www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 950
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Ами наистина изчакай отговора им тогава.Иначе паричките направо в картата ми влязоха,много бързо действаха , само дето остатъка от поръчката ми още го няяма,писаха ми че е пусната на 27.01,а в акаунта ми стои процесинг,предполагам че е нормално, тъй като си стои с номера на всички продукти -включително и липсващия,и си чакам  Thinking

traking нямаш ли? Те добре казват, че е изпратена, но.... Thinking

# 346
  • Испания
Сумата ми е около 10-тина долара, та затова и не мога да я проследя.Ама и една друга моя поръчка чаках 2 месеца и нещо,така че ,още си мисля че е рано  Rolling Eyes

# 347
pepina1965 , Благодаря за адекватния отговор  bouquet

# 348
  • Бургас
Момичета, това означава ли, че поръчката ми  вече пътува към мен
Destination - Bulgaria
The item (RB256114295HK) was posted on 26-Feb-2011 and is being processed for delivery to the addressee.

Абсолютно същото имам и аз изписано, дано да пътуват вече  Peace

Поръчката си я направих на 19-ти февруари /събота/, после на 21-ви те ми писаха , че единият артикул е изчерпан, избрах си друг на почти същата цена. На 22-ри ми потвърдиха, че ще стане размяната и на 23-ти получих е-мейл с тракинг номера.
Днес проверявайки в сайта, който сте дали на 1-ва страница ми изписа точно това , което и кема81 е написала по-горе.
В акаунта ми в тинидейл поръчката ми е със статус : Shipped

Струва ми се, че по-рано от 3 седмици ще дойде, дано е така и не ми замотат някъде пакета  ooooh!

# 349
ДА споделя,този надпис ми го написа и след него изписа друг в рамките на няколко дена.Първо беше този,а след това имаше друг ,че вече е пратена, а този The item (RB256114295HK) was posted on 26-Feb-2011 and is being processed for delivery to the addressee. е по-скоро,че се приготвя за отпътуване,но не е пратен. Peace

# 350
ДА споделя,този надпис ми го написа и след него изписа друг в рамките на няколко дена.Първо беше този,а след това имаше друг ,че вече е пратена, а този The item (RB256114295HK) was posted on 26-Feb-2011 and is being processed for delivery to the addressee. е по-скоро,че се приготвя за отпътуване,но не е пратен. Peace

Да, и аз така го разгадах след като минах през гугъл преводача, но ми се искаше да пътува вече Simple Smile

П. П. Вие как мислите, дали ни разчитат нещо - поне на мен. Аз като не знам грам английски, пиша в гугъл преводача на бг, превеждам на английски - копирам и им изпращам. И те даже ми отговарят  #Crazy . Ако някой знае по точен електронен преводач ще бъда много задължена Grinning

# 351
Ето още един сайт за джаджи - изпробван и препоръчан newsm08
www.pandawill.com

# 352
  • Ямбол
www.pandawill.com

да но този сайт не е с безплатна доставка ,нали?

# 353
Здравейте,

На 24.02. поръчах телефон, имам мейл с трейкинг номер но все още не ми излиза никаква информация  newsm78
След колко време горе долу се появява, знаете ли  Sad?
Мерси предварително.  bouquet

# 354
4-5 дни
Здравейте,

На 24.02. поръчах телефон, имам мейл с трейкинг номер но все още не ми излиза никаква информация  newsm78
След колко време горе долу се появява, знаете ли  Sad?
Мерси предварително.  bouquet

# 355
www.pandawill.com

никид, доставката е безплатна според написаното на сайта, а и моя приятел, който е поръчвал там, не е плащал за доставка  Peace Обаче е много бавен  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 10:22 от AP

# 356
www.pandawill.com

никид, доставката е безплатна според написаното на сайта, а и моя приятел, който е поръчвал там, не е плащал за доставка  Peace Обаче е много бавен  Crossing Arms
А цените как са,понеже не ми зарежда.... newsm78

# 357
Ами като focal-a, tinydeal, dhgate,chinabye, dealextremе... Аз си мисля, че на всичките стоките им идват от едно и също място, само online-shop-a е с различно име newsm53 newsm12

# 358
  • Димитровград
И аз чакам една поръчка от 24.01.
Ако толкова се чака-ще ме откажат да поръчвам от там.

# 359
 http://www.brandsdragon.com/
Момичета я вижте тук, продуктите в сайта са с доста по-ниски цени от Тинито.
Мисля че доставката е безплатна, какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт