Консултации по обзавеждане на дома

• 32 421
  • 227
  •   1
Отговори
# 15
  • France
моля за малко инфо във връзка с полиглос,имам в предвид с какво е по-добър ?
В една фирма в Пловдив ни твърдят,че бил доста по издържлив и по-здрав материал,от колкото обикновен МДФ лак.Моля за мнение .Благодаря ви предварително  bouquet

http://www.eso-06.com/polygloss.php
За каква мебел става въпрос? Баня, кухня, ......?
 Лакът, или боята, върху мдф, изпечена във камера, няма аналог. Пластмасата е евтиният вариант.
Ако е за баня, може би е по-добре с полиглос.

става въпрос за кухня
например като тези на ПРЕГО(RAIN)
http://kuhniprego.com/kuhni/модерни-кухни/
Гаранцията за  МДФ с лак, изпеченн в камера, има гаранция 15 год.
За пластмасата- не знам.....

# 16
pechovska аз разбрах, че постформинга е много скъп и МДФ е някакво компромисно решение между ПДЧ и постформинг. Но ако горните вратички са ми от ПДЧ може да се надуят. Мен това ме притеснява.

# 17
Печовска, благодаря за отговорите.

# 18
  • Стара Загора
благодаря  Simple Smile

# 19
  • France
pechovska аз разбрах, че постформинга е много скъп и МДФ е някакво компромисно решение между ПДЧ и постформинг. Но ако горните вратички са ми от ПДЧ може да се надуят. Мен това ме притеснява.

Здравеи,  аз съм Пе4овски  . пд4 - е то не може да се надуе, ако е добре кантирано.  Киснал съм във вода  пд4 заради бас ,  издържа  1 месец  в  кофа с вода !  Разбери ме добре  -  евтиното си ли4и  и то много !   Ако има6 претенции  не е за теб варианта, ако е компромис   - ОК.    Искам и нещо  друго да ви кажа - ако изпълнението е много  добро, няма никакво зна4ение какъв е материалът. С удоволствие ще ти помогна ако мога,   нашата  локациа е или Хасково  или София.  SKYPE   kambanka69    ili   tel  0888 873 955

# 20
Блгаодаря ви сем. Печовски Mr. Green (ако сте такива) Много ми помогнахте. По принцип аз съм избрала 2-3 фирми и трябва някой да дойде и да мери и да направи оферта. За едната знам, че е много добра, за другите само отзиви съм чела. Реших го вече корпус пдч, вратички мдф и точка.  bouquet

# 21
  • Стара Загора
Здравейте ,имам отново нужда от малко помощ
интериора който си избрахме ще бъде в тази гама ,снимка е в близък план за може по добре да се види дървесен декор ,и не можем да му изберем подходящ ламинат ,моля за съвет .

втория ми въпрос е свързан  с вентилация ,искам да си направя допълнителна вентилация в кухня точно над колоната с фурната ,за да може да обере миризмите и влага ,моля за съвет как точно да направя тази вентилация за да е ефикасна .
Благодаря ви предварително .

# 22
,
kokovi4,  ето такъв орех който да обедини и да успокои картинката според мен е добре.
Тигровата шарка е доста динамична  и трябва оттук нататък  внимателно с текстила и другите неща.

# 23
kokovi4 аз съм избрала същия цвят (орех май се води) за долните шкафове, тъмен плот и бял гръб, също и бели шкафчета за отгоре на места с такива от стъкло. При нас има гранитогрес и е бял. Като цяло тази комбинация орех и бяло много ми харесва като мисля после и нещо зелено за декорация да вкарам.
нещо подобно.

# 24
  • France
kokovi4, декора, който виждаш, е дърво "зебрано". Масивът струва 4000 лв/куб. Ако го комбинираш с малка мебел от такъв масив / не е много скъпо/, може да се постигне добър ефект.
Колкото до абсорбатора, ако е достатъчно мощен, обира всички миризми, но звукът му е ужасен. Варианта е компромис. Прецени колко време ще работи абсорбатора. Доколкото разбирам, е едно помещение, и звукът ще ви дразни много. Тези, които не вдигат шум, са Миеле.
Принудителното засмукване на миризми от фурната "гълта" топлина и фурната ще работи постоянно, защото има терморегулатор.

# 25
  • Стара Загора
за допълнение ,цвета е светла маслина гланц ,комбинирана с черно ,масите ще бъдат цвят маслина,дивана и столове черна кожа .....

от тук взехме идеа за обзавеждане,http://img46.imageshack.us/i/rain11.jpg/
но ламината който тук е даден ,ми се вижда доста тъмен и в комбинация с черна мека мебел,притеснявам се да нестане много тъмно и мрачно .
Благодаря на всичко които се включиха  Simple Smile

Печовска,какво точно като разцветка имаш в предвид под масив ?

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 06:43 от kokovi4

# 26
  • France
kokovi4, за цветовете всеки сам си решава. Довери се на чувството си.
Ще допълня, че мъжът ми не е интериорен дизайнер. Темата е за съвети, касаещи дървенията в дома ни, детайли, механизми и т.н.
Сега се сещам за един съвет към тези, които ще си поръчват мебели: сами си купувайте механизмите, защото, масова практика е, дърводелците да слагат по-евтини, а от там и по-некачествени такива, а казват, че са взели най-доброто.

# 27

Ще допълня, че мъжът ми не е интериорен дизайнер. Темата е за съвети, касаещи дървенията в дома ни, детайли, механизми и т.н.

Направих нова тема, за да не разводняваме тази - за съвети от интериорен дизайнер.

Заповядайте : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560402.0

# 28
  • France
Както написах в темата на niviana, и тук  ще се повторя: тя е по интериора, ние по изпълнението  Simple Smile

# 29
  • Стара Загора
kokovi4, за цветовете всеки сам си решава. Довери се на чувството си.
Сега се сещам за един съвет към тези, които ще си поръчват мебели: сами си купувайте механизмите, защото, масова практика е, дърводелците да слагат по-евтини, а от там и по-некачествени такива, а казват, че са взели най-доброто.
благодаря ,мисля да заложа на БЛУМ

Общи условия

Активация на акаунт