Географски език

• 1 564
  • 9
  •   1
Отговори
  • Провинция
Възможно ли е да се получи такъв от проблем със зъбите? По принцип са ми здрави, само венците ми кървят при миене с по-твърда четка.Оплаквания нямам , освен когато пия или ям топло и студено заедно.Имам един счупем,умъртвен и изграден зъм.От вътрешната страна се виждат 2 като метални иглички в зъба. Всички това е еот години,а географския език ми се появи преди няколко месеца

# 1
Не! Дъщеря ми го има от бебе ! А сигурно ли си че е географски език?

# 2
  • Провинция

Така каза личната,отказа да ми даде направление за специалист

# 3
Обикновено е характерен за хора с алергии. При моето дете при обостряне на алергията , се възпалява и езикът.

# 4

Така каза личната,отказа да ми даде направление за специалист
Не ти трябва направление- специалистът е стоматолог спец. пародонтология и лигавични заболявания! Те не са към касата!
Това с алергиите и на мен ми го каза педиатърът,но не е точно така! Моята дъщеря няма алергии!

# 5
езикът е огледало на организма. придобитият географски език не е само проблем на стоматолозите, може да се дължи на проблеми със стомаха, на кръвотворната система, медикаментозна реакция, дори като следствие на инфекциозно заболяване...следователно, ако има и някои от изброените предпоставки е редно да се търси причината и тогава личната лекарка е длъжна да пусне изследвания, които са в нейната компетенция и да даде направление за съответния специалист (гастро-ентеролог, ,хематолог, кожен) Wink

# 6
respuesta има разлика между географски език и промените в езика при изброените от теб заболявания! Затова е задължително да се посети специалист- лигавични заболявания !

# 7
значи и лекарите толкова знаят...
иначе съм наясно, че "географски език" е вродено  Wink

# 8
значи и лекарите толкова знаят...
иначе съм наясно, че "географски език" е вродено  Wink

Не е вродено.

Имаше тема за това тук преди.И в нета пише доста,ако ви се търси.

# 9
знаех си че езиците не са ми силата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт