сладък повод да се влюбя в сериала. Винаги съм твърдяла, че "Досиетата" са най-доброто, правено някога от американска телевизия... сега към тях има и едно "Supernatural". Heart Eyes

Импалка, дийновите пръсти, дето ти въртят аксесоарите са от 6х02 - тъкмо го гледах докато вечерях, затова съм толкова наясно, не че знаех. Гифчето от подписа ти е един път - действа ми хипнотизиращо  Shocked Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:07 от Dana_Scully

# 433
Пропуснах. Благодаря.

# 434
Едно много сладко Кастиелче за Мирка:

Общи условия

Активация на акаунт