Фотография - 57

• 31 970
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Аз направих запитване в чешката тема дали случайно някой няма желание да му снимам детенцето. Сега ще видя какво ще кажат, ако има - мога да пробвам и аз да организирам снимане през уикенда (дано да позволява времето, понеже аз нямам студио).
И още едно запитване - мога ли вече да пусна инфо за снимането в БГ в отчетната тема, мисля че ще има желаещи за снимки от нашата темичка.
Ще пусна линк от фейсбука, предполагам там ще се обяви и за снимането в София час, дата, място?

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 19:28 от tracy_t

# 601
Момичета,
имаме първа продадена снимка.

Ееее, дай Боже още много...
Толкова много работа днес, чак сега влизам тук, и какво да видя  Crazy
Пиша сега и ми треперят ръцете...

# 602
Благодарение на Вечерница имаме още 2 продадени кадъра.  Hug
Закупени от нея, ако не се разбира.  Simple Smile

# 603

Ееее, дай Боже още много...
Толкова много работа днес, чак сега влизам тук, и какво да видя  Crazy
Пиша сега и ми треперят ръцете...

Люба, нещата ти са прекрасни Simple Smile
  bouquet Браво на всички, за организацията, за прекрасните кадри и за закупуването им.
Дано се съберат много Simple Smile

# 604
Момичета,има ли някой който има желание да снима в Кюстендил?Има едно майче което днес ме попита ,иска снимки,а иска и да разгласи по детски гладини и училище-тя има три дечица,та са различна възраст,съответно много контакти.

# 605
Момичета, и момчета, преди да качвате файлове за печат във Фото-Плейс, моля, пишете ми на ЛС, да уточня как стават нещата.  Simple Smile

# 606
Реших и аз нещо валентинско да измисля  Wink

IMG_14911 by dkraleva / шоши /, on Flickr

# 607
Момичета,има ли някой който има желание да снима в Кюстендил?Има едно майче което днес ме попита ,иска снимки,а иска и да разгласи по детски гладини и училище-тя има три дечица,та са различна възраст,съответно много контакти.

Ина, аз в неделя ще съм в Кюстендил, бих могла да снимам 1-2 семейства, ако времето е хубаво и става за навън. Ще имам пак ходене в близкия месец, така че може да организираме нещо. Май нямаме тук пишещ от там?

# 608
Аз имам възможност за Кюстендил, но не се чувствам сигурна все още и не смея да поема ангажимент. Този уикенд няма да съм там ,но за следващия бих могла да асистирам Simple Smile

# 609
Геристо, можеш ли да си изпразниш кутията?

# 610
Rositsa Tsoneva Здравейте,
можем да се включим в благоворителната фотосесия за лечението на Вики и в Бургас.
В Бургас на 13 февруари могат да снимат Ани Доникян и Росица Цонева.
Ако желаете да ни включите в "отбора" на снимащите, моля свържете с мен на email: rtsoneva@planiks.com

Това получих като запитване? Какво да отговоря? Т.е. проблем ли е, че не познаваме тези хора?

# 611
Геристо, можеш ли да си изпразниш кутията?

Готово! Crazy

# 612
Rositsa Tsoneva Здравейте,
можем да се включим в благоворителната фотосесия за лечението на Вики и в Бургас.
В Бургас на 13 февруари могат да снимат Ани Доникян и Росица Цонева.
Ако желаете да ни включите в "отбора" на снимащите, моля свържете с мен на email: rtsoneva@planiks.com

Това получих като запитване? Какво да отговоря? Т.е. проблем ли е, че не познаваме тези хора?

Аз познавам Росица Цонева  Peace Това е Роси Боси и е от активно четящите ни Wink Ани Доникян не, но ще разпитам. Ще ги включим, разбира се!

# 613
Страхотно!!!
Аз вече им писах да пратят линкове със снимки, за да можем да ги анонсираме.
Момичета, аз вече записах 16 сесии за неделя, някои са на 30, други на 40лв!!!!
Много се радвам, за по-малко от 24 часа запълних графика. Тъй като има няколко (3-4) мои лични приятелки, може да се наложи да ми освободят часовете , да ги снимам тях през седмицата и да включа други желаещи. Само да има!!!

Софиянки, пишат ми мейли хора от София, нетърпеливи са. Взехте ли решение за мястото?

# 614
аз ще снимам в мойто студио в неделя от 13.
видях, че биляна е обявила 2 типа сесии - 30 за 5 кадъра и 40 за 10 кадъра.
имам вече записани 3 сесии. Ако се наложи, и не се съберат достатъчно пари , ще обявя още дни за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт