Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 2

• 29 597
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
  • Добрич
На мен пък жирафа ми харесва. На детенцето ми-също.  Peace
Имаме го от играто от преди две години. Тогава не успяхме да съберем за проходилка, че много бързо свършиха. Малкият беше на 1.5 месеца и доста си играеше с него. Сега от време на време-също се заиграва. Играчката е супер качествена, голямо тръшкане падна и все още е здрава за разлика от други играчки които отдавна заминаха в кофата за боклук. Друг е въпроса, че цената му е доста висока, но благодарение на тази игра го имаме и аз съм доволна. Сега нямам търпение да ди получим кубчетата и се надявам също дани харесат.  Peace   Laughing

# 751
Абе, що ми се струва, че цялата работа с тия памперси е фалшива. Само заблуждават майките. То течати, то мечета, то пускане по пощата, телефони дали е обработено писмото и т.н. #2gunfire Да не говорим, че цената им се вдигна /на памперсите/ - и какво май по-добре да си купя играчката и да не се занимавам с тая страшна далавера- да получа подарък. Ако не е така, здраве да е

# 752
  • София
Марти-цв, разбира се имаш право на мнение, но темата тук е друга. И ние купуваме играчки на децата си и не разчитаме само на Памперс. Никой не те принуждава да участваш. Всеки решава сам за себе си. при нас в магазините с печати пелените не са по-скъпи от големите вериги. Затова събирам печати.
Играчката с кубчетата се хареса на детето. Сега събирам за втора. не съм си счупила краката да бързам и да се тръшкам, че за мен не е останало.

Освен това тук не се толерират потребители само с едно мнение от типа:
"Не купувайте този продукт"
или
"Доктор Владимиров прави красиви бебета"

Ние сме решили да играем. А ти си сигурно 50-тия човек с подобно мнение.
Няма да ни разубедиш. Но дразниш.

# 753
Е, уж имам право на мнение пък те дразня. Казвам само, че нещо не ми излиза сметката. Нито искам да дразня някого, нито да го разубеждавам. Това, че ти Валя* се дразниш от чуждото мнение си е твоя работа. А, може би работиш за Памперс?

# 754
Запис да следя темата, че и аз уж събирам за подарък, ама като гледам май докато събера всичко ще е свършило.
Ако някой има информация за уокърите дали все още имат или не моля да пише, че аз уж за такова събирам, но май няма да сме огрее.

# 755
Е, уж имам право на мнение пък те дразня. Казвам само, че нещо не ми излиза сметката. Нито искам да дразня някого, нито да го разубеждавам. Това, че ти Валя* се дразниш от чуждото мнение си е твоя работа. А, може би работиш за Памперс?
Всеки който е участвал в играта е спечелил.Вие си решавате дали да разчитате на тази кампания.Същото мнение имаше и мъжа ми,но като си получихме играчките му затворих устата Mr. Green

# 756
  • Пловдив
И аз информативно да следя темата

п.п -  Искам да попитам - за белите памперси само големия пакет ли важи за играта? И като се признават и двата символа - памука и надписа, а и са еднакви от двете страни, колко печата трябва да искам да ми сложат - 6 или 12 - по 6 за всеки символ - за памук и за надпис    newsm78

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 20:23 от vany6a

# 757
# 758
дали са свършили вече жирафите защото изпратих писмото на 14 март и още несъм получила нищо.

# 759
Да! Свършили са.
Пиши в новата тема  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт