Фотография - 57

• 32 094
  • 748
  •   1
Отговори
# 1
Пу Първа!

# 2
лени, лени, тъкмо   чух че  викат  терапевта и   тръгнах  да гася  лампите Laughing

Снимам от близо  10 години -лентов Кодак,   BenQ  2 mp- боже какъв смях Laughing  Панасоник  сапунер, с  който почнах да  показвам снимки в темата,   Сони- 5, щото не слушах лулуто като ми казваше  да не троша повече  пари в сапунери, Пентак К200, когато най- накрая ми увря  главата след  една година и  сега  Д90.
В темата  съм  от  първия ден... леле  това ме прави много древна Joy

и шях аз  да съм първа  веднъж поне, ама  Малена    ме превари Laughing

# 3
Ели, честит рожден ден на патерици!

Честит Рожден Ден и на прекрасното моделче на Чара!

Муцуна, Рибке страхотни серии сте напускали, ще се разпиша и във фликър!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 19:18 от Лeни

# 4
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
O, почна да става много сантиментално тук... Лени, благодаря, че поведе нас овСите в нова тема... И честита ти бременност...чак сега разбирам Hug
Тази си снимка мислех за най- шедьовърна в края на далечната 2007-ма Mr. Green

Ще се въздържа да разкажа за минали камери и т.н. и откога съм запалена по фотографията, защото се страхувам, че ще прозвуча като някой гений на фотографията, разказващ за зародиша на увлечението си, което видиш ли му било призвание Crazy

# 5
  • София
о, колко забавно било тук тази вечер- спомени, терапевти, като ви чета се чуствам съвсем още по-боса във фотографията, поне откъм години и апарати Laughing Аз още нямам снимка , която да си харесвам напълно, на 70% си харесвам тази на аватара, и ... стига толкова, записах се в темата  Mr. Green

# 6
  • Варна
Добра нощ!
Аз "воайорствам" из тази тема вече от месеци, не съм си записала колко. Последните ви постове ме накараха най-сетне да се разпиша. Написаното от Момо много ми напомни моето собствено усещане, но резултатите ни нямат нищо общо. Момо, та ти рисуваш със светлината по невероятен начин. Видях няколко бременни селфа и не мога да ги забравя. А за приятелството с Малена ...... съгражданки сме и вече разпознавам самата Малена и някои други нейни модели в парка - толкова снимки съм им изгледала .... много странно усещане.
Малена, първата ти снимка е обнадеждаваща за мен, дано ме разбираш. Peace Само дето аз тъпча там от доста време. Simple Smile
Та така, приятно ми е   bouquet
Прибавила съм повечето от вас като контакти във фликр. Снимки съм качила само няколко. Нещо все не успявам да харесам някоя, за да я обработя и кача и да кажа: "моля за коментари" Simple Smile

П.П. Не пускам профил, защото  наистина има 5 снимки на кръст. Да сложа още някоя поне.

# 7
А за приятелството с Малена ...... съгражданки сме и вече разпознавам самата Малена и някои други нейни модели в парка - толкова снимки съм им изгледала .... много странно усещане.
Малена, първата ти снимка е обнадеждаваща за мен, дано ме разбираш. Peace Само дето аз тъпча там от доста време. Simple Smile

ей го на, колко ни е голямо селото, всички се знаем Simple SmileSimple SmileSimple Smile Hug

Имаме съгражданка с подобен на твоя ник, което от време на време се вясва в темата ни , напоследък доста рядко. Бихтичке, къде си?!

# 8
Запис  Grinning

Untitled by Lyubata, on Flickr

# 9
  • София - град
Запис
Нямам снимка, ма да кажа... Снимам от цели 7 месеца  Grinning
Мен ме влече портрета... Много харесвам и модната фотография /там моделките, дрешкитееее ала бала  Laughing / Също така черно белите снимки, обаче от както пиша тук гледам с друго око на тях! Видях че нещата са много по-трудни отколкото изглеждат Simple Smile това ги прави още по-хубави и примамливи.... Покрай вас започнах и снимки на бебоци да заглеждам. Къде има снимка на бебе и се почва - Аааа ама Калина ме снимка ще го снима по-добре. Малена ще го направи по-шарено. Муцуна ще му направи страхотни студийни , Ели ще сложи уникални аксесоари... и т.н. няма да изреждам всички, но на вички ви се възхищавам!!!! Надявам се някой ден да съм на вашето ниво...

Мой наистина много сантиментално стана ...  Hug Hug Hug Hug  Ама то в тоя час какво да е хахаха

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 02:37 от Sofilady

# 10
брех, снощи е имало пижама-парти със споделяне  Joy
ама кой да знае  Grinning

аз май ще поведа хорото с цифровите камери? най-старите кадри, които съм успяла да запазя, са от декември 1999 (уау!) , екзифът сочи оли C900Z, аз дори не го помня, само помня, че ядеше батерии като змей  Mr. Green

а иначе първите ми срещи с лентите и химията са още от тийн-годините ми, но честно казано, нямам шедьоври, които бих сканирала и показвала, хахах. (като изключа един двоен портрет на мен и мъжа ми - тогава гадже - който беше направен чрез монтаж на два кадъра -ехееееей!- който си хаесвам, ама да ме убиете няма да го покажа  Mr. Green)
та лентовите бяха байрета първи, после киев и зенит - все забележителни марки  Grinning

и сега се върнах на първите страници на фликър стрийма си, и реших, че е нужно да поразчистя, хъхъх. 

# 11
  • София
Проспала съм вчера вечеринката с милите спомени Simple Smile Аз не знаех какво е ДСЛР допреди 3 години. Всъщност първо се "зарибих" по ФШ. Трябваше да си пролежа почти цялата бременност с Теди и започнах да правя рамки. Разбира се Малена беше главният обект на възхищението ми както и Емето. Ако не се лъжа, започнах да пиша в темата за ФШ малко след Jaly, като един неин колаж за конкурс ме беше впечетлил невероятно много. След месеци качеството на снимките, които рамкьосвах започна да ми прави впечетление и да съм все по-недоволна от моите. Точно тогава братовчед ми си купи Канон Д40. Направо се влюбих в него и скоро държах свой собствен. Да, ама ми го откраднаха още преди да започна да снимам на ръчни. Не очаквах, че ще страдам така (Деси, много добре те разбирам и съчувствам). Като ме видя такава нещастна, мъж ми се трогна и ме зарадва с Никона. Не го изпускам от очи. И на мен портретите са ми слабост. Лошото е, че снимам и когато нямам идеи, подходящ модел и т.н. С една дума, за мен снимането е краста  Mr. Green
Напоследък изобщо не си харесвам снимките, но се надявам това да не е регрес, а подобряване на вкуса ми. Фликера го ползвам за съхранение на снимки. Ако качвах само най-доброто (както мислех, че правя в началото) нищичко нямаше да има от последните месеци
Това е първият ми "шедьовър":

"But I want!" by Lexi1974, on Flickr

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 08:54 от Лекси

# 12
Забелязвам, че има две направления в поривите - ранен младежки като самоизява и по-късен - родителски, щото няма кой да ни снима бебето Laughing
Най-важни според мен са удоволствието и развитието, другото са подробности.
Това вместо запис Wink

Day 28*24.01 - Caramel spring by maria_ilieva(felicidad), on Flickr

# 13
Да не ви изпусна само Laughingвръщам се да ви чета;)като няма какво да показвам;(
Не ми се смейте, но аз след като си купих Никона и може би  година след това, разбрах че това било  ДСЛР Embarassedи се чудих защо вътре има огредало LaughingА най- интересното е че нахлух в темата без да знам нищо за фотографията, та почти и без снимки, все още се чудя как не ми теглихте една майна и въобще започнахте да ми коментирате нещата ConfusedА сега ми пишат толкова много хора от които научавам, че само четат нашата тема и не пишат, някои я следят от години..........и не смеят да покажат снимки, други се престрашават, но никой не ги забелязва и пак започват само да четат Confusedмай съм била касметлийка като се замисля сега............защото по добро място да научиш нещо няма в българското интернет пространство Hug
А снимка която да си харесвам много всве още нямам;(продължавам да зяпам по цееля ден чуждите и се ядосвам,че нямам възможност да снимам често и да експереминтирам;(по два часа на ден да имах Rolling Eyesщях да съм на седмото небе;(
А наскоро се разходи из стриймовете на всички ви и разгледах снимките  ви от ад напред;)беше много полезно и виждам как вкусовете във фотографията постоянно се променяти  как летвата също се вдига много Wink

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 09:37 от E.L.I

# 14

Общи условия

Активация на акаунт