Фотография - 57

• 32 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
А в кой парк, че аз май не разбрах , а е хубаво да се уточнят тези неща  Very Happy за да се знае от рано.
Мисля, че предишния път момичетата са снимали в Борисовата градина при езерото с лилиите, но те ще кажат по-точно...

# 286
Аз съм свободна за 12-13 февруари и мисля да започна със фейсбук още сега.
Само ми се ще да поговорим за детайлите, цени на сесии, време и т.н. Аз ще се опитам за организирам нещата с предварително записване, защото за парка едва ли ще се съберем толкова хора, че да сме ефективни... Вие в какъв числен състав правите сесиите в парка? И ако на някого му се обяснява по-подробно ще се радвам...

# 287
  • София

И накрая искам да споделя с вас една графика, която показва етапите на развитие на фотографа http://enticingthelight.com/wp-content/uploads/2010/01/Stages-of … -Photographer.png
 Mr. Green Mr. Green

Joy страхотно е това и много вярно, струва ми се. При мен много точно съвпадат и трите криви, особено тази за нивото на самооценка,  което е стигнало дъното си ooooh!

Момичета, пак казвам /и няма да потретвам  Joy/ - има възможност за телевизионнна изява, с която да популяризираме инициативата. Между другото, идеята на Sofilady за валентинските фотосесии е страхотна! Сега говорих с една от продуцентките на сутрешния блок /за ТВ7 става дума/, и точно това много й хареса, може да го организираме за вторник следващата седмица. Надявам се да не го приемете като желание на някой да си напълни ефира, напротив - по принцип подобни теми за благотворителност много трудно пробиват Confused и мисля, че трябва да се използва всяка възможност. Аз за съжаление съм продуцент в публицистично предаване с политическа насоченост и там е съвсем мисия невъзможна  Rolling Eyes

Дайте да излъчим две "говорителки" и да действаме. Рибка, навита ли си?

# 288
Общо взето все там - на езерцето с лилиите в Борисовата (парка на свободата). Но паралелно се е правило и в друг парк или ателие. Сесията се обявява от - до, примерно от 10 до 16 часа. Аз лично ще мога само единия ден да снимам (но още не знам кой)
Последният път имаше много дебати за цената и количеството снимки и се стигна до варианта с различните пакети - 30 лв за 5 обработени кадъра, 40 лева за 10 и 50 - за .... май 15 или семеен пакет.
Парите се превеждат предварително по банковата сметка на Вики и на нас ни се носят вносните бележки. По изключение - в брой на място.

Мисля този път обаче да направим кратки препоръки за облеклата на децата, щото е зима и са с якета и шапки ... все пак да бъдат поне фотогенични.

Цеце... писали сме заедно... не ща телевизионни изяви ... миналия път като имааше репортаж по бтв мене избутаха да се излагам...  Mr. Green Не, сериозно - нека някой друг Wink

# 289
Цецето  Hug супер е, че има и такава възможност и може би за Свети Валентин, това ще е най-ефективно, да се рекламира в ефира на медия.
И ако сред нас има момичета с опит в телевизионните изяви мисля, че ще представят каузата достойно. Peace

# 290
Аз тъй като съм на д-то на  държавата  мога да  обработвам, на който има  нужда.
За галерия, май нямам  подходящи освен няколко пейзажа.

# 291
Чудесно и позитивно звучат последните страници   bouquet  bouquet
Поради географски причини не мога да участвам в снимките в България. Миналия път се опитах да призова в белгийската тема, но ми се скараха, че ако искат да помагат ще преведат пари и не искат снимки  Cry

Предлагам ви да направя група във Фликр, в която всеки който иска да сложи снимки за продан с определена от него цена и сметките за Вики

Ако някой си хареса снимка превежда пари и се свързва с автора за да си получи фаила
съгласни ли сте?
Пейзажи, натюрморти, хора които не могат да бъдат разпознати и тн снимки без необходимост от разрешение

# 292
  • София
Оу, супер, искам да помагаммммм  Praynig
Само уточнете цени и други подробности и започваме да разпространяваме събитието  Hug
Ще се включа с каквото мога, от София съм Simple Smile

# 293
Да, уточнете подробностите, за да можем да разпространим информацията. И аз ще помагам  с каквото мога  Simple Smile)

# 294
Да, уточнете подробностите, за да можем да разпространим информацията. И аз ще помагам  с каквото мога  Simple Smile)

и аз, не се обаждам много много, чакам Софийското мнозинство да вземе решение.

# 295
И аз тогава ще мога да помагам само с обработка на кадри, ако някой има нужда от помощ. Със снимки за галерията май няма да мога да се включа.
Дано следващия път съм по-полезна.

# 296
Искам да опитам да организирам фотосесия и във В.Търново.Тук заплатите и съответно стандарта на живот са други,така че мога ли да предложа снимките да са срещу сума по преценка на кандидата за снимане.

# 297
Имам предложение за цените, като по-вероятното при мен ще бъде студийната работа, та мисля си че можем да направим няколко пакета:
1. Икономичен-30лв-15 мин. сесия, 10  обработени кадъра
2. Нормален- 45лв-40 мин. сесия, 20 обработени кадъра
3. Макси- 60лв. -60 мин. всички кадри от сесията

Имайки предвид студеното време може би за външните снимки ще върви повече опция едно...
Единствено за броя кадри още незнам дали са еквивалентни на цената  Rolling Eyes Моля да коментирате...
И друго сигурна съм, че ще има хора, които ще имат затруднения с банковите преводи, как се процедира с плащането в брой? Може би квитанции под индиго и паралелно списък в интернет с хората, които са правили фотосесия, който да е достъпен и за отзиви от самите тях? Идеята ми е да сме гъвкави и да не връщаме хора а в същото време да няма неясни моменти будещи съмнения и т.н.

# 298

и аз, не се обаждам много много, чакам Софийското мнозинство да вземе решение.

И аз така. Ако не успея да се включа със снимане, съм на линия за помощ при обработка на снимки  примерно. Hug

# 299
Искам да опитам да организирам фотосесия и във В.Търново.Тук заплатите и съответно стандарта на живот са други,така че мога ли да предложа снимките да са срещу сума по преценка на кандидата за снимане.
Разбира се че може! Wink

geristo, това са много кадри... обсъждали сме го и друг път. Времето е малко за една сесия от 60 кадъра - ще се повтарят. Аз лично при такива условия не мога да дам повече от 5-6 наистина хубави кадъра на дете. Уговорката миналия път беше 5 кадъра (хората все пак го правят като благотворителен жест, затова и цената беше такава) но ако има други хубави - се дават и те. Обработката после е седмици наред...
Така де - категорично съм против този брой кадри Wink Но нека и други да си кажат - ще следя как върви дискусията.

Общи условия

Активация на акаунт