D H L - 2

• 49 134
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Офф, нещо не мога да си оправя, уж правя всичко както трябва и пак нищо не ми показва. Това ми е Colis nº 20110211085304. Моля, някой разбиращ да помогне !  Praynig Peace
Извинявай, но от кога ти е поръчката? Като гледам предполагам, че е от 21.01 - така ли е?

Да от 21.01 е. 3 дни са минали все пак сега е 24.01 23:47 а те ми фактурираха още на 21.01.

# 61
  • София
Офф, нещо не мога да си оправя, уж правя всичко както трябва и пак нищо не ми показва. Това ми е Colis nº 20110211085304. Моля, някой разбиращ да помогне !  Praynig Peace
Извинявай, но от кога ти е поръчката? Като гледам предполагам, че е от 21.01 - така ли е?

[/quote]
Да от 21.01 е. 3 дни са минали все пак сега е 24.01 23:47 а те ми фактурираха още на 21.01.
[/quote]
Минал е само един ден днес! Събота и неделя не работят така  както ни се иска на всички, като изчакаш още няколко дни може и да ти я предадат на куриер поръчката.
ето да не се мъчиш да четеш 4-ри поста по назад:
Аз чакам три поръчки като най- ранната е от 19.01 Явно вече се поутежни положението и започнаха малко по- късно да пристигат.
На мен ми прави впечатление, че при някой от артикулите пише Livre sous 4 jours. Това не означава ли, че продуктът ще е наличен след 4 дни. Може би освен многото поръчки и това оказва влияние. Трябва да имаме търпение.
Карла   много си права, ама няма кой да чете след колко време ще му е наличен поръчания продукт, когато си прави поръчката. На някой пише 24ч (не и в момента по намалението), 48ч, 72ч, 4дни, 5 дни, 3 седмици.... Еми каквито артикули сме си избрали със съответния срок на наличност за да се приготвят, след толкова време ще се обработи поръчката и съответно тръгне.
Няма как да тръгне поръчка след 24 или 48 часа, при положение, че има поръчани артикули които ще са налични след 4 или 5 дни или 3 седмици.
Извинявам се за дългия пост, но се надявам вече преди да кажете не ми се вижда пратката в DHL, която пуснах вчера или онзи ден, да си спомните какво ви е пишело докато сте си слагали нещата в кошницата.
В моята поръчка която пуснах на 13.01 с Colis nº от 14/01/2011 срока ми беше 72 часа на наличност на артикулите. Ами хората са си го спазили от всякъде този срок, тъй като на 19.01 в 11:07 e получена информация за пратката в LILLE – FRANCE. А днес вече е пристигнала в София и утре ще ми я достави куриер.
Желая на всички успешно получаване на поръчките.   

# 62
Благодаря fishi_fishi ! Извинявам се ! ooooh! Peace

# 63
  • София
Момичета ,преди да изпищите ,че ви няма поръчката в DLH изчакайте поне 5- 7  дни от фактурирането !!!!!

# 64
  • София
Момичета ,преди да изпищите ,че ви няма поръчката в DLH изчакайте поне 5- 7  дни от фактурирането !!!!!

Предлагам това да се добави в 1 пост  Peace

# 65
  • Варна

Предлагам това да се добави в 1 пост  Peace

Има го. Laughing

# 66
  • София
Така с риск да ме линчувате имам въпрос, който не знам къде да задам.  Embarassed
 Та въпроса ми е, понеже вече съм убедена, че моята пратка пътува по пощата, за колко време пристига.
Извинявам се ако съм досадила, просто ми е първа поръчка и освен нетърпение изпитвам и притеснение  bouquet

# 67
  • София
Така с риск да ме линчувате имам въпрос, който не знам къде да задам.  Embarassed
 Та въпроса ми е, понеже вече съм убедена, че моята пратка пътува по пощата, за колко време пристига.
Извинявам се ако съм досадила, просто ми е първа поръчка и освен нетърпение изпитвам и притеснение  bouquet

Ние хора не хапваме  още. Peace
Преди намалението поръчките по пощата идваха в рамките на 15- 20 дни.Сега по време на намалението не се знае.

# 68
  • София

Ние хора не хапваме  още. Peace
Преди намалението поръчките по пощата идваха в рамките на 15- 20 дни.Сега по време на намалението не се знае.
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ти!!!

# 69
  • Стара Загора
vangobi ,не позна ,че е по пощата .Писах ти ЛС  Hug

# 70
  • Beyond the Frontiers
Днес получих поръчката от 13-ти, до 2 дни ще пристигне и тази от 15-ти - според DHL.

# 71
  • София
може ли да помогнете ...понеже адреса беше непълен Blush
Цитат
Colis nº 20110200623185 en cours de traitement le 20/01/2011
Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie
благодаря предварително  bouquet

# 72
  • София-Младост
Цитат
Рано е още.

# 73
  • София
Цитат
Рано е още.
ок

# 74
  • Димитровград
Вчера получих 2 поръчки от 14-ти януари и днес още една от 14-ти януари.

Общи условия

Активация на акаунт