Обявиха ли грипна ваканция във вашето училище?

• 1 169
  • 10
  •   1
Отговори
Обявиха ли грипна ваканция във вашето училище, и кое е то?

# 1
  • София
Има ли значение кое е "нашето"? Ако си от София, примерно, за всички важи това:
"... със заповед  на Министъра на образованието, младежта и науката се прекратяват учебните занятия във всички столични училища, считано от 24.01.2011 г. /понеделник/ до 28.01.2011 г. /петък/."

http://www.rio-sofia-grad.com/

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 15:53 от PurpleDragon

# 2
  • Стара Загора
В Ст Загора още няма обявена ваканция . 

# 3
  • София / Пловдив
Ако няма обявена грипна епидемия за съотвената община, директорите на училища могат да вземат решение за грипна ваканция на отделните уч.заведения при заболеваемост над 30%.

# 4
Не!Явно чакат болните да станат 99% и тогава ще се сетят.

# 5
Да, от днес в Бургас е обявена грипна ваканция- до петък.

# 6
  • Варна
Не!Явно чакат болните да станат 99% и тогава ще се сетят.

И при нас така #Cussing out

На всичко отгоре днес,четох че нямало да обявят грипна ваканция във Врана, защото болните били 'само 137 на 1000, а нормата била над 150' #Crazy Може би тези,които вземат решенията нямат деца, или пък нещо са го закъсали откъм срочни оценки,че непременно държат да се ходи докато и последното здраво дете се изпоразболее.

Мисля моите деца утре да останат в къщи. Все ще наваксаме с ученето, отколкото да наваксваме после ама болни.

# 7
Абсолютно си права. Синът ми преди две седмици беше болен, и половината клас също. Чак днес обявиха в Бургас ваканция. Все след дъжд качулка мерките. За Варна слушах тази вечер в новините-не бил достигнат прагът. newsm78

# 8
  • Ямбол
Тук все още не са. Но и грип няма много. От класа на сина ми /32 деца/ отсъстват 4-5 само, като за единия знае, че не е толкова болен, просто не му се ходело всеки ден да го изпитват.

# 9
Във Варна вече обявиха грипна ваканция, децата са на училище във вторник.

# 10
  • София / Пловдив
И в Пловдив учениците ще почиват от утре до 31 януари включително.

Общи условия

Активация на акаунт