Отговори
# 60
Мама Барба, моят син също до към 4-ия месец връщаше от преитата кърма, след като приключеше с храненето, но неговото беше от лакомия..
Не те разбрах обаче как тази поза ще предизвика връщане? или ...неразбрах... Thinking
в смисъл бебоците неповръщат по време на самото хранене... нали newsm78

# 61
Първо да пожелая един невероятен празник на всички Simple Smile Много хубава тема, дори и да съм все още чакаща своето бебе (6 г.с.) определено ще я следя с интерес.

# 62
Честити та ти радост against   bouquet И темата и Курса за мама, са много ползотворни и ратзоварващи  Grinning

Честит празник мили дами!
Спомням си когато за първи път празнувах 8-ми март като мама - много емоционален и паметен ден Simple Smile
Да са ви живи и здрави малките съкровища, много радост да ви носят...а на вас един - Този празник да продължава цяла година   bouquet

# 63
Честит 8-ми март на всички!   bouquet
За 12-ти срещата с Глаксо Смит Клайн се отлага. Ще пиша пак, когато има новини.

# 64
Исках да Ви попитам. Бъдещи мами като мен приемат ли се на тези сбирки, защото аз все още съм доста в началото? Благодаря предварително!

# 65
Исках да Ви попитам. Бъдещи мами като мен приемат ли се на тези сбирки, защото аз все още съм доста в началото? Благодаря предварително!
Съветвам ти да ходиш от началото даже и да се повтарят лекциите не е страшно, има неща които са запомнят от 3 път.
Има и друга причина да ходиш в първите месеци, аз сега и да искам не мога да седя на стола 1.5 часа всичко ме боли.

# 66
Съветвам ти да ходиш от началото даже и да се повтарят лекциите не е страшно, има неща които са запомнят от 3 път.
Има и друга причина да ходиш в първите месеци, аз сега и да искам не мога да седя на стола 1.5 часа всичко ме боли.

Благодаря ти! А къде мога да видя график на срещите?

# 67
мисля че назад в темата са написани за конкретния месец   bouquet

Ето нещо интересно от днес

Записът на предаването на КАФЕ от днес с участието на Хедра и Яна
http://play.novatv.bg/play/242561/
-"На кафе" се присъединява към световната тенденция за връщане към естественото хранене.

# 68
Датите за месец март:

1 март от 17 часа Тема "Кърмене" с активното участие на куклата Гого. Wink
7 март от 17 часа
17 март от 17 часа
24 март от 17 часа

На първа страница има карта , с адреса и обозначения как да се стигне до Комплкеса , където се провеждат срещите  Peace  (безплатни са)

# 69
мисля че назад в темата са написани за конкретния месец   bouquet

Ето нещо интересно от днес

Записът на предаването на КАФЕ от днес с участието на Хедра и Яна
http://play.novatv.bg/play/242561/
-"На кафе" се присъединява към световната тенденция за връщане към естественото хранене.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тая Гала ще взема да я харесвам вече.

# 70
Здравейте на всички отново! Имам огромното желание да ви посетя още в началните ми месеци, но някакси още ме е страх да се зарадвам! Вчера в темата на бъдещите майки ноемврийки прочетох за още две момичета от нас, които ни напускат заради спонтанен аборт...и сърцето ми някакси се сви, а притеснението направо е огромно. Ако ми позволите бих искала да поискам съвет от вас...Как се справяхте с тези мисли, когато бяхте в моето положение? И мислите ли, че е добре все пак в момента да посещавам вашето училище за бъдещи майки?

# 71
Спри да четеш отчетните поне в началото, търси статии, чети мнения на специалисти, отчетните в началото са противопоказни.
Момичета кога ще е курса, поканих една позната и не знам за кога да и кажа да дойде.

# 72
24 март, четвъртък, 17 часа. Ще къпем Гого, масаж, гимнастика. Най-вероятно ще го и кърмим. Simple Smile

Хайде да раждаме, г-жо Стихийно бедствие! Simple Smile

Агейнст, курсът се води от акушерка с дългогодишен опит, която непрекъснато следи новите тенденции. Мисля, че може само да се успокоиш като си поговориш с нея. Simple Smile Наистина си много в началото на бременността, но от опит казвам, че като чуеш съветите два пъти, ще добиеш много по-добра представа за какво иде реч. Към съвета на госпожа Стихийно бедствие ще допълня да правиш неща, които те зареждат положително - разходки, комедии, пазаруване, приятелки, хоби... Аз чета Чудомир и ми действа много добре. Wink Нашите бременни срещи също са приятно разнообразие и действат зареждащо. Това като бонус към полезността.

# 73
Здравейте,
искам само да попитам за уточнение, защото мисля този четвъртък най-накрая да ви посетя:
Мястото, където се провежда курса, триетажната бяла сградата точно пред Lidl ли е?
Благодаря предварително Peace

# 74
Здравейте,
искам само да попитам за уточнение, защото мисля този четвъртък най-накрая да ви посетя:
Мястото, където се провежда курса, триетажната бяла сградата точно пред Lidl ли е?
Благодаря предварително Peace

Точно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт