Фотография - 57

• 31 984
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз си харесвам само една снимка за тази цел, но не съм сигурна дали ще мога да я оразмеря както трябва, без да пострада качеството  Rolling Eyes

Фрида, хубаво е да има 1-2 души, които да взимат решения, защото иначе ще се превърнем в кокошкарник  Mr. Green Действай смело!  bouquet

Момичета, по въпроса за рекламата, която споменахте - абсолютно забранено е да се споменават имена на фирми или продукти в тв ефир, особено на спонсори. Глобите са зверски! Така че не бива да се поемат подобни ангажименти, а да се използват други места за тази цел - на сайта на Вики, ФБ и пр.  Peace Аз сега не разбрах - мога ли вече да си постна на профила си във ФБ галерията с инфото? newsm78

Гледах на Агентката снежните кадри във Фликр   Shocked Агент, вие изобщо излизате ли навън?  Crazy

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 11:28 от Цецето

# 511
Страхотен екип сте, Фрида и хората от сайта! Браво за работата!
Аз не виждам всички неща на Фрий например, на Лени, на Рали, а Люба също се скатава.

Днес няма да мога да влизам повече, но утре сутринта рано-рано ще вляза и ако има новини, ще се заема със задачите.
Разбрала съм се за моите покупки как ще бъдат доставени на български адрес.
Спокоен уикенд на всички!

# 512
  • София
Галерията е страхотна, браво!

# 513
Веч, последно бяха качили само моите и твоите снимки. Явно отнема време качването и оформянето  Wink

В момента аз не виждам снимките от галерията  newsm78 Само при мен ли е така или може би още работят по нея.

# 514
Здравейте,
Шоши, изчисти си кеша, в момента е качено всичко, което съм подала, вкл. и Любата.
Либи, която качва нещата има малко дете, и го прави, когато има свободно време, тоест не става веднага след като и подам нещата.

Цецето и всички, можете преспокойно да споделята информацията за галерията
цецето-има ли някаква възможност да банер към галерията на сайта на ТВ7. Знам, че е голямо нещо, но не пречи да попитам Simple Smile

Тогава ви моля, да излъчим още един човек с който да съгласувам евентуална селекцията на галерията. Аз като вожд, се автономинирам Simple Smile))

Фрида, хубаво е да има 1-2 души, които да взимат решения, защото иначе ще се превърнем в кокошкарник  Mr. Green Действай смело!  bouquet

# 515
Чудесна инициатива.
Аз също бих могла да се вкл. Имам 2-3 сносни пейзажа и 1 цвете, окачено в хола на приятелка, които бих предоставила. Само не разбрах кой ще принтира купените фотоси или всеки си ги принтира.
Ще се включа и в инициативата за снимането като 2-ри фотограф, стига нещата да станат.

# 516
Какво ще рече да си изчистя кеша  Embarassed

# 517
# 518
И аз не успях с Мозила, иначе с Експлорера няма проблем  Grinning
Станало е някакво объркване с размерите на принтовете в галерията  (поне при моите забелязах)
Подала съм ги 30/40, а квадратите 30/30... Погледнете, може и при други да има разминаване  Wink

# 519
Грозното Пате  благодаря  Hug

# 520
И на мен през Мозила не ми се зарежда, с Експлорър няма проблем.
Много е хубава галерията, прекрасни снимки има!!!
Аз днес правих експерименти вкъщи, и цапаница  Joy Joy Joy

Ето го резултата:

What animal am I? by tracy_tomsickova, on Flickr

# 521
  • София - град
Просто ви се възхищавам за организаторските ви умения, оказва се че не само снимате превъзходно , но и организирате много бързо. Супер сте. Галерията е много добра, много ми харесва, мисля да си купя кадъра с мечока не знам на кого е ама ме плени!!!!!

Днес беше уникален ден, много топъл, много мил. Бях на гости на баба и дядо, срещите с тях винаги са много мили  Heart Eyes
Ето няколко кадъра от самоснимачката  Laughing

Untitled by Sofi Kaleva, on Flickr

037/365 *06,02  To feel the power of the sun by Sofi Kaleva, on Flickr

Untitled by Sofi Kaleva, on Flickr

# 522
Момичета, знам, че въпросът ми няма нищо общо с актуалната тема в момента, но ще си го побутна.

Малко встрани от всичко това, какво ще кажете за този обектив?
http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/EF_L … rcePageID=26126#1

Надявам се, че ще е подходящ за портрети както на открито, така и в помещения.

От няколко дена се заигравам с ръчните настройки, пробвам различни ISO, отвор на блендата и баланс на бялото. Това, което ми липсва, е достатъчно светлина. Като се прибавят и недобре подбраните настройки, резултатът е сивеещи снимки. Все още не набирам смелост да покажа някои от опитите си тук.

# 523
В тази галерия кадрите стоят още по-красиви,отколкото се виждат във фликр.Харесах си и аз за закупуване Peace Реших обаче,че нямам кадър,достоен за там,въпреки че бях пуснала два-три в предварителната група.Обаче чакам да се оповести окончателно за снимането,много бих се радвала да се включа там!Само ако ще се наложи да се снима с лампи ще е малко ограничаващо,иначе идеята за МОЛ при лошо време навън е много добра!
И браво на момичетата,които гонят всичко!!
Текста на английски за Вечерница дали го преведе някой?Ако не-аз ще го направя.

Gingles,нямам опит с Канон,но аз снимам с никонската 35-ца и мнението ми е,че за вътре и на по-тесничко е супер /не че цяло лято навън не снимах с него Simple Smile но сигурно защото нямах 85-ца Simple Smile)) /

# 524
бингъл, благодаря Simple Smile 35-цата как се представя навън? За снимане на бягащи и играещи деца от разстояние ок ли е? За момента нямам възможност да взема повече от 1 обектив наведнъж, а ми се струва, че на 85-цата ще й е тясно вътре. Затова клоня към 35 mm, но приемам всякакви други предложения и варианти.

Колкото повече се пълни галерията, толкова по-красиво става. Hug

Общи условия

Активация на акаунт