Консултации по обзавеждане на дома

• 32 496
  • 227
  •   1
Отговори
# 45

Ще напиша само един коментар:
Кроношпан имат забрана да произвеждат каквото и да е било в Германия. Могат да плащат само данъци там.
Вие си правете изводите....

мъжа ми винаги е работел с Кроношпан( и някой други),но до сега не е имал проблем с материалите им newsm78

# 46
  • France
Здравейте
понеже имате опит в областта,моля да препоръчате фирма за интериорни врати с добро качество ,и ако е възможно нормална цена . Simple Smile

моля да препоръчате и фирма която се занимава с парапети,имам в предвид алуминиеви парапети за тераса ,с добро съотношение качество цена .

Благодаря предварително   bouquet
За алуминиев парапет- нямаме инфо. Само дървени такива  Laughing
Относно вратите: цените варират от 200 до 2000 лв.
Уточни ценовия диапазон, за да те насочим към фирма.

# 47
  • France
mamagali_vanko, темата не е за данъчни измами, но ще спомена, че Кроношпан, с влизането си в Бургас, изтеглиха 13 млн. лв. без да имат право. И до днес никой не ги търси, защото са немци...
Качеството е под всякаква критика. Талашитът е прекалено рехав, защото купуват "капаци" от Родопи и Рила, които са 60-70 % кора. Турският талашит е по-добър.

# 48
  • Стара Загора
Здравейте
понеже имате опит в областта,моля да препоръчате фирма за интериорни врати с добро качество ,и ако е възможно нормална цена . Simple Smile

моля да препоръчате и фирма която се занимава с парапети,имам в предвид алуминиеви парапети за тераса ,с добро съотношение качество цена .

Благодаря предварително   bouquet
За алуминиев парапет- нямаме инфо. Само дървени такива  Laughing
Относно вратите: цените варират от 200 до 2000 лв.
Уточни ценовия диапазон, за да те насочим към фирма.
до 500 лв

# 49
  • France
Още едно уточнение: за къща или панел? Ориентировачен срок?

# 50
  • Стара Загора
Още едно уточнение: за къща или панел? Ориентировачен срок?
1 етаж от къща,срок не е от значение,след месец започваме да къртим,да затвараме тераса да санираме къща.....имаме време но трябва да знаем на коя фирма ще са вратите за да съобразим гипсокартон с касите ....

# 51
  • France
По принцип, светлият отвор за вратата, респ. касата, трябва да е готов. Вратите идват предпоследни, последни мебелите. Срокът за изпълнение, след взимане на размери, е около 2 седмици- криза е.... Ако, фирмата с гипсокартона, остави стандартни размери, примерно 80-90-100см светъл отвор, има доста варианти за изпълнение. За 500 лв. може да получите МДФ с фурнир дъб, бук, анегре, лагерни панти, немско гумено уплътнение, и италианска брава. Обковът, обикновено, е ваш избор.
Поискай оферта от Солид 55 или Транспрогрес.
Ако не свалят цената с тези показатели, ще дам алтернатива.

# 52
Благодаря за темата!
Притежавам първи етаж от двуетажна тухлена къща.Предстои ми цялостен ремонт и обзавеждане.Безкрайно много се чудя каква изолация да си поръчам - външна или вътрешна;каменна вата,стирипор или гипсокартон;окачен таван,ако да,с какво...Въобще - мечтата на всеки един новодомец - топлина без никаква влага.   Peace

# 53
  • София
pechovska, благодаря на теб и на съпруга ти за труда.   bouquet

# 54
  • Стара Загора
Благодаря!  bouquet

# 55
mamagali_vanko, темата не е за данъчни измами, но ще спомена, че Кроношпан, с влизането си в Бургас, изтеглиха 13 млн. лв. без да имат право. И до днес никой не ги търси, защото са немци...
Качеството е под всякаква критика. Талашитът е прекалено рехав, защото купуват "капаци" от Родопи и Рила, които са 60-70 % кора. Турският талашит е по-добър.
явно си много запозната и имаш вътрешна информация,аз не съм се интересувала от такива подробности Peace

# 56
  • France
Благодаря за темата!
Притежавам първи етаж от двуетажна тухлена къща.Предстои ми цялостен ремонт и обзавеждане.Безкрайно много се чудя каква изолация да си поръчам - външна или вътрешна;каменна вата,стирипор или гипсокартон;окачен таван,ако да,с какво...Въобще - мечтата на всеки един новодомец - топлина без никаква влага.   Peace
Не сме строители, но опитът ни показва, че най-добре изолацията да е външна, т.к. вътрешната "пакетира" помещенията и води до кондез.
Като стигнеш до обзавеждането, обади се- насреща сме със съвети.  Laughing

# 57
E как! Тази тема и "вътрешния дизайнер" са ми във фаворити...   bouquet

# 58
  • France
Радвам се да го прочета.
Има какво да се научи от дизайнерката ни.  Grinning

# 59
  • Sofia
Здравейте,

привествам темата! Моля, ако можете помогнете със съвет: .....трябва ми проект за обзавеждане в хола, съответно и изпълнение  на проекта Wink  Чудя се какво точно да разположим на две от стените, които сключват югъл и се притеснявам да не се получи твърде тежка конфигурация... от друга страна ме блазни мисълта да опитаме нещо в "вентидж"..... ако правилно го изписвам...но не зная къде да намеря подходящ стар скрин и как евентуално да го съчетая със мебев в съвременен стил на който да разположа телевизор и всичко останало....

Общи условия

Активация на акаунт