Фотография - 57

• 31 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Фрида, това е чудесно! Браво! Браво! Hug
Дано се продават като "топъл хляб" и нашето Вики да има възможността да се лекува!

(Предложението сами да си качваме файловете за печат е добро!)

Gingles, преди време много снимах с обектива за който пита (35/2). Предпочитах го пред 50/1.8, защото за домашните снимки 50-та ми идваше твърде дълга,(много тесни тези жилища Wink ). Смених апарата с друга марка и затова го продадох, но първият обектив който си купих беше аналог- 35/1.8

# 586
Браво за продадения кадър! Люба   bouquet

Обнадеждена съм в успеха, само за 50 мин. след обявяването в страничката във ФБ и вече записах една сесия за Събота. Дано все така продължава и бързо бързо съберем паричките за Вики!

# 587
Супер организация!! Бравооо! Фрида, Све,   bouquet  bouquet  bouquet

ще се радвам да се включа и аз някак, с каквото е нужно.

и един запис с кайо на 40 страница... егати...

2010_12_19_011 by Kalina me snima, on Flickr

# 588
Браво за продадения кадър  newsm44

# 589
Здравей Кали,
всеки помага както реши.
Можеш да сложиш пост с детайли по кампанията на фен страницата си, може да се опиташ да навиеш сайтове и др. ако имаш под ръка да сложат банер, който да води към галерията, може да снимаш на 13 в студиото си...
Общо взето, каквото и както решиш  Simple Smile

# 590
и аз записах три сесии вече, и то броени минути след обявяването на страницата ми.
В неделя ще снимаме аз и diemma за събота се уговорих с една фотографка, кято не пише тук, но мисля че е много добра. После ще ви пусна линк  с нейни снимки.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:29 от Malenna

# 591
Когато има заявка, аз ще пускам меил, с прикрепеното превю на избрания файл, адрес за доставка и предпочитани часове за получаване.

Авторът трябва да следва формата на http://www.photo-place.org/get_pics.php за качване на цифрови снимки, като трябва да посочи размера, хартията и адрес и часове за доставка.
Също така трябва да се упомене, че поръчката е част от договорката за кампанията в помощ на Вики.

За печата споменете:
Размер
Хартия - Лустер
Да се отпуснат полета по 5-6 см/страна оттрани за бъдещо рамкиране
Включена 20% отстъпка от цената по оферта на Здравко Димов от Фото-Плейс

# 592
Много се радвам, че е продаден първия файл!

Знаех си, че на Любата ще се търсят много нещата, прекрасни са!  Hug

Очаквам и на Алегрина феичките да се разграбят като топъл хляб.  Simple Smile

Моля да обявявате и тук при продаден файл за печат и името на файла- или на ЛС - имаме уговорка със Здравко Димов да му пиша бележка по този повод.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:55 от Free Soul

# 593
Нека Люба провлече крак!
Направо настръхвам.
Аз чакам още феичките на Алегрина и на Лени пейзажите.

# 594
  • Анкх-Морпорк
Браво на Люба! Simple Smile

Момичета, пратих един синигер, ама седя и гледам и не са ми чак толкоз продаваеми пилците.
Чудя се дали някоя фенка би си купила концертна снимка на БТР - ама ще трябва да питам май?
Иначе съм съгласна да снимам на 13.

# 595
  • Пловдив
Браво, браво! Люба, Галина, Малена...нека да върви така добре, както тръгна!
С помещението за неделя при мен няма да стане, така че, момичета, кажете да обявяваме ли за Пловдив външни снимки в събота, тъй като тогава ще е топличко?

# 596
Блекута предлагам да обявим!
Тъй като няма смисъл всички да се струпаме на едно място, по-добре е според мен да сме максимално ефективни. Танзен и шушулче също ще се включат. Предлагам да се видим и да се разпределим, а външните снимки могат да се обявят или в градската градина или на гребната в парка, а ако се сетите за друго място...!
За следващите акции можем да комбинираме в студио и навън, според климатичните условия.

Искам да се видим, ако ви е удобно утре или в четвъртък, аз мога по обяд, или вечерта. Предлагам срещата да е на Гранда, имаме доста неща за обсъждане, пък и е редно да се запознаем Hug

За външни снимки ако решите кажете къде и в какъв часови диапазон, за да обявя...Аз за този уикенд съм обявила студийни и навън няма да се включа, но за следващите акции няма да има проблеми, но всичко ще обсъдим на срещата!

Който е навит за среща да пише Лс!

Калина много хубав Кайо, ама и бокирания фон е извънземен. Незнам какъв е обектива, ама този рисунък си го мечтая от малка... Grinning

# 597
Йе, Люба!  Sunglasses  Много се радвам! Браво на организаторките!
Аз до последно не казвам нищо за снимките понеже и идея си нямах как ще съм уикенда, но вече знам че ще мога само с обработка да се включа. Така че снимащите ме имайте предвид  Peace

# 598
Браво за продадения кадър, дано да се продадат много още!
Браво за организацията, виждам че вече всичко е кажи речи уточнено!!! Дано се наберат средства.
Аз продължавам да си снимам разни дреболии Wink и един селф за тази бременна седмица

Valentine cookies by tracy_tomsickova, on Flickr

6/52, 27th week by tracy_tomsickova, on Flickr

# 599
  • Пловдив
ок, тогава - в събота между 11 и 14ч в Градската градина?

Общи условия

Активация на акаунт