Фотография - 57

• 31 993
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
означават размерите на кадъра   Wink
thumbsup Тенкс!

# 496
Веч, няма как де са организира пращане на отпечатъци в чужбина. Вече писах по-рано.
Фото-Плейс са клиент на Еконт и си получават сумата за отпечатъка чрез наложен платеж при доставката.

Как ще става това с куриерски служби или с Български пощи, нямам идея. Кога и как ще си плаща клиента, кой ще организира изпращането в чужбина - едва ли Фото-плейс ще го правят, ако нямат договорни отношения, колко време ще отнема доставката, ако има рекламации как ще се уреждат нещата, кой ще плаща доставката с куриера...честно казано, твърде трудоемко и времеемко ми се вижда всичко...Ако ти или твои познати много желаете отпечатък, нека си го закупят оттук и им го доставят в България, пък после да се уреди изпращането - взимането...Съжалявам, обаче наистина нищо не ми хрумва... Rolling Eyes

# 497
Фрида, аз вече пратих моите рано сутринта и не бяха надписани. Искаш ли да пратя нов меис направо с оправени имена, или да ти напиша само файловете, кой какъв е. Май ще е по-лесно направо нов мейл с файловете с оправени имена?

# 498
Здравейте и поздравления за чудесното начинание Simple Smile
Следя темата, но освен да помогна с пари или да застана пред обектива на някоя от вас, по друг начин няма да мога да помогна.

Малко встрани от всичко това, какво ще кажете за този обектив?
http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/EF_L … rcePageID=26126#1

# 499
Трейси, аз ти отговорих на меила-има два варианта: или да ми изпратиш нов меил или да ми кажеш как ги даряваш и в какво съотношение са.

# 500
А мисли ли сте за нещо като  плакат с кратък анонс за фотосесиите,  които да се се поставя на места посещавани от деца - детски клубове, детски градини и ясли ? Ако някой може да оформи нещо такова за да си го принтираме

# 501
А мисли ли сте за нещо като  плакат с кратък анонс за фотосесиите,  които да се се поставя на места посещавани от деца - детски клубове, детски градини и ясли ? Ако някой може да оформи нещо такова за да си го принтираме
И аз за това си мислех...ако е с няколко чернобели снимки и кратък текст, всеки може да си го изпринти и да го залепи, на първите спирки до детски гради, по ясли и т.н. места на които се събират заинтересовани хора... ако мога, да помогна с направата на нещо такова ( за друго съм далеч  Embarassed)  Hug

# 502
  • Варна
Да се наслаждавам на красоти Hug,вместо просто "запис".

# 503
Шоши,
мислели сме, но до понеделник вечер нищо не можем да направим.

Представям ви галерията

http://gallery.help-viki.info/

Още веднъж и тук искам да благодаря на Либи и съпруг за съдействието за направата на тази галерия и на всичко, което ще направят за нас Simple Smile.

Утре сутрин ще говоря с Бони и ще я пуснем като тема във ФФ.

За големите файлове-моля да изчакате до утре вечер, за да знаем дали ще изпозлваме фтп-то на Веч или друго.

Целта на всичко това, е да има проста организация, и няколко човека, който да движат инфо потока.

# 504

Представям ви галерията

http://gallery.help-viki.info/

Още веднъж и тук искам да благодаря на Либи и съпруг за съдействието за направата на тази галерия и на всичко, което ще направят за нас Simple Smile.

Браво, Фрида!!!! Галерията е страхотна!!! Благодарим на Либи и мъжът й за работата и помощта!  bouquet  bouquet
Току що пратих и моите файлове - за съжаление само 5 Sad Чак ме е яд, че нямам нещо "по-така" да дам.. 

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 00:10 от рибка-бананка*

# 505
Фрида, прекрасна е!

# 506
галерията е страхотна, а снимките ги преоткривам с нови очи, представени са точно във вид, в който ти се иска да си купиш поне няколко!   bouquet

# 507
Фрида, браво, за организацията! Благодаря и на Либи и съпругът и за помощта! 

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 09:27 от шоши

# 508
Момичета,

във връзка с галерията, моето виждане е не да има количество, а качество.
Така, че ако имате неща, които вие лично бихте си закачили в хола, като се абстрахирате от факта, че са ваши, то ми ги изпратете.

Също така в един по-късен момент, когато наберем достатъчно и разнообразен материал, ще трябва да се подложи галерията на една селекция...

Апелирам да не ме обвинявате в автотолитаризъм, а да подходите критично и отговорно към кампанията.

Аз излизам, ще се прибера ранен следобяд предполагам, изпращайте меил на пощата, всички изпратени неща до сега са подадени към Либи.

# 509

във връзка с галерията, моето виждане е не да има количество, а качество.
Така, че ако имате неща, които вие лично бихте си закачили в хола, като се абстрахирате от факта, че са ваши, то ми ги изпратете.

Също така в един по-късен момент, когато наберем достатъчно и разнообразен материал, ще трябва да се подложи галерията на една селекция...

Апелирам да не ме обвинявате в автотолитаризъм, а да подходите критично и отговорно към кампанията.

Абсолютно съм съгласна с теб Фрида! Това е причината моите да са само 5.
Не знам кой те обвинява в автототалитаризъм (тази дума определено не мога да я изрека Mr. Green), но изобщо не смятам че се държиш авторитарно! Напротив - всичко е много ясно, систематизирано, чудесно организирано! И изобщо заслужаваш много    bouquet  bouquet  bouquet

Вече нямам търпение за неделя... Flutter

И един въпрос - ако няма как да се пращат принтове в чужбина, защо в интрото на галерията стои тази информация?

Общи условия

Активация на акаунт