Фотография - 57

• 31 953
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Софи, искрено се надявам да се събере група и за парка, а също и Кали да каже ако иска някой да й помага в студиото  Peace
Колкото повече - толкова повече Wink
Направи се голямо усилие с тия молове и много разчитахме поне от някъде да подадат ръка, но уви...  Sad

# 631
Аз стартирам фотосесиите от утре. Имам записано детенце за утре за 12ч. Дано да се обадят и други  Praynig

А мен ме хвана валентинката мания  Mr. Green

IMG_1557112 by dkraleva / шоши /, on Flickr

# 632
Рибке,защо не опитате с детските парти центрове???
Аз случих, със съвсем случаен подбор.

# 633
  • София, Борово
Има ли желаещи да снимат в Борисовата в неделя? Хубаво би било и там да има един екип. Софи?
Аз ще се включа да помагам на Софи за събота.

# 634
  • София - град
Значи Събота /12,02/ Борисовата градина, езерото с лилиите от 11:00 часа. Ще снимаме аз и Диана Симова
http://www.flickr.com/photos/ddsimova/

Много моля , ако има желаещи да помагат да се свържат с мен на телефон : 0883 34 69 41.
Същото  важи и ако има желаещи за сесия. Цената е 5 кадъра 30 лв, 10 кадъра 40лв.

# 635
  • Пловдив
Аз Муцуна, Марди Гра, Фрида и Луиз ще снимаме в студиото на Муцуна (което за огромно съжаление няма да ни побере всички желаещи... Cry).
Има ли желаещи да снимат в Борисовата в неделя? Хубаво би било и там да има един екип. Софи?
А защо не се разделите на две групи - в студиото и в Борисовата?

# 636
Защото в студиото може да се снима и на естествена светлина и да се използва максимално Wink така поне 3ма могат да снимат едновременно, докато другите анимират.

# 637
  • София
Добре е, ако ще се снима на две места, да се обособят и два еднакво способни екипа фотографи. Така като гледам хората с опит ще снимат в студиото, а в Борисовата, ако няма някой опитен да контролира положението, ще настане суматоха. Аз не съм присъствала на предходните фотосесии, т.е. подобен опит - никакъв, поради което ще играя спомагателна роля където и когато решите, че ще съм полезна.  Peace

Много се радвам, че фотогалерията вече има успех  Simple Smile Споделих връзката към сайта във ФБ и получих много приятни отзиви от приятели. Вярвам, че каузата ще успее  Simple Smile

# 638
  • Пловдив
ехее, аз си го представях мъничко  Grinning
но е добре в Борисовата при момичетата да има някой с опит в благотворителни сесии (като се гледам аз как съм се притеснила, ми се иска да се метна да  помагам я на Галина, я на Ели в Асеновград  Tired)

# 639
  • София/Осло
До колкото си спомням миналия път са се носили разни отражатели и други фото -аксесоари в помощ на снимките! Ако имате такива и знаете как се използват / Laughing/ не е лошо да ги вземете в Борисовата!  Peace

# 640
Мисля, че нещата май-не се получиха много добре. Всички неопитни на едно място май нищо няма да направим, дори и да снимаме нещо, нямаме опит в цялата организация въобще как се случват нещата. Аз също ще ходя в Борисовата, но като гледам всички се редим за помощници, а кой ще е главно действащо лице не знаем?!
Все пак някой присъствал от преди  мисля, че трябва да има, но не знам вие решавате Embarassed

# 641
  • София/Осло
Да помоля ако може повече хора да разпространят из форума информацията за снимките ,защото в темите ,в които бях пуснала инфо, всичко е изтрито- получих ЛС ,че еднотипните съобщения се възприемат като спам независимо от каузата и се трият от модовете.....просто думи нямам  Tired

# 642
  • София
И аз бих искала да помогна с каквото мога...  Whistling

# 643
  • София - град
Събота /12,02/ Борисовата градина, езерото с лилиите от 11:00 часа. Ще сме аз, Диана Симова ,Vessy и Esy

liliot  от София ли си?Ако искаш пиши във фейсбук, на мен или на Диди. Аз там съм - Софи Калева

# 644
Най-добре е все пак да помолите Мамма и Татти да ви съдействат и ако трябва, те да пуснат подобни съобщения, за да не се натоварва наистина трафика на форума.
Казвам ви го от горчив личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт