D H L - 2

• 49 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Момичета имам питанка.Излязла ми е фактурата и това ми е  Colis nº 20110246218420 en cours de traitement le 24/01/2011
Но така и не разбрах да махам ли казаните по-горе числа за проследяването или не.
И след излизането на фактурата до колко дена пратките се предават на доставчика.
Благодаря ви предварително на отговорилите  Wink

# 76
Момичета имам питанка.Излязла ми е фактурата и това ми е  Colis nº 20110246218420 en cours de traitement le 24/01/2011
Но така и не разбрах да махам ли казаните по-горе числа за проследяването или не.
И след излизането на фактурата до колко дена пратките се предават на доставчика.

Ако има фактура в пдф формат, поне след 2 дни може да има нещо в дчл.....

# 77
  • София-Младост

Ако има фактура в пдф формат, поне след 2 дни може да има нещо в дчл.....
Сега 2 дни май са малко.
Имам поръчка , която направих на 17-ти, фактурираха я на 20-ти, едва днес по обяд получих мейл с № на товарителница и малко преди това ми излезе, че е предадена на куриерите в Лил. Днес сме 25-ти.
Така че просто търпение!

# 78
  • Стара Загора
Момичета ,преди да изпищите ,че ви няма поръчката в DHL изчакайте поне 5- 7  дни от фактурирането !!!!!
des_lona ,това е за теб.... Hug

# 79
Лелеее,като чета последните постове и нещо май се притесних  ooooh! В промеждутъка 18-22,01 имам направени 6 поръчки от 2 акаунта и нито една от тях няма 2-ри ред  Rolling Eyes Иначе са на 4-та стъпка,но все пак......
Виждам,че получавате пратки от 15 -ти ,а моите още не са фактурирани,нормално ли е това?

# 80
  • София-Младост
Лелеее,като чета последните постове и нещо май се притесних  ooooh! В промеждутъка 18-22,01 имам направени 6 поръчки от 2 акаунта и нито една от тях няма 2-ри ред  Rolling Eyes Иначе са на 4-та стъпка,но все пак......
Виждам,че получавате пратки от 15 -ти ,а моите още не са фактурирани,нормално ли е това?
Всичко е нормално, получават от 15-ти...твоите са след 18-ти...по-горе писах, поръчка от 17-ти, нямаше втори ред 5 дни...айде провери колко пъти съм питала и съм се притеснила. Намаления са това, не пазаруват само 200 човека от България.

# 81
  • София
Лелеее,като чета последните постове и нещо май се притесних  ooooh! В промеждутъка 18-22,01 имам направени 6 поръчки от 2 акаунта и нито една от тях няма 2-ри ред  Rolling Eyes Иначе са на 4-та стъпка,но все пак......

След като са на 4 стъпка са фактурирани.Вторият ред се бави нещо по намалението.Аз също чаках 5-6 дни втори ред на поръчки от 13 и 14.01.Споко ,ще дойдат всички поръчки . Peace

Ала-Бала ме е изпреварила . Grinning

# 82
Ала-Бала ,tedichka07, благодаря!

# 83
 Hug Колко сте добрички... много се бях притеснила за моята поръчка, но след като прочетох обясненията ви .. сега тръпна в очакване Simple Smile   bouquet

# 84
Днес получих две пратки, фактурирани на 17-ти, но още не съм ги видяла. Бях помолила да ми задържат едната, за да ми ги достави куриерът на един път. Момичетата от DHL са много любезни и отзивчиви Hug Утре чакам нова поръчка Peace

# 85
Да се оплача и аз. Вчера звънях на DHL за поръчката ми то 13 те ми казаха,че камиона е пристигнал и утре ще е при мен, но днес ни вест и кост. Звъннах и се оказа, че по грешка пратката ми е в Благоевград вместо в Перник  #2gunfire Ама какво да ги правя.......обещаха утре сутрин да ми я донесат. Иначе и аз имам поръчка от 16 която още не е тръгнала  Cry

# 86
  • София ,
Здравейте!Направих поръчка на 21.01 и в DHL ,като проверявам не пише нищо?

# 87
Момичета ,преди да изпищите ,че ви няма поръчката в DHL изчакайте поне 5- 7  дни от фактурирането !!!!!
venci ,това е за теб.... Hug

# 88
пратката ми направена на 16.01.днес е тръгнала!!!

# 89
за информация моята направна на 17 днес е тръгнала също,ще я почакам да се появи в диейчел и ще кажа

Общи условия

Активация на акаунт