Фотография - 57

• 31 966
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Bagira,   10лв  за   5 кадъра е   твърде малко,     не си струва   снимането, обработването и   прочие,  дори за малък  град цената от  30 лв   5 кадъра е ОК, но нека  са  20 поне  щом те притеснява....

# 571
Алегрина, фeичките ти са невероятни! Със сигурност ще се харесат от всички  Peace

Аз съжелявам, че моите снимки не ги обработих малко, а ги изпратих без никаква обработка. Трябваше да видя другите какво ще качат и да не бързам, но нищо така покрай моите неща хубавите ще изпъкнат още повече  Wink

Някой пускал ли е  информация за фотосесиите по  отчетните теми ?

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 09:52 от шоши

# 572
Здравейте, момичета.

Аз се включвам от дъжд на вятър, но редовно чета и исках да съм прочела всичкото инфо, преди да се включа по темата за Вики.
Вече писах на Гери от Пловдив, че съм готова да помогна със каквото мога - снимане, обработване, носене на стойки  Laughing  Не претендирам да съм кой-знае колко велика, но смятам, че винаги има нужда от още едно рамо.

Ще гледам да информирам възможно повече хора за събитието, пък вярвам,ч е парите ще се съберат  Praynig

редактирам се: може ли някой с опит в блогър да ми помогне да сложа банер и на блога си, че така зададения код не ми излиза  Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 09:52 от tanzen

# 573
редактирам се: може ли някой с опит в блогър да ми помогне да сложа банер и на блога си, че така зададения код не ми излиза  Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Praynig Praynig

Писах ти на лични Peace

# 574
  • Пловдив
чудесно е, че пловдивската групичка се събира)))  Hug
аз уговарям едно помещение за неделя, че май ще е студеничко за външни снимки.
Следобед ще пиша.

# 575
Bagira,   10лв  за   5 кадъра е   твърде малко,     не си струва   снимането, обработването и   прочие,  дори за малък  град цената от  30 лв   5 кадъра е ОК, но нека  са  20 поне  щом те притеснява....
Джали,явно не съм се изразила точно.
Искам да кажа с 10 лв. по-евтино,т.е.цената да е 20 лв. за 5 кадъра. Heart Eyes

# 576
ок, нека заковем, за да обявя.

# 577
Felicidad, оправих го, много благодаря!   bouquet

И аз се радвам за пловдивската група  Peace

# 578
Bagira,   10лв  за   5 кадъра е   твърде малко,     не си струва   снимането, обработването и   прочие,  дори за малък  град цената от  30 лв   5 кадъра е ОК, но нека  са  20 поне  щом те притеснява....
Джали,явно не съм се изразила точно.
Искам да кажа с 10 лв. по-евтино,т.е.цената да е 20 лв. за 5 кадъра. Heart Eyes

Аз съм за 20лв в малките градове Peace

# 579
  • София/Осло
Не е пускано по отчетните теми...още нали не е уточнено-час, място....
Като имате готов текст аз се ангажирам да го размятам по темите !  Peace
Като нямам кадър за галерията поне това мога да направя!
Също за снимането на 13..ще трябват ли някакви аксесоари ?

# 580
Багира, Галина, обявени сте във ФБ страничката за инициативата Wink http://www.facebook.com/pages/Da-pomognem-na-Viki/13322603674281 … if_t=fbpage_admin Чакаме включване и от други градове

# 581
Аз пуснах линк към страничката във ФБ в моята отчетна.

# 582
Супер, пускам инфо и аз за Пловдив  Peace

# 583
Момичета,
имаме първа продадена снимка.
Тя е на Любата!

Така, сега по същество.
Мислих, мислих и реших, да не съхраняваме големите файлове на фтп.

Когато има заявка, аз ще пускам меил, с прикрепеното превю на избрания файл, адрес за доставка и предпочитани часове за получаване.

Авторът трябва да следва формата на http://www.photo-place.org/get_pics.php за качване на цифрови снимки, като трябва да посочи размера, хартията и адрес и часове за доставка.
Също така трябва да се упомене, че поръчката е част от договорката за кампанията в помощ на Вики.

# 584
  • София
Момичета,
имаме първа продадена снимка.
Тя е на Любата!

Браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт