www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 2

• 45 950
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
добър онлайн магазин и наистина евтини, но дали са легитимни?

# 361
http://www.brandsdragon.com/
Момичета я вижте тук, продуктите в сайта са с доста по-ниски цени от Тинито.
Мисля че доставката е безплатна, какво ще кажете?

Ами евтини са,защото не видях да има безплатна доставка и като я сложиш стават ,дори по-скъпи... Peace

# 362
И аз разгледах, но не на всичко е безплатна доставката. Иначе един адаптер който си харесах в тинито и беше към 5$, тук е на половина и с безплатна доставка  Mr. Green
Само са проба тръгнах да видя колко излиза за един телефон долу - горе доставката - 21$. Според зависи от теглото Simple Smile

# 363
tinydeal днес ми писаха, че ще ми пуснат поръчката без липсващите слушалки. Аз пък им писах, че ако искат съм съгласна да ми върнат парите, за да не пускат пратка само с тях (да си спестят доставката) и ми отговориха, че ще си получа обратно парите - явно и за тях това е по-приемливо  newsm47  Сега чакам вече shipping и да получа traking-номер.
pepina, теб след колко време горе-долу ти върнаха парите? На картата ли или в pay-pal? Те казаха, да си следя pay-pal-а.... newsm78

# 364
Вижте какво си харесах, чудех се дали тук по китайските магазини, за левче или в някой от големите вериги като Метро ги няма?

http://www.tinydeal.com/4pcs-fantastic-rice-boiled-egg-sushi-mol … c779smmv9859tgl67

# 365
Вижте какво си харесах, чудех се дали тук по китайските магазини, за левче или в някой от големите вериги като Метро ги няма?

http://www.tinydeal.com/4pcs-fantastic-rice-boiled-egg-sushi-mol … c779smmv9859tgl67
това мн яко, доколкото разбирам изсипваш яцето и го вариш така! нали/?
http://www.tinydeal.com/diy-madman-combinable-straws-plastic-dri … 3327-p-13809.html  хаха това е яко

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 16:54 от deni4ka_m

# 366
deni4ka_m, чупиш вътре яйцето и вариш, много ме радват формичките, но се чудя сега ако го поръчам то до великден няма да дойде((( за това ако някой от вас е виждал в БГ да се продава ще ме улесни мноогоо да не ги сънувам ахаха Mr. Green

# 367
...доколкото разбирам изсипваш яцето и го вариш така! нали/?

не, пише, че свареното яйце докато е топло се бели и слага във формичката и после формичката в студена вода, зада приеме яйцето неговата форма  Peace готини са!

# 368

не, пише, че свареното яйце докато е топло се бели и слага във формичката и после формичката в студена вода, зада приеме яйцето неговата форма  Peace готини са!
aaaaaaaaaa e как ще стане тая работи, то пари , а и ще се начупи , накъса!

# 369
aaaaaaaaaa e как ще стане тая работи, то пари , а и ще се начупи , накъса!

това вече незнам  Joy

# 370
Току-що си отворих мейла и имам писмо, че са ми dispatched-нали нещата  newsm44 newsm47 Обаче в мейла пише, че това е станало на 26.02 - е как става тая работа?! smile3506
Някой поръчвал ли си е изкуствени мигли?! Ако да, моля да сподели мнение  newsm17 smile3525

# 371
  • Ямбол
Тези формички са за ориз момичета,загледайте се по-добре в снимката,че е ориз с плънка  яйце,така си го и пише.
Суши.
Тоест всяка една формичка "за сладки" би могла да свърши същата работа.
Не мислите ли така  Wink

# 372
Тези формички са за ориз момичета,загледайте се по-добре в снимката,че е ориз с плънка  яйце,така си го и пише.
Суши.
Тоест всяка една формичка "за сладки" би могла да свърши същата работа.
Не мислите ли така  Wink
да и аз видях нещо за суши , ама пък и яице си има! абе интересно е ама , колко пъти ще се ползва. А и за какво ти е за великден, то тогава най-малко ще трябва.

# 373

Честита Баба Марта !

# 374
Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени,
бели и червени.                          ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Първом на гората
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.